Lisa Heutink

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Afgelopen november werd bij mijn moeder borstkanker vastgesteld.
Kanker. Het eerste waar ik aan dacht is de dood. Ik kende wel mensen die kanker hadden. Sommigen waren na een operatie genezen, anderen na een heel traject van bestraling en chemokuren. Maar ik had ook wel gehoord van mensen die ongeneeslijk ziek waren verklaard of bij wie de chemotherapie niet aansloeg en die aan de ziekte waren overleden. Kanker is een ontzettend nare ziekte, dat wist ik, en nu had mijn eigen moeder het.

Na een onzekere periode werd duidelijk dat mijn moeder een eiwit gevoelige vorm van kanker, HER2, had. Een agressieve vorm (nr 3, waarbij de cellen zich heel snel delen), maar wegens succes in recent onderzoek, en de ontdekking van immuno therapie, goed behandelbaar. Na allerlei scans en puncties leken er geen uitzaaiingen te zijn, maar ondanks dat ze er gelukkig heel vroeg bij was en de tumor nog erg klein was, werd er op een PET-scan later toch een minuscule uitzaaiing in haar long gevonden.

Wanneer mijn moeder deze vorm van kanker een aantal jaar terug had gekregen zou haar toekomstperspectief er heel anders uit hebben gezien. De kans dat het plekje in haar long zou zijn ontdekt is heel klein, en aangezien de vorm van immuno toen nog niet was ontdekt zou zij waarschijnlijk direct ongeneeslijk ziek zijn verklaard.

Sinds de dag dat ik te horen kreeg dat mijn moeder kanker heeft heb ik mij ontzettend machteloos gevoeld. Iemand die zo dicht bij mij staat en die mij zo dierbaar is, is ineens ontzettend kwetsbaar en heel erg ziek. En ik kan er niets aan veranderen. Om mijn moeder zo ziek te zien is ongelofelijk confronterend, en ik kan mij niet voorstellen hoe dit voor haar zelf moet zijn.

Het fietsen van de Alpe d’huzes is voor mij een manier om toch mijn steentje bij te dragen. Misschien niet aan de genezing van mijn moeder, maar wel aan de genezing van vele anderen. Mensen die nu misschien nog ongeneeslijk zouden worden verklaard, kunnen over een paar jaar hopelijk goed behandeld worden. Onderzoek naar kanker is hiervoor van ontzettend groot belang. En ik ben heel erg blij dat ik hier aan bij kan dragen. Help jij mij mee?

Mijn doel is om op 6 juni drie keer de alpe d’hues op te fietsen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin niemand meer doodgaat aan kanker. Ik fiets de alpe d’huzes voor mijzelf en voor mijn moeder, maar ook voor jouw moeder en voor jou. Want als deze ziekte zo dichtbij komt, dan wil je niets liever dan de zekerheid dat het behandelbaar is.

My Updates

Een goed begin is het halve werk

Inmiddels is het alweer anderhalve maand geleden dat ik besloot om mee te doen aan Alpe d’Huzes, en alle voorbereidingen zijn in volle gang.
Kort na mijn inschrijving heb ik een eigen echte racefiets aangeschaft, mijn ietwat verstofte fietskleren uit de kast gehaald en inmiddels zijn de eerste paar honderd kilometer gemaakt.
Het zonnetje begint zich steeds meer te laten zien, en met een windje in de rug maak ik vaart als nooit tevoren. Ik ben gemotiveerd als geen ander, probeer zelfs mijn drukke studentenleven een beetje aan te passen, en kijk ontzettend uit naar 6 juni.
Binnen een week heb ik al meer dan 1700 euro opgehaald, en inmiddels staat de teller al boven de 2000. Met mijn doel van 3000 euro, 1000 per keer naar boven, zit ik dus al over tweederde!
Op zo veel steun had ik nooit durven hopen, en bij elke donatie verschijnt er weer een lach op mijn gezicht. Het geeft mij het idee dat ik dit niet alleen doe, en dat er zo veel mensen achter mij staan. Alle bemoedigende berichten motiveren mij keer op keer weer meer.

