Michael Kops

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

 

Ik ben Michael en de captain van De Knokploeg. Sinds 1 december 2017 knok ik tegen kanker, wetende dat deze wedstrijd niet gewonnen kan worden. Desalniettemin knok ik voorlopig goed terug, waardoor ik hopelijk nog lang kan leven ‘in de blessuretijd’. Ik gebruik deze blessuretijd om onder andere mijn bucketlist af te werken. Sinds juni 2018 staat het rijden van de Alpe duZes ook op de bucketlist. Daarnaast staat tijd doorbrengen met gezin, familie en vrienden ook hoog op het lijstje. Het doet me dan ook deugd dat ik deze uitdaging ook juist met familie en vrienden kan aangaan. Ik heb er zin in!

 

My Updates

De fantastische familiebingo!!!!

Het eerste fundraising event van de Knokploeg is al weer achter de rug. En familie De Wijs was het ‘slachtoffer’. Wat moeten we organiseren om bij het jaarlijkse familiefeest geld in te zamelen? Simpel, Bingo. Al jaren gaat oma’s bingotas van feest naar feest om 2 rondjes bingo te spelen.

Nog een vraag met een simpel antwoord: Wat voor prijzen zullen we regelen? Drank natuurlijk. Niemand in de familie is daar niet blij mee. Even langs Gall & Gall dus.

Na een warming up met wat drinken, bijkletsen en lekkere hapjes, was het tijd voor de bingo. Het idee was dat iedereen meedeed terwijl er een doos rondging waarin een bijdrage gestopt werd. Karlijn had die middag een mooie doos in elkaar geknutseld. Volgens mij had Karlijn al 25 jaar niet meer geknutseld… De bingo was als vanouds: éénenzeuventig…schudden met die zak…wellik, wèzeetienouw, ik-moet-er-nog-maar-één en de uiteindelijke BINGO van Nick (bovenste rai) en ome Ad (hele kaart). De opbrengst was net zo hoog als het fanatisme waarmee gespeeld werd: 380 Euro! En daarnaast nog donaties van familieleden die niet aanwezig waren op het feest. Super dus!!

Ik wil het verslag niet eindigen zonder vermeld te hebben dat tante Henny nog een mooie vertolking van het lied “Du” heeft gegeven. Ook de legendarische dansen op Kate Bush ‘Wuthering Heights’ en Dave Berry’s ‘Strange Effect on me’ ontbraken niet op deze avond.

Iedereen bedankt voor de leuke avond en de meer dan gulle gaven voor De Knokploeg!!

funsraising event #2

Gister (15 december) was het tijd voor mijn tweede fundraising event voor Alpe d'HuZes. Tegen (vrijwillige) betaling heb ik gekookt voor een kerstdiner bij mede AD6-deelnemers Marieke en Wim.

Het dinertje was zeer geslaagd. Mede door het succes kunnen we weer 375 Euro bijschrijven bij het voor KWF KAnkerbestrijding opgehaalde bedrag. TOP. En superbedankt, Mel's Angels en partners!! In januari het volgende dinertje...

Thank you to my Sponsors

10

Lienke

Weg met die kanker!! Dank je wel en zet ‘m op!

20

Andre

Succes Michael en andere teamleden! Klasse dat jullie dit doen voor een goed doel!

15

Cock Nederpelt

20

Josien De Klerk

Fantastisch gedaan Michael en team knokploegen!!!

717

Michael Kops

Opbrengst actie bij de clubkampioenschappen De Samensprong

26

Tilburgse Dame

Go go go Michael & extended family, wij hebben groot respect voor jullie actie!

56

Stefaan Pinckaers

106

Anonymous

Succes buurman!

50

Martijn Mol

Heel veel succes Michael!

Show more