Mar de Zeeuw-Hierck

Heeft deelgenomen in 6 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe opnieuw mee aan Alpe d’HuZes. Wil jij mij steunen? Niet voor mezelf hoor, ik betaal mijn eigen reis en onkosten wel maar ik probeer daarnaast toch ook zoveel mogelijk geld af te kunnen geven voor al die onderzoeken die zo hard nodig zijn. Ik geloof er heilig in dat er ooit een dag komt waarin je niet meer doodgaat aan kanker maar ook dit jaar heb ik er weer mee te maken gehad en wéér zijn er mensen bij die het niet overleefd hebben dus ...ik ben er nog niet klaar mee. Daarom ga ik voor de 7e keer naar die berg en niet omdat ik het zo leuk vind maar omdat ik daar verdomd veel goed werk kan doen voor een ander. Ik ga niet fietsen en ook niet lopen maar ik doe (bijna) alles wat kan helpen om anderen die finish te laten halen. En geloof me; het kost me mijn vakantiegeld maar vakantie vieren is er niet bij. Maar al die mensen die ziek zijn en behandeld worden, hebben ook nooit vakantie. Dus daarom doe ik mee en daarom hoop ik dat jij dat ook doet door mij te sponsoren. 

Helemaal onderaan mijn pagina staan wat foto's die me dierbaar zijn. Maar hoeveel foto's ik hier ook neerzet; als gezin zullen wij nooit op één foto staan. Oké het went best wel en we hebben het gezellig maar het had zo anders kunnen zijn. Ik realiseer me echter ook heel goed dat er heel veel mensen zijn die met minder op een foto staan. Dus koester ik alles wat ik heb en had. Ik ben een tevreden mens.

 

My Updates

Werk aan de winkel.

In Culemborg op 20 april met veel vrijwilligers heel veel kledingpakketten in orde gemaakt voor die bijna 5000 deelnemers. 

Ik kan mijn vrije zaterdag wel relaxter invullen maar dit gaf weer zoveel voldoening. Daar doen we het voor. 

Thank you to my Sponsors

26

Blijke Wemer

Succes Mar.

26

Carla van Leersum

Topper😘😘

15

Eva

Goed bezig Mar. Tot ziens bij de Samenloop voor Hoop in Gouda

26

Ron Lamboo

Succes, liefs van Sonja en Ron

56

Arie en Marina Opstelten

Succes Mar!

26

Maeve

Dat opgeven geen optie is voor jou is wel gebleken!! Wederom heel veel succes met alles wat je daar weer gaat doen. Wij (en pappa) zijn weer trots op jou! Toppertje! Xx

56

Hernan en Andrea

Veel succes Mar!

26

Peter en Riet Simonis

Veel succes!

26

Jolanda Lamboo

Succes Mar 💋

26

Jolanda Hierck

Goed bezig Mar!

20

Devita

Succes!

10

Co van der Horst

26

Piet Hierck

Heel veel succes

Show more