…. Maar een goed begin is ook nog maar de helft. De immense nekpijn en brandende benen na een paar uurtjes fietsen, de ‘papaaa waarom staat Hilversum nog niet op de bordjes’ en de enorme teleurstelling bij het idee van tegenwind doen mij beseffen dat er nog best een lange weg te gaan is.
Ik heb nog iets meer dan een maand om mijzelf topfit te maken, nog een béétje harder door te leren bijten en de laatste paar honderd euro te verzamelen.
Ik ben er nog niet. Zonder jullie zou ik nooit zijn gekomen waar ik nu ben. En zonder jullie ga ik nooit komen waar ik wil zijn.
Ontzettend bedankt voor alle steun tot nu toe!

Ik heb als doel om 6 juni drie keer de Alpe d’Huez op te fietsen om geld in te zamelen voor kanker. Wil jij mijn steunen? Help jij mij mee?
Elke euro draagt bij, zorgt voor een glimlach op mijn gezicht, en brengt ons weer een stapje dichterbij een wereld waarin iedereen zeker weet te genezen van kanker.

Voor en tegenspoed

Nog drie weken voor de grote dag.... Het komt nu echt dichtbij!
 
Met de donaties van de afgelopen twee weken heb ik mijn doel van 3000 euro gehaald!! Ik ben ontzettend blij en trots, en zo dankbaar voor alle steun. Dank jullie wel!!
Het feit dat ik de 3000 euro heb gehaald betekend echter niet dat je niet meer kan doneren. Alle kleine en grote beetjes zijn nog meer dan welkom. Elke euro voor onderzoek naar kanker kan namelijk worden gebruikt!

Bij alle voorspoed is helaas ook wat tegenspoed komen kijken. Anderhalve week geleden ben ik heel ongelukkig door mijn enkel gegaan, en ik heb hier nog steeds veel pijn aan. Fietsen gaat met veel moeite, en dit heeft mijn trainingsschema behoorlijk overhoopgehaald. Ik heb geprobeerd het weer op te pakken door een half uurtje in de sportschool te fietsen, maar dit was helaas geen groot succes. Ik zal rustig aan moeten doen zodat mijn enkel 6 juni weer wat meer de oude is, maar dat is niet best voor mijn conditie. Ik zal in een andere vorm aan de start verschijnen dan ik had gehoopt, maar dat neemt niet weg dat ik toch zal blijven strijden om de berg drie keer op te fietsen.

Over drie weken sta ik aan de voet van de alpe d’hues om geld in te zamelen voor onderzoek kanker. Wil jij mij steunen? In voor en tegenspoed? Dan kan je nog doneren!

Klaar voor de start.... ?

Over precies een week is het zo ver! Dan sta ik aan de voet van de Alpe d'huez met het doel om de berg drie keer op te fietsen. 

Drie keer is toch best vaak, dat realiseer ik mij steeds meer. Het echte besef kwam toen ik afgelopen week na bijna een maand (!!!) weer op de racefiets stapte. Het was in het begin vrij onwennig en ik kwam wat moeilijk op gang. Na de eerste vijf kilometer vroeg ik mij ten zeerste af hoe ik ooit over anderhalve week boven aan de Alpe d'huez zou komen, laat staan drie keer omhoog.

Klaar voor de start was ik zeker niet, dus ik besloot daar verandering in te brengen. Mijn conditie moest weer opgerakeld worden, maar ook het vertrouwen in mijn kunnen was zoek. Bergen zoals de Alpe d'huez heb je niet in Nederland, maar je kan wel kilometers maken. Zo besloot ik woensdag om van Utrecht naar Roosendaal te gaan fietsen, om ook mijn doorzettingsvermogen op de proef te stellen. 

