Milou Litjens

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Gisteren 53 weken geleden had ik het op mijn hals gehaald om me net als nu in te schrijven om deel te nemen aan de Alpe d'HuZes. Mijn doel was om drie keer wandelend de berg te beklimmen en zo geld in te zamelen voor het goede doel.
 
Morgen 28 weken geleden begon de reis naar Frankrijk. Op weg naar mijn doel waren er fijne en verdrietige momenten. Mijn tante overleed aan de gevolgen van longkanker, maar ook leerde ik mijn vriend Ton kennen via Big Challenge. Onderweg naar Frankrijk zei ik nog tegen Ton "na al die jaren dat jij al mee doet, moet je dit misschien komend jaar maar eens niet doen". 
 
5 juni 2018, daar stond ik dan voor al die mensen. Ik was gevraagd mijn motivatie te vertellen, waarom ik daar op die berg stond. Ik stond daar als trotse boerendochter, trots op mijn familie en op al die mooie mensen op de berg. Hopend dat daarboven drie zussen zitten die trots op elkaar zijn en trots zijn op wat wij voor elkaar gekregen hebben die week.
 
Gisteren 29 weken geleden, het zat erop. Drie keer had ik de berg beklommen. De eerste keer fluitend met een glimlach van oor tot oor, de tweede keer met iets meer moeite en af en toe wat gevloek, de derde keer op wilskracht, met een hoop tranen en de nodige "hermannetjes" van Ton.
 
Vandaag 29 weken geleden stond ik op met behoorlijke spierpijn in mijn benen, maar nog vol adrenaline van de dag ervoor. "Ik wil volgend jaar terug!" Gepakt door het virus.
 
28 december 2018, daar zit ik dan weer. Met een ander doel dan vorig jaar, maar wel met dezelfde intentie. Op 5 juni 2019 wil ik tijdens de Alpe d'HuZus één keer fietsend de berg beklimmen. Samen met Ton en tegelijkertijd met mijn zussen. Op 6 juni 2019 zullen wij mijn vader aanmoedigen onderweg naar zijn doel, twee keer wandelend de berg op. 
 
Wetende dat er dan drie trotse zussen staan die dit mooi samen hebben geflikt.
 
 
 
 

Thank you to my Sponsors

15

Anonymous

10

Manfred

Topper ben je ook! Ook deze keer, veel succes! Je kunt het!

25

Spraelandhof

Succes Milou, deze keer op de fiets. Ook dit gaat je lukken.

10

Nel De jong

Milou weer de berg op,heel veel succes. Wij staan aan de langs de kant☺.tot dan?

90

Ton van Welie

10

Eva Tuijtelaars

Succes!

50

Oma

15

Jolijn Kreijfelt

Heel veel succes!

30

Kaasplankjes

10

Yaira Straathof

Heel veel succes Milou! En geniet!

66

Anonymous

Milou ik ben TROTS OP JOU

15

Karen en Michael

Kaasplankje

10

Mariëtte en Johan

Succes Mariëtte en Johan

10

Anonymous

Succes Milou!

10

Anouk Litjens

Een kusje voor mijn zusje! Topper ??

10

Annemie Jonkers

Succes Milou

50

van Erp advies bv

20

Merlijn Gellings

10

Juup Fien Kiek Geert & Inge

Samen met drie zussen tijdens de zus. Besef me nu pas hoe symbolisch dit is, denkende aan de de drie zussen die de strijd niet gewonnen hebben ?.

245

Ton van Welie

opbrengst sponsordiner

Show more