Maikel Baarda

Heeft deelgenomen in 3 vorige edities

My Activity Tracking

64
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2012 overleed mijn moeder aan longkanker. Kort daarna ook onze familievriend Henk en mijn oom Theo. Ik besloot in 2014 mee te gaan doen aan de Alpe 'd HuZes. Voor mij was dat een hele bijzondere ervaring. Het is zo bijzonder om te zien hoe mensen met elkaar omgaan tijdens de koersweek en het traject daar naartoe. Ook bracht het mij heel veel steun tijdens het rouwproces dat ik heb gehad. In 2016 en 2017 besloot ik weer deel te nemen.

Het begin van 2018 begon voor ons erg slecht. Mijn vader kreeg te horen dat hij longkanker heeft. Net als mijn moeder stadium 4. Gelukkig heeft hij een langzaam groeiende vorm, en slaan de chemotherapien voor aan. Genezen kan hij helaas niet. Ook werd mijn goede vriendin Pamela getroffen door borstkanker. Dan besef je, en weet je wat je te wachten staat. VECHTEN! Vechten voor hen die het nodig hebben. Mijn vriendin Pamela heeft afgelopen zomer de ziekte overwonnen en is schoon verklaard :)! 

Het vervelende aan een ziekte zoals kanker is dat je als buitenstaander helemaal niets kunt doen. Machteloos moet je toekijken hoe de ziekte zijn werk doet. Wat je wel kunt doen is helpen, steunen en liefde geven. Zorgen dat je er bent. Ook kun je deelnemen aan de Alpe 'd HuZes. En dat is wat ik ga doen! Ik ga VECHTEN! Voor mijn vader, Pamela en iedereen die net als hen strijden tegen kanker!

Want ik wil dat niemand meer dood gaan aan kanker! Om kanker tegen te gaan is erg geld nodig. Geld voor onderzoek, de zoektocht naar nieuwe medicijnen, zodat leven met of zonder kanker werkelijkheid kan worden.

Wil je mij steunen in mijn reis naar de Alpe 'd HuZes 2019 en net als ik een bijdrage leveren aan dit goede doel. Maak dan een donatie via mijn pagina. Iedere euro is er een!

Alvast dank! En tot 6 juni 2019!

 

 

My Updates

Het trainen is al in volle gang

Ik ben al een tijdje bezig met het volgen van RPM lessen. RPM is een wat extemere vorm van Spinning. Het voordeel van RPM/Spinning is dat je de weerstand van je fiets kunt bepalen. Je kunt het trappen dus echt zwaar maken, dit gaan we straks op de berg ook weer ervaren. 

Ik doe de RPM lessen 3x per week. Als het goed weer is probeer ik buiten te fietsen en kilometers te vreten.

Komende zaterdag heb ik een toerrit gepland staan in Amsterdam. De afstand zal 85km zijn.

Thank you to my Sponsors

250

Hessel de Vries

Veel succes met de Alpes d'HuZes Maikel, zet hem op!

100

Diego Beverwijk

Hi Maikel, Wat geweldig dat jij er weer voor gaat 6 juni. Je bent een echte strijder! Pak die ziekte aan als je de berg op gaat, hier onze bijdrage. Wij begrijpen nu nog beter wat kanker allemaal met mensen kan doen. Helaas zelf moeten ondervinden. Vechten en strijden is het enige wat je dan kunt doen. Succes in de Alpen! Wij geloven dat jij dit weer gaat fixen de 6e! 💪🏻👊🏻🍀 Groetjes, Diego&Pamela

250

Jarno van Kortekaas

250

Jarno Kortekaas

100

sander vahle

25

Sanne Evers

Je bent een topper Maikel!!!

10

Anonymous

Heel veel succes, super goed dat je dit doet! Groeten Iris (collega van Pamela)

25

Ilse Verweij

Super goed dat je dit doet, heel veel succes met de training!

10

Donald

Heel veel succes, prachtig doel!

10

Anonymous

5

Elisette Smits

Succes Maikel!!

50

Joke Pronk

Geweldig dat je er weer voor gaat. Jekon het al eerder en nu weer. Ik ben super trots op je.

250

Esmee Weerden

Dat je maar heel veel geld op mag halen voor dit mooie doel! Heel veel succes met alle voorbereidingen!

Show more