Lex Burgering

Heeft deelgenomen in 6 vorige edities

Daar gaan we weer.......

Ik fiets omdat er nog heel veel geld voor onderzoek nodig is. Mijn vader is behandeld volgens een traject wat mede is opgezet met geld van Ad6. Als herinnering aan mijn oma die afgelopen jaar is overleden en mijn overleden klasgenoot Chantal. Ook voor mijn tante Carla die net klaar is met haar behandelingen en nu weer aan het herstellen is van alles.

In 2011 ging ik voor het eerst mee om de ziekte periode van mijn vader af te sluiten. Zelf fietste ik ook al en de dag na Ad6 ben ik met een aantal van het team omhoog gefietst. Dit was zo mooi om te doen dat ik in vanaf 2012 zelf als deelnemer meedoe, als fietser en soms ook hardlopend. In 2016 ging het helaas niet i.v.m. stage voor school. Vanaf 2013 ben ik ook vrijwilliger bij team deelnemerscoördinatie. Hier helpt mijn moeder ook altijd en het is een hele leuk groep vrijwilligers, het groene team.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Ingeschreven.....

Na vorig jaar was het toch weer spannend of ik dit jaar weer mee mocht doen bij Ad6. Dit jaar valt de koersweek precies gelijk met een stage, bivak, week van mijn VeVa opleiding. Tijdens een goed gesprek met mijn teamleider heb ik groen licht gekregen en mag ik mij deze week weer inzetten voor Alpe d'HuZes in Frankrijk.

Natuurlijk doe ik ook al vrijwilligerswerk in Nederland met ons groene team van deelnemersoördinatie. We hebben nog een deelnemersdag in maart, dan het kleding sorteren en de kick-off in Papendal op 5 mei. Vorig jaar last minut besloten om naast vrijwilliger ook als deelnemer er in 2018 bij te zijn. Toen snel een fiets gehuurd op de berg en ben ik 2x met de fiets en 2x hardlopend omhoog gegaan.

Dit jaar ga ik alleen maar fietsen. Ben nu 18 dus mag ook zelf afdalen, zo lekker dat dit nu mag. We hebben weer een appartement boven op de berg gehuurd waar ik samen met mijn moeder verblijf. Als het lukt komen ook Maud en Tom die week. Ik hoop dat we er met z'n allen weer een mooie en bijzondere week van gaan maken.

Pannenkoeken eten voor Alpe d'HuZes

Naast donaties is het ook handig acties te doen om geld binnen te halen voor Alpe d'HuZes. In 2012 hebben wij een pannenkoeken middag gedaan met veel suc6. Ieder jaar tijdens de Nationale Pannenkoekendag eten wij ook thuis pannenkoeken. Het heeft voor ons ook een speciale betekenis gekregen, een herinnering aan Chantal. Dit jaar is vrijdag 22 maart Nationale Pannenkoekendag en gaan wij ze weer bakken voor het goede doel. Ook Marieke en René van Heeren van Limmen waren meteen enthousiast. Mijn moeder is  meteen aan de slag gegaan met de pr en om sponsors te vinden. Dit vindt zij altijd een leuke uitdaging, de eerste aanmeldingen zijn binnnen van gasten en sponsors. Wij hopen weer heel wat kinderen en volwassenen te mogen zien die vrijdag. Lekker onbeperkt pannenkoeken eten voor Alpe d'HuZes.....

Mooie opbrengst pannekoeken actie op vrijdag 22 maart

Afgelopen vrijdag rook ons hele huis naar pannekoeken. Mijn moeder was, net als Jola, Emmy en Eugenie, druk aan het bakken voor de gasten die deze middag zouden komen eten om mij te steunen. In de middag heb ik samen met Marieke en René van Heeren van Limmen en Emmy de gehele zaal klaargemaakt. Rond 17.00uur kwamen de eerste gasten. We hebben er ruim 80 aan tafel gehad en hadden een opbrengst van € 366,45. Iedereen had heel erg genoten, men vond de pannenkoeken heerlijk en het een prima actie. Gesteund door Tefal, Heeren van Limmen, Jola, Emmy, Eugenie, Alkmaar op Zondag met een mooi stuk in de krant en mijn ouders, heb ik weer mooi geld binnen gehaald voor Alpe d'HuZes. Komende week een bivak in Arnhem voor mijn VeVaopleiding.

Actie 2, donatiebox bij Albert Heijn Limmen

Net als Maud, die ook dit jaar meedoet, heb ik bij Albert Heijn Limmen gewerkt.

Mijn moeder heeft voor ons een mooi en duidelijk A4tje gemaakt dat wij ons weer gaan inzetten voor Ad6.

Super dat wij nu gebruik mogen maken van de donatiebox bij de statiegeldautomaat daar.

We hopen dat er veel mensen hun statiegeldbon in de box gooien i.p.v. inleveren bij de kassa. Kunnen wij weer een mooi bedrag bijschrijven op onze actiepagina.

Ook donaties komen al weer binnen. Super fijn, ik ga er weer voor....

