Nicole Dassen

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

14 februari-de dag van de liefde!! Op deze ❤️Valentijnsdag❤️heb ik besloten om voor al die mensen die ik liefheb en met deze ziekte te maken hebben, de Alpe d’HuZes te gaan doen!!

❤️Voor mijn lieve moeder, die de strijd en worsteling elke dag opnieuw aangaat. Maar tevens ook met heel veel kracht. Voor mijn moeder, die van de oncoloog nog de mogelijkheid heeft gekregen om met nieuwe medicatie te kunnen beginnen. Die haar lijden iets draaglijker maken en dat we haar langer in ons midden mogen houden. 

❤️Voor mijn lieve vriendin Gerda, een geboren optimist, die precies een jaar geleden toch van ons heen is moeten gaan

❤️Voor mijn lief schoonzusje en nichtjes, die haar beide ouders en hun opa en oma binnen korte tijd achter elkaar verloren hebben.

❤️Voor mijn andere lieve schoonzus en haar jongens. Die haar man en hun vader nu al moeten missen.

❤️Voor lieve collega’s en dorpsgenoten.

❤️Voor dierbaren van mijn lieve vrienden en kennissen.

❤️Voor mensen, die ik bij elk ziekenhuisbezoek aan het infuus zie liggen.

❤️Voor zoveel jonge kindjes en kinderen, afvragend hoe het mogelijk is dat zij op zo’n jonge leeftijd al zo ziek moeten zijn.

❤️En uit respect voor alle naasten, die er voor zorgen, dat hun geliefden en dierbaren er niet alleen voor staan. Voor de wetenschappers voor het ontwikkelen van nieuwe medicijnen. Voor de medici, die zich ook enorm inspannen om hun patiënten te begeleiden. En alle teams daaromheen. 

En daarom ga ik 6 juni met alle kracht en energie die ik in me heb zo vaak mogelijk deze berg beklimmen.  Om zo mijn steentje bij te kunnen dragen aan dit goede doel. En dank je wel te zeggen.

Mijn vraag aan jullie is: “Willen  jullie een bijdrage doneren om het werk, dat nodig is om deze ziekte te bestrijden, verder te kunnen bekostigen?”

Alvast heel hartelijk bedankt!

Liefs, Nicole.❤️❤️❤️❤️❤️

My Updates

Het begin is gemaakt...

Zoveel mooie, spontane en lieve reacties gisteren mogen ontvangen...!!

 

Zelfs al groot aantal donaties!

Hoogtemeters maken!

Afgelopen weekend begin gemaakt met hoogtemeters maken. Lekker getraind in de Limburgse heuvels. Prachtig voorjaarsweer...

 

En ondertussen komen er verschillende donaties binnen. Leuk!!

Een weekje verder..

Ondanks dat de week begon met een verkoudheid, toch de week goed doorgekomen met een aantal fijne trainingen op de racefiets, de mountainbike, lesje bodypumpen en spinningles.

 

Ik voel me goed en krijg energie van al die lieve steun en donaties van familie en vrienden.

 

Ik zit met veel plezier op mijn fiets en weet waar ik het voor doe.

Storm en regen!

Deze week door weer en wind getraind op de Veluwe! Heerlijk die wind!!! Goed alternatief voor het afwezig zijn van bergen en heuvels! En ondertussen toch ook kunnen genieten van de mooie en rustige omgeving.

 

Afgelopen zaterdag naar de Alpe d’HuZes -dag geweest. Ik vond het indrukwekkend en het heeft me geraakt.

Ook goede tips gekregen over voeding en training. 

 

Ik heb een beter beeld gekregen van wat me te wachten staat 6 juni. En heb er nóg meer zin in.

 

Voor nu, lekker doorgaan met trainen en fondsenwerving.

 

 

 

 

trainingsdag in de Limburgse heuvels

Gisteren met een fietsgroepje van de Alpe d`HuZes een leuk rondje gefietst in de Limburgse heuvels onder begeleiding van John Veenman. Leuke groep mensen en lekker kunnen fietsen. En natuurlijk wat hoogtemeters gemaakt. 

Veel wind onderweg, maar wel droog gehouden.  

 

Voor en na de training goed verzorgd door Hotel Krijtland in Epen met lekkere koffie en een stuk vlaai, een warme douche na afloop en een heerlike pastamaaltijd.

