Lex Burgering

Heeft deelgenomen in 6 vorige edities

Daar gaan we weer.......

Ik fiets omdat er nog heel veel geld voor onderzoek nodig is. Mijn vader is behandeld volgens een traject wat mede is opgezet met geld van Ad6. Als herinnering aan mijn oma die afgelopen jaar is overleden en mijn overleden klasgenoot Chantal. Ook voor mijn tante Carla die net klaar is met haar behandelingen en nu weer aan het herstellen is van alles.

In 2011 ging ik voor het eerst mee om de ziekte periode van mijn vader af te sluiten. Zelf fietste ik ook al en de dag na Ad6 ben ik met een aantal van het team omhoog gefietst. Dit was zo mooi om te doen dat ik in vanaf 2012 zelf als deelnemer meedoe, als fietser en soms ook hardlopend. In 2016 ging het helaas niet i.v.m. stage voor school. Vanaf 2013 ben ik ook vrijwilliger bij team deelnemerscoördinatie. Hier helpt mijn moeder ook altijd en het is een hele leuk groep vrijwilligers, het groene team.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Ingeschreven.....

Na vorig jaar was het toch weer spannend of ik dit jaar weer mee mocht doen bij Ad6. Dit jaar valt de koersweek precies gelijk met een stage, bivak, week van mijn VeVa opleiding. Tijdens een goed gesprek met mijn teamleider heb ik groen licht gekregen en mag ik mij deze week weer inzetten voor Alpe d'HuZes in Frankrijk.

Natuurlijk doe ik ook al vrijwilligerswerk in Nederland met ons groene team van deelnemersoördinatie. We hebben nog een deelnemersdag in maart, dan het kleding sorteren en de kick-off in Papendal op 5 mei. Vorig jaar last minut besloten om naast vrijwilliger ook als deelnemer er in 2018 bij te zijn. Toen snel een fiets gehuurd op de berg en ben ik 2x met de fiets en 2x hardlopend omhoog gegaan.

Dit jaar ga ik alleen maar fietsen. Ben nu 18 dus mag ook zelf afdalen, zo lekker dat dit nu mag. We hebben weer een appartement boven op de berg gehuurd waar ik samen met mijn moeder verblijf. Als het lukt komen ook Maud en Tom die week. Ik hoop dat we er met z'n allen weer een mooie en bijzondere week van gaan maken.

Pannenkoeken eten voor Alpe d'HuZes

Naast donaties is het ook handig acties te doen om geld binnen te halen voor Alpe d'HuZes. In 2012 hebben wij een pannenkoeken middag gedaan met veel suc6. Ieder jaar tijdens de Nationale Pannenkoekendag eten wij ook thuis pannenkoeken. Het heeft voor ons ook een speciale betekenis gekregen, een herinnering aan Chantal. Dit jaar is vrijdag 22 maart Nationale Pannenkoekendag en gaan wij ze weer bakken voor het goede doel. Ook Marieke en René van Heeren van Limmen waren meteen enthousiast. Mijn moeder is  meteen aan de slag gegaan met de pr en om sponsors te vinden. Dit vindt zij altijd een leuke uitdaging, de eerste aanmeldingen zijn binnnen van gasten en sponsors. Wij hopen weer heel wat kinderen en volwassenen te mogen zien die vrijdag. Lekker onbeperkt pannenkoeken eten voor Alpe d'HuZes.....

Mooie opbrengst pannekoeken actie op vrijdag 22 maart

Afgelopen vrijdag rook ons hele huis naar pannekoeken. Mijn moeder was, net als Jola, Emmy en Eugenie, druk aan het bakken voor de gasten die deze middag zouden komen eten om mij te steunen. In de middag heb ik samen met Marieke en René van Heeren van Limmen en Emmy de gehele zaal klaargemaakt. Rond 17.00uur kwamen de eerste gasten. We hebben er ruim 80 aan tafel gehad en hadden een opbrengst van € 366,45. Iedereen had heel erg genoten, men vond de pannenkoeken heerlijk en het een prima actie. Gesteund door Tefal, Heeren van Limmen, Jola, Emmy, Eugenie, Alkmaar op Zondag met een mooi stuk in de krant en mijn ouders, heb ik weer mooi geld binnen gehaald voor Alpe d'HuZes. Komende week een bivak in Arnhem voor mijn VeVaopleiding.

Actie 2, donatiebox bij Albert Heijn Limmen

Net als Maud, die ook dit jaar meedoet, heb ik bij Albert Heijn Limmen gewerkt.

Mijn moeder heeft voor ons een mooi en duidelijk A4tje gemaakt dat wij ons weer gaan inzetten voor Ad6.

Super dat wij nu gebruik mogen maken van de donatiebox bij de statiegeldautomaat daar.

We hopen dat er veel mensen hun statiegeldbon in de box gooien i.p.v. inleveren bij de kassa. Kunnen wij weer een mooi bedrag bijschrijven op onze actiepagina.

Ook donaties komen al weer binnen. Super fijn, ik ga er weer voor....

Thank you to my Sponsors

50

JP Ruis

Hee kanjer wat ontzettend goed dat je weer mee doet ! En wij steunen je weer ! Heel veel succes 👍

366

Pannenkoeken eten 22 maart

Op 22 maart pannenkoek eten in Heeren van Limmen. Een gezellige boel met vele lieve mensen. Iedereen super bedankt.

10

Diewertje Burgering

Succes Lex! Ik ben onwijs trots op je!! ❤️

100

Bungalow- en Caravanpark Westerhoeve

Lex mooi dat jij weer meedoet. We steunen je ook deze keer. Zet hem op en veel succes. Jeannette en Theo

106

John en Inge Commandeur

Lieve Lex, wat een respect van ons, wat voor jou iets is wat je doet omdat je hart dat ingeeft. Mooier is er niet en dat maakt dit mooie doel het zeker waard. Zet hem op topper, wij zijn net als vele enorm trots op jou en je moeder die al die jaren haar steen bijdraagt als vrijwilligster. Opgeven is geen optie 💪💪

Show more