Inclusief pauzes heb ik de 100 km in 5 uur gefietst. Vooral de eerste helft trapte ondanks de volle tegenwind best lekker door. Tijdens de tweede helft ben ik mijzelf wel een paar keer tegen gekomen, maar desondanks ben ik doorgefietst en heb ik Roosendaal sneller dan verwacht bereikt. Met een lastig doel in zicht merk ik dat ik meer gefocust ben dan anders, en dat er naast mijn fysieke conditie niets is wat mij tegenhoud.

De komende dagen zal ik blijven trainen, in de hoop over een week toch zo fit mogelijk aan de start te verschijnen. Wil jij mij, en hiermee onderzoek naar kanker steunen? Dan kan je nog een week doneren!

Nog één nachtje slapen

Nog maar één nachtje slapen, nog maar één - heel kort - nachtje en dan is het 6 juni en ga ik proberen om drie keer de Alpe d'Huez te bedwingen.

Afgelopen zondag ben ik met papa vertrokken uit Hilversum, en na een tussenstop bij Lyon in de buurt zijn we maandag aangekomen in Le bourg d'Oisans. Bij het ophalen van mijn startnummer stond er 'lopend' op de envelop vermeld. Volgens de vrijwilliger gewoon een drukfoutje, of eventueel een voorspelling van het verloop van mijn prestatie 6 juni... Hierna zijn papa en ik maar snel op de fiets gestapt om nog een stuk te fietsen, waarna we s'avonds naar de presentatie over geldbesteding zijn geweest. Dit was een ontzettend interesante bijeenkomst waarin onderzoekers vertelden wat zij de afgelopen jaren hebben bereikt met behulp van het donatiegeld, en waar zij op het moment nog mee bezig zijn. Ook werd er uitgelegd hoe het hele keuzetraject verloopt van aan welk onderzoek delen van de opgehaalde bedragen worden gedoneerd. Al met al erg leuk en leerzaam.

Dinsdag was de grote trainingsdag, en ik moet toegeven, het was flink afzien. Papa en ik zijn samen de Col du Lautaret opgefietst, een 32 km lange maar geleidelijke klim, maar ik had het er zwaar mee. Het afdalen met soms wel 60 km/h gaf mij eerst ook behoorlijk de kriebels, maar uiteindelijk heeft het mij wel weer meer moed gegeven voor de Alpe d'Huez. 

Vandaag hebben we de aller laatste voorbereidingen getroffen. Van het wassen van de fietskleren tot het kopen van een liftpas voor papa (Waar hij eigenlijk liever geen gebruik van zou maken, want stiekem baalt hij enorm dat hij hier enkel is om te supporten ;)). S'avonds was er de bezinnigsavond boven op de berg. Een indrukwekkende ervaring, en mooi moment om stil te staan bij de reden waarvoor ik hier ben. Bij de terugrit van alpe d'huez naar le bourg d'oisans was ik even stil van alle mooie spandoeken, teksten en kaarsjes op de weg. En stiekem ook wel weer van hoe ontzettend lang en steil die berg toch eigenlijk is... 

Nog één nachtje slapen! En dan ga ik die lange steile berg drie keer beklimmen. Ik ben ontzettend zenuwachtig en gespannen, zo benieuwd hoe het mij afgaat. Maar heb er tegelijkertijd ook heel veel zin in en weet zeker dat het een onvergetelijke ervaring gaat worden.

Één nachtje mag ik het zeker noemen, want de wekker zal ergens rond drie uur afgaan om optijd aan de start te verschijnen. Dus ik ga vlug nog de uurtjes pakken die ik kan.

Morgen ga ik proberen om drie keer de Alpe d'hues op te fietsen voor onderzoek naar kanker. Drie keer is veel, en ik ga het ontzettend zwaar krijgen, maar al jullie steun zal mij omhoog helpen! Iedereen ontzettend bedankt voor alle donaties!!

Opgeven is geen optie.

Ja! Het is mij gelukt! Ik heb niet drie, maar vier keer de alpe d'huez bedwongen. En in totaal heb ik hier meer dan 3500 euro voor onderzoek naar kanker mee opgehaald. Wat ben ik ongelofelijk blij. En wat ben ik ontzettend dankbaar voor alle steun.

