Nico van der Rijt

Heeft deelgenomen in 9 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

2019 wordt voor mij de tiende editie waarbij ik deelneem aan Alpe d'HuZes.
Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, waarin mensen ondanks een ziekte toch hun dromen kunnen verwezenlijken.
Teveel mensen in mijn directe omgeving zijn getroffen door de gevolgen van de ziekte kanker. Velen hiervan kan ik niet meer terug halen, zij worden iedere dag gemist. Voor anderen zijn er nog kansen, mogelijkheden. Hiervoor is onderzoek zo belangrijk. Mijn inzet en die van al mijn teamleden en Alpe d'HuZes-genoten kan echt een verschil maken.
Ik wil van deze tiende editie een bijzondere maken, wil jij mij steunen?

Nico

My Updates

Carpe Diem

Maandag 12 november 2018

Gisteren zat ik op het puntje van de bank en zag Max Verstappen de Grand Prix van Brazilie verliezen door een niet zo handige actie van Esteban Ocon.Het adrenalinegehalte in mijn bloed schoot omhoog en tot redelijk laat op de avond zat het gevoel van onrecht nog in mijn lijf.
Vanochtend werd ik wakker en na de gebruikelijke rituelen en een uurtje spinning op de sportschool kwam ik thuis.

Ik open mijn laptop en in mijn mailbox zaten twee berichten. Het eerste bericht was van Alpe d'HuZes: u heeft een donatie ontvangen. Wat een fijn gevoel: team Coachview erg bedankt.
Het tweede bericht was minder prettig. Een goede kennis gaat de strijd tegen de kanker verliezen. Alle hoop is weg, rest niets anders dan het einde van een leven te accepteren. Tranen rollen over mijn wangen: dit is pas onrecht.

Dan is die actie van Ocon onschuldig. Sport, emotie, keuzes maken met gevolgen, maar die zijn beperkt in relatie tot het wel of niet verder mogen leven. Even weer met de neus op de feiten gedrukt. En dan; een bakkie koffie zetten en toch maar weer aan het werk.
Maar pas nadat ik aan een bekende een dikke knuffel heb verstuurd.
Carpe Diem.


#alpedhuzes 2019

Thank you to my Sponsors

1.000

Ad Coppens

Veel succes Nico!

150

Team Coachview

Heel succes met dit geweldig initiatief.

200

Anonymous

Teruggegeven bijdrage Pathe

1.250

Harry Coppens

Veel succes, Nico!

20

Resy van Asseldonk

Show more