Mariëlle Pessel

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Zo veel redenen om mee te doen: de uitdaging, samen, omdat het kan, maar vooral omdat ik geloof dat wij met elkaar kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer overlijdt aan kanker.

Op donderdag 6 juni gaan wij die berg op, ieder op zijn eigen manier, eigen tempo, maar allemaal met dezelfde gedachte!

Ons doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF, want er is nog zoveel nodig voor onderzoek en genezing van deze rot ziekte! 

Dus wil je mij sponseren? Elke Euro is er 1! 

My Updates

Wandeltocht 5 mei

Heel veel dank aan iedereen die afgelopen zondag mee heeft gelopen tijdens de sponsorloop of een financiële bijdrage heeft gedaan. Wat was het een gezellige en geslaagde dag en dit komt mede dankzij jullie! En wat was Rita verrast… zo mooi om te zien.

En zo bijzonder dat er zoveel geld is ingezameld voor 2 mooie doelen, het KWF (Alpe d’HuZes) en World Servants (bouwen aan klaslokalen, latrines en girls changing room in Malawi). Door alle mooie donaties via inschrijvingen, baromzet en sponsor pot is er voor ieder € 1.222,50 opgehaald, wat echt fantastisch is!!!

En natuurlijk een speciaal dank-je-wel aan mijn lieve schoonzussen en Nicole voor de super organisatie, jullie zijn toppers!

Lieve groeten,

Mariëlle (en de rest van team Hills Angels)

Thank you to my Sponsors

26

William en Annette van Schie

Marielle watt ontzettend stoer dat je de Alpe d'HuZes gaat fietsen. Wij zijn er zelf in 2011 bij geweest. Het is daar een berg vol met verhalen die je hoort, ziet en voelt. Echt heel bijzonder om mee te maken! Wij wensen je hele goede beklimmingen toe. Natuurlijk ook voor je hele team. Liefs uit Kamerik

500

Hartendief

Lieve Mariëlle en natuurlijk ook jouw teamgenoten, Prachtig wat jullie gaan doen! Ik wens jou/jullie veel succes en kracht toe ❤️

50

Sem en Jens

Zet m op mam!

106

Carrol en Debby

Hè topper , wij zijn zo trots op jou , dat je voor dit fantastische goede doel deze berg gaat beklimmen . Heel veel succes ?

15

Ramona Heijns

Jij komt sowieso op die top, want je bent een topper!

56

Rianne Middelkoop

Hi Topper, wat een prachtig doel om je voor in te zetten! Ik ben super trots op je en wens jullie alle 4 heel veel succes daar op de berg maar vooral veel motivatie, sportieve tochten en gezelligheid in de aanloop er naar toe. Wat bijzonder om dit met elkaar te kunnen doen en ermee een vreselijke ziekte de wereld uit te helpen! Hou vol!! Groetjes Rianne

106

monique

Super van je Marielle, zet m op!!

200

Brandsigns B.V.

Geweldig dat je dit doet! De voltallige directie van de Brandsigns B.V. wenst jou heel veel succes, Marielle!

26

Bas De Leeuw

Heelveel succes tante Marrielle

1.223

Wandeltocht 5 mei

Opbrengst wandeltocht 5 mei georganiseerd door familie Van Arnhem en De Leeuw! Heel veel dank aan iedereen die heeft mee gelopen of een bijdrage heeft gedaan. En een speciaal dank-je-wel aan de schoonzussen en Nicole voor de super organisatie!!

26

Vincent Szabang

Hoi Marielle, ook veel suc6 met de meiden, zet m op en let een beetje op elkaar !

50

Ernst en Lianne

Zet hem op Mariëlle !

50

Sonja Pessel

Wat goed dat je dit doet Mariel, nu al trots op jullie! Veel succes met de voorbereidingen! Liefs Sonja

56

Anita Verhart

25

Patty Bunnik

Wat ontzettend stoer nicht! Zet 'm op! Ook voor de andere meiden, jullie kunnen het! Liefs X Patty

26

HPM Pessel-Vendrig

succes Marielle xx

26

Carola Pessel

Succes en veel plezier. Trotst!

50

Thamar Pessel

Lieve Mariëlle ik ben super trots op jou dat je dit gaat doen! Je kan t! Heel veel succes ook voor de rest van je team ?

26

WAC Pessel

25

Ome Frans en tante Truus Bunnik

Dit hadden we nooit van jou verwacht! Dapper hoor! Veel succes!

30

Jan en Els

Wat mooi dat je zo'n fantastische uitdaging aangaat. Nog flink trainen en dan op naar die top!! Veel succes, ook voor je teamgenoten.

26

Linda Verwer

Hè Marielle, onwijs veel succes super stoer dat je dit doet! Je hebt hele gave dingen bedacht om geld binnen te halen dus dat moet zeker beloond worden.

Show more