 

Afgelopen week verder weer veel binnen gesport (spinnen en bodypump), maar vanaf dinsdag ziet het weer er voorlopig veelbelovend uit. Ik verheug me op de ritten buiten. Km`s maken in het zonnetje.

Sponsoractiviteiten!

Naast dat ik afgelopen week weer lekker heb kunnen trainen, waaronder ook deelname aan de Joop Zoetemelk Classic toertocht, ben ik tevens bezig geweest met opzetten van sponsoractiviteiten.

Volgende week zaterdagochtend 6 april (9:00-12:00) is er een spinnig marathon bij Easy Fit in Loon op Zand. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel! Met dank aan Chris, Christine en Britt.

Op vrijdagavond 10 mei (19:30-20:30) is er een bootcamp d’HuZes in Tilburg. Deze wordt gegeven door Jeffrey van Enjoy Outdoors. Ook hier de gehele opbrengst voor het KWF! 

Super dat deze mensen in hun vrije tijd dit voor mij willen doen. Dank jullie wel hiervoor.

 

Ook dank aan de plaatselijke slager William Martens in Loon op Zand, waar ik een collectebus mag plaatsen.

Zorgen voor promotie in het lokale krantje!

Vanochtend is Dana geweest van Rond de Toren. Dit is ons lokale dorpsblaadje van Loon op Zand. We hebben een leuk gesprekje gehad over de alpe d’HuZes en mijn motivatie om dit jaar mee te gaan doen. 

 

Ze gaat er een artikel over schrijven en dit wordt dan over een paar weekjes geplaatst. 

 

Weer een bijdrage voor het goede doel!!🙂👌

Succesvolle spinningmarathon !!

Afgelopen zaterdag heeft Easy Fit in Loon op Zand een Spinning marathon voor mij georganiseerd. Vol enthousiasme hebben Britt, Christine en Chris deze drie uur les gegeven. Er was een mooie opkomst en een hele mooie opbrengst, die Chris zelfs verdubbeld heeft. Echt super!!! De gehele opbrengst gaat naar de Alpe d'HuZes. Het was een sportieve en gezellige ochtend. Los van het mooie bedrag, heb ik er ook een mooie herinnering bij. Dank aan Easy Fit en dank aan alle deelnemers.

Gisteren, zondag 7 april, heb ik een goede training kunnen doen in de heuvels van Zuid-Limburg. Ik heb deelgenomen aan de Volta Classic. Prachtige tocht, met prachtig weer en behoorlijk wat kilometers en kuitenbijters. Maar ik ging na afloop met een voldaan gevoel naar huis!!

 

Zaterdag Veenendaal-Veenendaal; een toertocht van 140km!! Opvoeren die km's!! Ha,ha...

Aanbreken van de maand mei.

Nog een maand te gaan: maand van de laatste trainingen, km's en hoogtemeters maken, voorbereidingen treffen en laatse sponsorgelden ophalen!!!

Het  streef/sponsorbedrag komt steeds dichterbij. Nog een mooi aantal donaties mogen ontvangen en de bootcamp d'HuZes staat nog op het programma (vrijdagavond 10 mei) met mooi aantal inschrijvingen. Leuk!!

 

Afgelopen weken 2 mooie tochten gemaakt: Veenendaal-Veenedaal (145 km) en Oranjetocht Horst (100 km). Beide tochten pittige uitdaging door het weer: veel wind en regen en in Veenendaal zelfs door de natte sneeuw gefietst.

Maar geeft niks: alles voor het goede doel. En ook daar word je sterk van.

 

En tussendoor ook nog wat stukjes gefietst in Limburg en bij ons in het Brabantse land.

 

 

Bootcamp d’HuZes

Gisteravond stond de bootcamp d’HuZes op het programma.

Vol enthousiasme werd deze avond begeleid door Jeffrey met zijn assistent Ruben. En vol enthousiasme gingen de deelnemers ervoor!

Een geslaagde avond met mooi weer, een leuke groep mensen en een mooie opbrengst voor het KWF.

 

Vorige week zondag samen met Monique naar Papendal afgereisd. De laatste bijeenkomst, voordat we elkaar weer op 6 juni in Frankrijk zullen zien.

Het gevoel wat je op zo’n middag hebt, is moeilijk thuis uit te leggen. De samenhorigheid, de warmte en het gedeelde verdriet, maar ook de vreugde. Het blijft bijzonder en mooi.