Koningsmarkt 2019 Alkmaar.

Al heel wat jaren staat mijn moeder op de Koningsmarkt in Alkmaar voor het goede doel. Naast Alpe d'HuZes dit jaar ook weer voor Rid4Kids. Jack & Nicole, ook al een aantal malen deelnemers bij Ad6, zetten zich in voor het andere doel. Van vele mensen weer spullen gekregen om te verkopen. Het is goed gegaan en beide doelen hebben ruim € 300,- in de pocket. De opbrengst voor Ad6 is verdeeld over de actiepagina's van mij, Maud en Tom. Top dat mijn moeder dit al jaren doet voor Alpe d'HuZes....

Dit jaar weer met Maud over de finish??

Volgende week om deze tijd dan zullen wij weer boven op de Alpe d'Huez zijn. Het aftellen is echt begonnen. Ik heb er veel zin in. Morgen gaan we nog met een kleine groep de stuurbordjes voor de fietsers en startnummers voor de lopers sorteren in Culemborg. Dit jaar komen ook Maud en Tom, zij gaan hardlopen op 6-6 tijdens Alpe d'HuZes. Wie weet gaan we ook nog een keer samen over de finish, iets wat ik een aantal jaren terug ook heb gedaan met Maud en toen ook papa er bij...

Thank you to my Sponsors

366

Pannenkoeken eten 22 maart

Op 22 maart pannenkoek eten in Heeren van Limmen. Een gezellige boel met vele lieve mensen. Iedereen super bedankt.

50

JP Ruis

Hee kanjer wat ontzettend goed dat je weer mee doet ! En wij steunen je weer ! Heel veel succes 👍

15

peter en jola bakker

veel succes en zet hem op. De bakkers

25

Marge en Hans

Toppertje, opgeven is geen optie, gewoon weer geweldig.

23

Claudia en Ed Van den Brink

Lex, natuurlijk sponsoren wij jou! Het bedrag van 23 euro is symbolisch, het is het lievelingsgetal van onze Chantal* Ook dit jaar heb jij haar naam weer genoemd. Wij waarderen dat enorm. Wij wensen jou ongelofelijk veel kracht toe tijdens het beklimmen van de alp. Zet hem op topper! En als je af en toe een duwtje in je rug voelt dan weet je wie dat doet...

25

Pieter en Marian Admiraal

zet ' m op Lex!

100

Bungalow- en Caravanpark Westerhoeve

Lex mooi dat jij weer meedoet. We steunen je ook deze keer. Zet hem op en veel succes. Jeannette en Theo

218

Albert Heijn Limmen statiegeld-box

Heel wat weken mochten wij gebruikmaken van de statiegeld-box bij Albert Heijn Limmen. Dank aan een ieder die hier zijn bonnetje heeft ingedaan.

26

Petra Metzelaar

Hey Lex Heel veel succes. 🚴‍♂️💨💨💨💪

106

Gerda Burgering

Gerda op de Koningsmarkt 2019 in Alkmaar voor Alpe d'HuZes gestaan. De opbrengst gedeeld met Tom Hafkamp en Maud Burgering.

100

Co & Els Limmen

Tuurlijk steunen wij jou Lex! Heel veel succes en kijk uit dat je niet te snel naar beneden rijdt🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️😂👍😘

25

Jeroen & Marjan Mooijtjes

Hoi Lex, heel gaaf dat je weer meedoet. Een super top familie team zijn jullie! Suc6 en jullie gaan het zeker weer voltooien en ervan genieten natuurlijk !!

20

ingrid Meerman

Lex, zet m op. Je kan het topper!

20

Eline E Wielaard-Simons

ha Lex, super dat je weer mee doet samen met Gerda. Ik denk vaak aan de die keer dat ik met jou en Marielle in 2013 voor het eerst (voor mij dan) de berg op ging. Hoe vaak je ook gaat, het blijft een taaie berg! Heel veel succes, duim voor je voor goed weer, en zet 'em op.

10

Anonymous

Klasse Lex!!

26

Irna en Rob Kramer

Heel veel succes Lex. Top dat je er weer bent.

10

Bob en Joyce

Succes vriend! X Joyce en Bob

20

Richard, Tien en Wouter

Knap dat je er weer voor gaat Lex! Maak er samen met jouw Mams een prachtige week van!! Groetjes, Richard, Tien en Wouter

26

Rolf

Supper lex!!

10

Diewertje Burgering

Succes Lex! Ik ben onwijs trots op je!! ❤️

106

John en Inge Commandeur

Lieve Lex, wat een respect van ons, wat voor jou iets is wat je doet omdat je hart dat ingeeft. Mooier is er niet en dat maakt dit mooie doel het zeker waard. Zet hem op topper, wij zijn net als vele enorm trots op jou en je moeder die al die jaren haar steen bijdraagt als vrijwilligster. Opgeven is geen optie 💪💪

25

Carla & Ruud IJsendijk

Lex topper heel veel succes.

Show more