Om 3 uur s' ochtends ging de wekker. Met een marginale twee en een half uur slaap achter de rug heb ik mijn 'kolhydraten stapelen' voortgezet met een flinke bak muesli, waarna ik mij klaar kon gaan maken voor de start. Het was nog pikkedonker en door de hele stad liep een enorme sliert van wielrenners. Het ene team met nog gekkere versiering op de fiets dan het andere. Met gezonde zenuwen en papa aan mijn zij was het rond 10 voor 5 dan echt zo ver, de burgemeester van bourg d'oisans gaf het startschot en de allereerste klim kon beginnen!

Bij bocht 21 bleek al meteen hoe alle vrijwilligers en supporters ontzettend veel steun boden. Van persoonlijke aanmoedigingen als 'Lisa wat ben ik trots op jou!' tot aan 'Niet stoppen hé Lisa, blijven fietsen, niet afstappen!'. Het kwam haast niet eens in mij op om stil te gaan staan. In bijna elke bocht stonden mensen met pannenkoeken en drop, met komkommer en bouillon, je kon het zo gek niet bedenken of het werd je toegereikt als je langs fietste. De zwaarste momenten waren dan ook de stukken waar geen supporters stonden, dan liet ik mijn gedachten gaan, en besefte ik ineens dat mijn lichaam toch behoorlijk pijn deed. 

Naast dat ik enorm gefascineerd was van al die mensen langs de weg, was ik ook ontzettend onder de indruk van alle kaarsjes en spandoeken in de bochten. En ook de kreten op de weg en de foto's van dierbaren die mensen met zich meedroegen hielpen mij realiseren dat het niet om een sportprestatie ging, maar dat wij met al die mensen bij elkaar er alles aan zouden willen doen om kanker de wereld uit te helpen. Afgelopen tijd heb ik mij vaak ontzettend alleen en onbegrepen gevoeld, maar tijdens het beklimmen van die berg zag ik ineens zo veel mensen om mij heen die zich hetzelfde moesten voelen als ik. Iedereen voelt zich ontzettend machteloos, natuurlijk. Maar die dag had ik voor het eerst het idee dat wij met elkaar iets konden doen, samen sterkt stonden, en voor even had ik het gevoel dat wij met zijn allen die vreselijke ziekte konden verslaan. Het idee dat je met het op fietsen van een berg een ziekte bestrijdt klinkt natuurlijk bizar, maar het heeft mij absoluut enorm gemotiveerd om door te zetten en niet op te geven. Want een verschil hebben we wel zeker gemaakt.

‘You’ll never know how strong you are, until being strong is the only option you have’ stond er op een van de spandoeken langs de weg. En dat was eigenlijk precies de overlapping tussen mijn actie en mijn doel. Mensen krijgen kanker zonder dat zij daar ook maar enige invloed op uit kunnen oefenen. De een ontdekt het op tijd, de ander te laat. Je hebt een goed behandelbare vorm, of het is een uitzonderlijk lastige situatie. Hoe dan ook, je kan er zelf niet voor kiezen. Je zal moeten volhouden, hopen en vechten tegen de ziekte in je lijf. Of je wilt of niet. En ondanks dat ik hoop dit nooit te hoeven meemaken, kwam deze strijdlust op de alpe d’huez in mij ook omhoog. Ik ben gezond, en mijn lijf kan het aan om deze prestatie te leveren. Waarom zou ik er dan niet alles aan doen, tot dat ik écht niet meer kan, om te blijven trappen, te blijven vechten, en om niet op te geven? Want als mama, en al die andere mensen, door zulke ontzettend zware tijden gaan, maar toch sterk kunnen blijven. Dan kan ik dat ook. Opgeven is geen optie, dat heb ik geweten.