Streefbedrag nadert.

Mijn streefbedrag komt steeds dichterbij. Jippie!!

Nog een kleine maand te gaan: moet gaan lukken!

Bijna klaar voor de start....voor vertrek richting Frankrijk!!

De laatste lange trainingen zitten er op....

Nu heel blijven en af en toe de benen nog wat rustig los trappen, zodat ik fit en uitgerust 6 juni aan de uitdaging kan beginnen.

Vorige week zondag met Monique de Abdijentocht gefietst (130km) en gisteren met Monique en Ellen de pelotonstocht; de Classico Giro Utrecht (110km).

Lekker gefietst, maar elke tocht heeft toch zo z’n eigen uitdaging!

Maar dat maakt het ook leuk!

De camper is schoon, heel veel spulletjes liggen al klaar om ingepakt te worden, en het sponsorgeld is ook bijna binnen. Nog €100 te gaan.

Morgen voor mijn baas nog een paar dagen op pad en vrijdag de tijd om de laatste dingetjes te regelen en te pakken.

Zaterdagochtend gaan we rustig die kant oprijden, en hopen zondag in Bourg d’oisans op de camping aan te komen.

 

Ik heb er heel veel zin in!

 

Aankomst Frankrijk

Na een voorspoedige reis aangekomen in het mooie Zuid-Frankrijk. We hebben een mooi plekje op de camping onderaan de berg. Nu een paar daagjes relaxen (proberen) om energie te sparen voor donderdag!! Vandaag (per auto) kennisgemaakt met de alpe d’Heuz! Indrukwekkend... zal ik maar zeggen😱. Sponsorgeld en trainingen zijn gedaan: nu de mentale voorbereiding😉!!

6 juni 2019. Wat een topdag!!

Het is inmiddels alweer een paar dagen geleden, maar wat een topdag was het. Maar ook een top week! Hoe bijzonder en mooi het was om dit allemaal te mogen meemaken; vreugde, verdriet, kracht, energie, samenhorigheidsgevoel, de inspanning, steun, hulp en plezier maken met elkaar.

 

Het is me 4x gelukt om de berg te beklimmen; 3x was mijn doel, zodat ik elke klim een dierbare op mijn schouder mee naar boven kon nemen.

Maar ik had voldoende energie over om nog een keer te gaan; deze klim voor zoveel andere mensen die met kanker te maken hebben (gehad)!! 

De dagen vooraf vond ik (erg) spannend. Maar het is allemaal goed gegaan en ik kijk meteen tevreden en voldaan gevoel terug op deze dag.

 

Dank jullie wel allemaal voor de mooie donaties; ze hebben allemaal bijgedragen aan de totale opbrengst van bijna 12 miljoen voor het KWF. En ook dank voor alle support en aanmoedigen tijdens deze dag! Wat was dat ontzettend leuk om al die berichtjes te lezen na elke klim!

Het is een hele mooie en warme  herinnering geworden in mijn leven.

Thank you to my Sponsors

56

Anonymous

Heel veel succes en fietsplezier. Liefs Pap en Mam

16

Joyce De Nooijer

Heel veel succes met Trainen en geld ophalen!!

15

Anonymous

Succes! Bijzonder dat je gaat fietsen voor dit mooie doel XXX

10

Lydia Schijven

15

Marcel Bierings

Goed bezig Nicole 👍👍👍👍

25

Anonymous

26

Samen Anders

Zet m op!!

10

Wilma en Nout van den Boer

Suuces!

100

Slagerij William Martens

Namens onze klanten tijdens de hamburgeractie.

20

Monic van de Laarschot

15

Lenie Mols-Coenen

15

Hans Verschuuren

Top! En veel succes Nicole!

10

Anonymous

Veel succes! Mooi dat je je hiervoor inzet.

26

Monique Moers

Zet hem op kanjer

100

Animal Trading Company BV

Hi Nicole, geweldig dat je aan deze prachtige uitdaging deelneemt . Ik wens je veel succes !!l

26

Anouk Huisman

Zet’m op Nicole! 6x moet je kunnen halen

30

Noortje en Stef

Je bent een topper Nicole!! Ga zo door, nog 1 te gaan!! <3

106

René en Marianne Kuil

Lieve lieve Nicole, Wat fijn en zo liefdevol dat jij je inzet voor mensen met deze vreselijke ziekte. We wensen je een heel goede trainingsperiode toe én een goede tijd met stérke benen straks in Frankrijk.

