Michiel Bakker

Heeft deelgenomen in 12 vorige edities

My Activity Tracking

1,110
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Nadat ik 2 jaar geleden heb meegedaan, en ik Greetje ten huwelijk heb gevraagd boven op de berg zijn wij vrijdag 1 juni 2018 getrouw. Mijn broer en schoonzus waren onze ceremoniemeesters waar we ontzettend blij mee waren en daarom heb ik ze uitgedaagd om dit jaar mee te doen. Met de insteek om wat voor een ander te doen. In de deze fase was onze moeder helaas niet fit. Ze dachten dat de klachten bij de galblaas weg kwam wat over ging naar de ziekte van kroon tot we haar 27-7-2018 ophaalde uit het ziekenhuis na de operatie. Na haar thuis afgezet hebben zouden we voor mijn verjaardag een lunch bij de Mac pakken! (Ik mocht tenslotte kiezen). Na de bestelling belde ons moeder dat ze terug moest komen naar het ziekenhuis het was niet goed. Ik zou het gevoel willen omschrijven wat door je heen gaat maar dat is niet te omschrijven. Darmkanker. Uitgezaaid in de lymfe en buikvlieswand. Na een verschrikkelijk tijd wachten en wachten en wachten. Werd het duidelijk dat ook een operatie niet meer mogelijk is. Na alle klappen die we hebben gehad moesten we hier ook mee dealen. We hopen nu dat de chemo aanslaat en blijven met elkaar sterk!

Ik ben meegeweest met mijn moeder voor de chemo's. Tot op de dag van vandaag denk ik er nog steeds over Na hoeveel mensen daar komen. Hoeveel mensen moeten afwachten en hoeveel mensen er in een verschrikkelijk molen zitten. Ik heb een hele grote bewondering gekregen voor de werknemers daar en ze kunnen tegenwoordig een hoop!!

 

Maar dit moet stoppen! 

Geen verdriet en geen pijn meer door deze ziekte!

Daarom zal ik alles uit de kast halen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek tegen Kanker!

 

Michiel

My Updates

Bloed zweet en zweet en zweet!!

Hallo Allemaal,

 

wat een weken wat een steun en wat een donaties! echt fantastisch om te zien !! Nu denken jullie misschien dit is mooi allemaal maar gebeurd daar achter de schermen wel wat.

Ik kan hier en volmondige ja opzeggen! ik probeer 5 tot 6 keer in de week te sporten. helaas zit ik met een langdurige liesblessure en kan ik niet alles doen. Sporten is om fit te worden maar sporten is voor mij ook het moment dat ik mijn koppie wat leeg kan sporten. In de situatie waarin we nu zelf zitten gecombineerd met de feestdagen zit je op een kruising van verdriet blijdschap en onmacht. 

Wat jullie doen met positieve reacties en donaties geeft steun!

Steun en nog meer motivatie om te knallen daarvoor wil ik jullie bedanken en dat gaat nog veel vaker gebeuren!!!

 

Afgelopen week ben ik met mijn fanatieke schoonzus(Ria) op de Alpe d'Huez geweest. maar dan met spinning fiets! was echt super het begon met lachen en plezier. we waren blij dat we op het einde waren! alles eruit gezweet maar enorm voldaan!  ik had hiervoor al een uurtje krachttraining gedaan dus voor mij was het wel mooi geweest. ik blijf keihard trainen om het doel te behalen!

Ik hoop dat jullie mij blijven steunen!

 

Iedereen fijne feestdagen en geniet van elkaar!!

Michiel

Op de bank word je niet Fit!

Beste Allemaal,

 

Het is alweer een tijdje terug dat jullie wat gehoord hebben. Natuurlijk heeft dat een Reden, door de lange werkdagen en de sportschool moet het allemaal maar even tussendoor. Ik kan jullie vertellen dat ik me Prima vermaak in de sportschool. het geeft me de perfecte afleiding die ik nodig heb tussen de soms lastige dagen die we als gezin hebben. Ik probeer er vaak 2 uur dag te zijn of langer. Met een hoop Kracht en spinning kom ik er altijd voldaan weg. Gelukkig heb ik ook de eerste voetbaltraining weer mee kunnen pakken na een lange lies blessure die helaas nog niet optimaal is! Ik sport minimaal 5 keer in de week op dit moment en aankomende week even geen werk. Ik daag mezelf hierbij uit om in die week 3 Kilo af te vallen! Ook ben ik aan het kijken om petten en mokken te verkopen met ons logo en team naam. Ik wil jullie vragen om een reactie: zijn er mensen die dit een leuk idee vinden graag reactie op  facebook bij reactie!