Het meedoen aan Alpe d’HuZes heeft mij ook weer doen beseffen dat mama, ondanks dat echt niet alles mee heeft gezeten, toch ontzettend veel geluk heeft met haar situatie. Precies op 6 juni kreeg zij een brief van het bevolkingsonderzoek naar borstkanker. Stel dat zij toen pas de kanker zou hebben ontdekt, dan was het waarschijnlijk inmiddels al verder uitgezaaid. En ook tijdens de presentaties in de koersweek werd weer benadrukt hoe ontzettend veel verschil de ontdekking van immunotherapie bij de behandeling van borstkanker heeft gemaakt. Vele mensen deden mee om hun dierbaren te herdenken, en ik ben zo ontzettend dankbaar dat dat voor mij helemaal niet aan de orde was.

Na de tweede keer omhoog zat ik er ontzettend doorheen. Maar na wat rust, goede voeding en support van papa ben ik uiteindelijk vier keer de alpe d’huez opgefietst. Met afdalen erbij, in totaal meer dan 160 km (en 4200 hoogtemeters), met de eerste start om 04:49 en de laatste finish om 19:31. De vierde keer heb ik meegedaan aan de saamhorigheidsklim, waarbij we met een grote groep in een langzaam tempo omhoog zijn gefietst en samen de Alpe d’huZes hebben afgesloten. Toen ik daarna in mijn eentje helemaal gesloopt afdaalde had ik de volledige berg voor mijzelf, met niemand om mij heen, en realiseerde ik dat ik deze prestatie nooit alleen had kunnen leveren. Ondanks dat ik als een van de weinigen geen onderdeel van een team was, voelde ik mij toch gesterkt door vele mensen. De vrijwilligers en supporters langs de weg. De mede fietsers en wandelaars die mij moed in spraken. Papa steeds weer boven aan de berg stond de wachten, met mama aan de telefoon. En bovenal de steun van jullie allemaal. Ontzettend ongelofelijk bedankt. Zonder jullie was ik nooit boven gekomen, en had ik nooit zo’n mooi bedrag bij elkaar kunnen krijgen. Zo lang wij niet opgeven kunnen wij samen werken aan een wereld waarin niemand meer doodgaat aan kanker, daar ben ik in gaan geloven. Dank jullie wel!

Thank you to my Sponsors

20

Robert Van der Donk

Heel veel succes.

26

Lennart Blom

Hey Lisa! Topper ben je! Mooi gebaar dat je aan alpe de huzes mee doet. Succes!

56

Marleen Hoogland

Wat mooi dat je dit gaat doen,ik wens je heel veel suk6

25

Lenny Kusic-Blom

Super Lisa, heel veel succes en heel veel beterschap voor Annemarijn!!

5

Dagmar

Wat een mooi verhaal heb jij geschreven, heel inspirerend. Ik wens jouw moeder veel geluk toe en wens jou heel veel succes met de fietstocht.

20

Stefanie

Dag Lisa, heel veel succes op de fiets!

26

DBCC

Veel succes voor je lieve moeder!!!

56

Paul Blom

Super en zet hem op!

5

Lara Molenbeek

Heeeeeel veel succes lieve lies ❤️? groetje van lara

3

Joost ten Barge

56

Edith Janssen

Veel succes!

26

Ines van der Scheer

Go Lisa go!!! Super :) XXX

20

Buuf

Stoere Lisa, Het gaat je vast en zeker lukken! Heel veel succes en vooral ook plezier!

25

Elly Kleuver

Bijdrage van Marianne Slee, vriendin van Omi.

26

Anonymous

Zet m op Lisa! Super cool en nu al goed bezig!

26

Menno van Voorst

Vlieg die Alpe d’huzes over als een rocket ??? Trots op je dat je dit doet en heel veel succes!!!

10

Merel Griffioen

10

Imke de Lange

Toppertje ben je! Trots op hoe je het doet en ook met de tegenvaller van je enkel, maar meer dan je best kan je niet doen en dat heb jij gedaan! Zet hem op topper!! ❤️

10

Sterre van der Vliet

Trots op je Lies, pak ze!

