Mariecke Nooy

Heeft deelgenomen in 6 vorige edities

My Activity Tracking

61
kms

My target 42kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Nog 3 weken

Over drie weken is het zover, dan is het de Alpe d'HuZes. Ik heb dan (hopelijk) de Alpe d'HuZus er met goed gevolg opzitten. Op de dag zelf mag ik maar 1x naar boven fietsen, maar de dagen er omheen verwacht ik het ook een paar keer te doen.

Ik ben redelijk terughoudend met sponsorwerving. Dit omdat ik de deelnemers niet in de weg wil zitten, die heel hard hun best doen om 2500 euro (of meer!) bij elkaar te rapen. En dat is niet altijd eenvoudig. 

Als motard-groep zamelen wij best veel geld in, door de verkoop van kleding en attributen binnen ons eigen team, meestal in de prachtige kleur geel ;-)
Het geld wat overblijft na het betalen van de lunches tijdens de oefendagen gaat ook allemaal naar de Alpe. En zo loopt het bedrag toch gestaagd op.

Wilt u aan mij doneren? Graag! Wilt u een deelnemer of team steunen? Super! Het komt allemaal op de juiste plek en word zeer gewaardeerd! 

Thank you to my Sponsors

25

Mariecke Nooy

30

Elma En Ted

10

AM Nooy

En fietsen maar ?

Show more