Wij zijn nog steeds verbaasd over hoe goed het gaat met de donaties alleen we zijn er nog niet! Dus mocht je een donatie willen doen ? elke euro is er 1!!

 

Jullie horen snel van me !

Michiel

 

T Giet best!!!

Beste Allemaal,

 

Het is al weer een tijdje geleden sinds de laatste blog. Dit niet uit onwill maar het excus dat heet trainen bikkelen en trainen! op dit moment probeer ik 6 keer in de te sporten em waarom ? Afleiding en fit worden! Ik had nooit gedacht weer zo fanatiek te sporten. Het mooie is dat het steeds leuker word naarmate je ook steeds meer resulaati ziet. Ik doe hierbij ook een bepaald dieet dat heet Personal body plan echt een aanrader moet ik zeggen. Betreft de donaties gaat het ook super. jullie dragen er aan bij om nog meer motivatie uit mezelf te halen en te vlammen op 6 juni. Helaas maken we van alles ook dichtbij mee! Ik ben blij dat wij als gezin er goed over kunnen praten dat we positief zijn en genieten. Ik wil hiermee ook een punt maken: Ik wil niet dat mensen dit mee moeten maken en dat we deze ziekte stoppen samen met jullie!!

Met jullie donaties fiets ik me rot en steunen we allemaal een mooi en goed doel!! 

Samen met Rutger mijn Broer hebben we via Sportsking Custom made petten laten maken voor de verkoop! super leuk ze zijn €15,- per stuk! binnenkort meer informatie daarover. Ook heb ik tafels gemaakt om te verkopen. 100% opbrengst gaat naar de Alpe d'Huzes.

 

Nogmaals enorm bedankt voor al jullie donaties tot nu toe!!!

Wil je nog doneren dat kan!

Kijk op mijn pagina en doneer!

 

Spreek jullie snel! en wil je eens een training meepakken laat het me weten!

 

Michiel

Thank you to my Sponsors

26

Danny Boerman

20

Kapsalon By Elma

Elma bedankt! Een knipbeurt en de opbrengst daarvan naar het goede doel dankjewel! En iedereen knippen By Elma!

26

Jan Harmen en Josefien

20

Anonymous

Dit is voor de pet

10

Jan & Reby De haan

550

Steven de Vries Tandtechniek

Michiel, belofte maakt schuld. De tandgenootjes steunen jullie bij de klim. Succes!!!!

525

VV Delfstrahuizen 3

Namens alle voetbalvrienden zet hem op! En onthoud Delfstrahuizen 3 Altijd in beweging!

10

Diana Ykema

Succes bikkel💪💪 zweten🙈

50

Klussenbedrijf Enne de Vries

Zet um op samen naar de top!

10

Erik Annema

15

Marten lyan toby en mauri

Heel veel succes!! Zet hem op!!!

15

Jannie en Jornt

Succes Topper!!!

10

Martin Strampel

26

Houke de Vries

56

Jan bert Bruin

Succes Michiel

15

Bert Groen

Je kan het!!

26

Bas Visser

Zet hem op Michiel👊

20

Nan

Volop ervoor gaan toppert

100

VV Delfstrahuizen

If you're going through hell, keep going..! Zet hem op kerel, namens de hele vereniging!

10

Karen

Als ex collegaatje van jullie mem weet ik hoe trots ze op haar kids en kleinkids is. Daarom klein steuntje in de rug uit respect voor jullie en jullie mem

5

Jan Haan

10

Erik Berghout

Goed initiatief verdient steun.

1.250

Michiel Bakker

Opbrengst benefietavond wat een werk wat een plezier wat een topfeest!

15

Syb & Elma Bangma

Diep respect voor jullie,kanjers!!!

50

Marco de Wilt

10

Anonymous

26

Janny Wal

Topper💪🏻💪🏻

10

Pieter en Rosa Bouma en Fontaine

10

Douwe & Iris

Zet hem op toppers!

20

Herman Van der Wal

10

Anonymous

Veel succes Michiel! :) En ondanks het vreselijke bericht en moeilijke tijd, hoop ik dat jullie met z’n allen nog wel kunnen genieten!

21

Ronald berger

respect voor wat je gaat doen collega dat weet je weet hoe het is inmiddels om een van je dierbaarste personen te verliezen

26

Aat Bakker

Succes 👍

150

Delfstrahuizen 1

Zet 'm op topper

15

Gert en Crista Diever

Zet m op!

10

Egbert Van der Wal

56

Bruin Beheer

Show more