100

Elly (omi) Kleuver

Bijdrage van mijn lieve vriendin Roos, die helaas maar al te goed weet wat het is om kanker te hebben. Je fietst dus ook voor haar, lieve Lisa!

56

Ad Blom

veel succes , groet !!!

3

Loes ten Den

Heel veel succes en sterkte! Super dat je dit doet!

26

Yolanda Weijers

Super Lisa!! Top dat je deze actie gestart bent. Heel veel succes met de tocht. Warme groet, Yolanda

26

Ilse Mooij

Super lief en goed en dapper van je Lisa! Veel succes. Je kunt het. Prachtig dat jij jouw moeder en andere mensen en het onderzoek op deze manier steunt.

10

Sophie Goldau

You’re awesome <3

26

Anouk Pols

10

Anonymous

25

Elly /Omi Kleuver

Bijdrage van mijn vriendin Sita Couprie, die het super stoer vindt van je en je alle succes wenst.

15

Bianca van Hees

Mooi doel Lies!! Als je de tandem maar thuis laat haha

26

Judith Rijnders

Wat heb je mooi beschreven waarom je de berg op gaat fietsen. Petje af en ik wens je heel veel succes!

10

Ben van Wendel de Joode

20

Els Van den Wollenberg

Veel succes Lisa en Hubert! Top dat jullie dit doen ???

36

Karen Van der Scheer

Heel bijzonder en knap dat je dit doet, Lies, zet ‘m op!

10

Ties Wijntjes

Zet ‘m op voor dit goede doel en prachtige evenement, je kan het!

50

Omi Kleuver

Bonus voor lieve dappere geweldige Lisa van mijn nichtje Wieke.

10

Lieke Tiel Groenestege

Veel succes!!

10

Willem Mathot

26

Bessie Bornkamp

LIEVERD HEEL VEEL SUCCES, IK HOOP DAT IK NIET TE LAAT BEN MET DE DONATIE. IK ZAL AAN JE DENKEN!!!!!!!

20

Jolanda Wieringa Euwen

Hoi Lisa, doorzettingsvermogen en optimistisch helpen je moeder, dit kan jouw ook helpen om je doel te halen. Toi toi Jolanda (ex collega van je ma)

25

Jaap en Ria Blon Blom

Lisa heel veel succes. Groet Jaap en Ria

15

Elly Kleuver

Bijdrage van Giny Idema, vriendin van Omi

26

Anne-Pien Van Wees

Lieve Lies, Ik snap eigenlijk niet waarom ik nog niet eerder gedoneerd heb, dus nu doneer ik alsnog!! We zijn nu al een klein tijdje huisgenootjes :) We kenden elkaar nog helemaal niet toen we samen gingen wonen dus toen je vertelde over dat er kanker was geconstateerd bij je moeder wist ik niet zo goed hoe ik je daar in kon steunen. Wat moet dit een ontzettende lastige periode zijn geweest voor je moeder, jou, je broertje, papa en familie en vrienden. Je beschrijft in je berichtjes dat je je machteloos hebt gevoeld en alleen. Ik wil je zeggen dat ik het heel knap van je vind hoe je er mee om bent gegaan. Dat je geld ingezameld hebt voor onderzoek naar kanker en ook nog eens 4 keer die berg op gefietst bent vind ik bizar goed van je! Ik heb met je meegeleefd via de berichten op je blog, jeetje wat heb je het allemaal goed verwoord! Ik kijk er naar uit je weer te zien!! Heel veel liefs van mij, Pien

15

Valerie Quadvlieg

26

Teije Heutink

Wel hard fietsen he ;)

10

Merel Seuren

56

Anonymous

Successsss!!

26

maria Aldershoff

Geweldig wat je doet!

26

Familie Verhoeff

Zet ‘m op kanjer! Je kan het.