26

Ingrid van Kuijk

26

Jo en Marleen Van Gelder

Heel veel sterkte en succes op Alpes d’Uzes!!!!!

26

Nicolle Diederen

Heel veel succes!! Goed bezig!

40

Odele & Tieme

Lieve Nicole , Zet hem op ! We zijn erg trots dat je dit gaat doen! Je kan het :) xx

26

Monique Moers

Ik vind het geweldig wat je doet. Zet hem op.

10

Dana Pollaert-Veltman

Nicole, Heel veel succes!

10

Anonymous

Mooi initiatief. Succes met de beklimmingen en vooral met de donatie aan het kankerfonds.

56

Marielle Dassen gewichtsconsultancy

Veel plezier met de voorbereidingen en succes!

10

Karin van den Akker

De een denkt er over, maar jij gaat het doen!! Ga je volgen.

66

Nicole

Ik ga ervoor!!

56

Anonymous

Hoi Nicole, Veel succes met deze hoopgevende actie !

26

Petra Koolhaas

Succes Nicole!! Weer een goed doel waar je voor gaat👍🏻top!. Hopelijk past de Posbank in je voorbereiding?😉.

10

Dagmar Janssen

Heel veel succes Nicole!! Gr Robert en Dagmar

788

Chris Gevel van de

Nicole, Onwijs veel succes met deze uitdaging. Een mooi doel om geld voor in te zamelen. Een ziekte waar iedereen (in-)direct wel mee te maken krijgt. Ook nog enorm bedankt voor het organiseren van de spinning marathon. Een zeer geslaagde en energieke dag. Groeten Team Easyfit Loon op Zand

26

Renate Poetiray

Lieve Nicole, Ontzettend dapper van je! Neem tijdens je tocht alle mooie herinneringen met je mee. Het zal je kracht geven ! Heel veel succes!!

50

tant José

15

Cas Beelen

Hey Nicole, Knap hoor. Wij wensen jou heel veel succes. Zet hem op.👍👍👍😄😄👌👌

10

Anonymous

Nicole ik zou zeggen ZET HEM OP 🚴‍♀️het is een mooi doel. Liefs je fietsvriendin 😘

26

Anonymous

26

Blerim Vokrri

Hoi Nicole, helemaal top dat je dit gaat doen. Groetjes blerim

123

Remmert Slagter

Super initiatief, Nicole!! Geweldig dat je een enorme inspanning gaat leveren door die berg op te fietsen én door zo'n fors sponsorbedrag bijeen te verzamelen!! Veel liefs, Remmert

60

Peter Dassen

Lieve Nicolle, Heel veel succes,met zijn allen steunen we je. Marjo en Wil,Ans en Willy,Dèsirèe en Bianca... Groetjes Peter en Corrie

26

Anonymous

Beste Nicole, Een mooi initiatief. Respect! Wens je heel erg veel succes....en goed fietsweer. Groet, Paul

66

Familie Mersmann + aanhang

Lieve Nicole, Heel veel succes en zet hem op!

80

Fam. Keijsers / Franco / Smit

Veel succes. Lekker fanatiek 4x de berg op?

150

Jeffrey van Enjoy Outdoors en bootcamp deelnemers!!

Heel veel succes!!

16

Anonymous

50

Pals Consultancy

Heel veel succes met de voorbereidingen en de kl8m zelf natuurlijk.

26

Jolanda

Lieve Nicole! Heel veel succes!! Gaat je lukjen!!xxx

10

Dorien Hanelink

Lieve Nicole! Wat een mooie daad. Heel veel succes in aanloop naar dit prachtige evenement op deze magische berg. We gaan je volgen! X Liefs, fam. Hamelink

10

Diny Maas

Heel veel succes Nicole!

10

Ilonka

Succes met de bootcamp morgen en uiteraard op de dag zelf!

5

Job

Succes!

10

sophie mensink

Zet 'm op!!!! Groetjes Sophie (bootcamp Remmert)

20

Ellen Smulders

Heel veel Suc6 op "deAlp" Je kunt dit💪👌

10

Thom De rooij

Sterk met Alpe d'Huzes.

20

Monique Denissen

Geweldig, zet hem op Nicole💪

Show more