10

Anonymous

Veel beterschap voor je moeder en succes tijdens de Alpe d’HuZes. Heel mooi dat je dit doet! Groet, Annemarie (moeder van Nils Kron)

56

Liedewij van der Scheer

Zet m op, lies! ❣️

10

Hanane Kassttar

26

Maitta Tegenbosch

Goeie monddet maar blijf ook genieten Lisa :)

106

Elly (Omi) Kleuver

Lieve dappere Lisa, wat lief dat je deze uitdaging aangaat. Ik steun je van ganser harte en ben ervan overtuigd dat het je zal lukken. Mijn nichtje Wieke de Kleine heeft me 50 euro gegeven voor jou. Die zitten bij dit bedrag in. Succes!

26

Marijke van den Breemer

Topper ! doorgaan...

20

Maria

Werd wel eens tijd dat ik ook geld ging doneren aan je sponsoractie. Super trots op jou u can do it!!!

5

Lidia Scharmer

Heel goed wat je doet!

26

Tom en Anita

Knal die berg op, Lisa!

56

Lotte & Harry

Lisa; super knap dat je dit gaat doen. Heel veel succes! En Annemarijn sterkte en beterschap! Ouders van Leon

56

Reiger Research, Gerrie Eijkhout

Lisa, je kent me niet persoonlijk, maar ik vind het top wat je doet! Voor jouw moeder en voor vele anderen. Dit jaar heb ik twee mensen die ik goed kende, verloren aan die K-ziekte. Hopelijk levert jouw bijzondere prestatie, evenals die van de andere deelnemers, een bijdrage om meer mensen te genezen. Heel veel succes! Groet Gerrie.

20

Anonymous

Succes Lisa ??

5

Anonymous

10

Yente

56

Do te Stroet

26

Anonymous

Wat een goed idee om zo indirect je moeder extra te willen steunen. En dat terwijl je weet hoe zwaar het is. Petje af.

26

Anita Wesselius

Lieve Lisa, super dat je dit gaat doen. Succes met de voorbereiding, de tocht, het ophalen van een mooi bedrag en Ik wens dat de behandelingen van jouw moeder goed hun werk doen. Liefs van ons allen aan jou en jouw gezin.

10

Karel te marvelde

Strijden!

17

Wouter Baas

56

Janny Heutink

Lieve Lisa, je bent een kanjer!

26

Rig Dekkers

Heldin!

10

Anonymous

Succes.

5

Sarah Godfried

Succes meid! Heel goed dat je dit doet???

15

Franka Marseille

Lieve Lies, ben super trots op jou!!

15

Ester

Dapper dat je de berg op gaat en sterkte voor je moeder, oud collega van mij bij Fokus. Ester.

106

Merel Kleuver

Lisa, wat geweldig dat je de Alpe d’Huzes gaat ‘doen’! Je motivatie is zongoed geschreven!! Wij sponsoren graag mee. Heel veel succes bij het fietsen en veel sterkte voor je moeder! Liefs van je soort van tante Merel (nichtje van mamma)

10

Koen

26

Christa Philips

Mooi dat je dit doet Lisa. Succes en plezier gewenst. Grtz, Christa (moeder Joris)

50

Elly Kleuver

Bijdrage van Topie en Luyke Tjebbes, bijna levenslange vrienden van mij.

56

Kilian van der Scheer

Goed werk lieverd :*

26

Ester Hoogstaden

Super dat je dit doet Lisa! Ik weet dat je moeder apetrots op je is! Succes 6 juni! Xxx

20

Nienke Siers

TOPPER!!!!!!! Trots op je ❤️

30

Eddy Veenhoven

Dag Lisa, ook al kennen wij elkaar niet toch wil ik je van harte steunen met het inzamelen van geld om deze verschrikkelijke ziekte te verslaan. Wel ken ik je moeder van Fokus, waar ik met heel veel plezier onder haar gewerkt heb in het auditteam. Mijn wens voor haar, voor jou en alle betrokkenen is kanker te overwinnen en voor altijd te verslaan. Eddy Veenhoven ex medewerker auditteam Fokus.

26

Joan Terpstra

20

Berti Blom-de wit

Top Lisa!

10

Marc Awater

Lisa, je kent me niet, maar ik ben een ex-collega van je vader. Wat een naar bericht, maar ook mooi dat je iets gaat doen voor je moeder en voor het KWF. Ik, als ex AD6-er steun dit natuurlijk ten volste! Ik weet hoe goed dit is en ook hoe mooi het zal zijn straks op de berg. Sterkte en veel succes! Go Girl!

10

Daan Jeurens

Lisa je bent een topper, Dit gaat je lukken!

15

Anonymous

Kanjer!!!!!

35

Talitha Koopmans

26

Eveline Valkenberg

Zet ‘m op Lisa!

10

Isabel Duiveman

10

Leona Van Diest

Je bent een topper lies.

20

Karin Kamp

Heel veel succes!?

56

Anonymous

25

Omi Kleuver

Bijdrage van mijn nicht Betty Gladwin.

20

Melissa Visser

Wat super goed dat je van deze toch serieuze en zorgelijke situatie voor je moeder en jullie gezin zo’n positief gebaar maakt voor lotgenoten!

20

Minke Verburg

Trots op je Lies! ❤️

26

Robert Blom

10

Matts Nijman

10

Lieke

Veel succes!

15

Anonymous

Stoer dat je dit voor je moeder doet!

26

Anonymous

39

Yvonne

50cent voor elke gereden bocht. Scheur die berg op en af!! xx

10

Kas Berendsen

Goed bezig!

10

Sija

Hee Lisa! Wat goed dat je dit doet en hopelijk wordt het geweldig op de berg!! Heel veel succes

50

Florence de Sain

Heel goed van je Lisa! Wij wensen jouw moeder veel moed om hier doorheen te komen en jullie als familie veel geluk toe. Groetjes van familie de Sain (Cédric, zussen en ouders)

50

Lieneke de Jong

Ga er voor! Alle ‘beetjes’ helpen om kanker aan te pakken. Veel kracht en uithoudingsvermogen voor je tocht!

30

Eefke

Wat een mooie actie Lisa! Heel veel succes met je voorbereiding. En dan... lekker knallen! Zet hem op!

10

Mark Hameleers

Ook al is het nog eventjes weg, alvast heel veel succes en je kan het!

10

Jolanda Horman

Heel veel succes!

56

Anonymous

Beterschap met je enkel , veel succes voor jou en de vele onderzoekers van het kanker onderzoek en vooral beterschap voor je lieve moeder Annemarijn.

20

Claudia

Zet ‘m op, topper!

25

Greetje Stroosnijder

Lisa heel veel succes

26

Doete Jongsma

56

Anonymous

10

Annemarie Eriks

27

John Hickox

Lieve, sterke Lisa, Ik weet dat jij heel graag jouw moeder genezen wilt zien. Heel goed dat jij de Alpe op gaat om geld in te zamelen in het gevecht tegen kanker. Ik wens jou veel Suc6 met het beklimmen van de berg en het inzamelen van sponsorgeld, maar vooral wens ik jouw moeder en jouw familie Suc6 in haar genezing.

100

Anonymous

Ha Lisa, zet hem op he! Wat zal je moeder trots op je zijn. En wij gaan je in gedachte de berg op duwen op 6 juni!

106

Annemarijn Van der Scheer

Apetrots op jou, lieverd, je bent mijn topper ??❤️❤️!

26

Jeroen Hoogerwerf

10

Joris

Liefste Lisa, zo trots op jou!!!

56

H Kl eu ver

Goed van je! Succes! En kussen voor jouw moeder!

10

Edo Verhoeff

Je kan het Lies! Heel veel succes! Fodykoma supports youu!!!❤️❤️❤️

8

Kirsten Molenaar

Trots!!! Sorry vergeten eerder te doneren maar niet minder gemeend :)

50

Lia en Aad Smit

Succes ! Het gaat je zeker lukken .... ??‍♀️?

56

Hinke Ober

25

Anonymous

20

Karin

Wat geweldig dat je dit doet! Heel veel succes

45

Sandra & Martin

Show more