Patrick Geraerts

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2015 heb ik Alpe d'Huzes gefietst voor mijn vader die was overleden aan alvleesklierkanker. Het was een geweldige ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Dankzij het meedoen heb ik het missen van ons pap een plaatsje kunnen geven met de hoop zoiets niet snel weer mee te hoeven maken. Die hoop was helaas van korte duur. 

Afgelopen juni kreeg onze collega Jan wat lichamelijke kwaaltjes waarbij de huisarts en het ziekenhuis niets konden vinden wat er met hem aan de hand was. Het niet fit worden bleef maar duren en na een lange weg van onderzoeken is Jan op 8 augustus dan toch opnieuw naar het ziekenhuis gegaan voor een MRI scan om te kijken of daar iets op gevonden kon worden. Een week later op 16 augustus kreeg Jan te horen dat het niet goed was. Alvleesklierkanker met uitzaaïng naar de lever.

Help, wat nu! Al snel bleek dat behandeling in welke vorm dan ook geen optie meer was. Het was een kwestie van afwachten hoe agressief de kanker was. De pijn begon al snel toe te nemen waardoor Jan vrijwel meteen met morfinepleiters is begonnen om de pijn te kunnen onderdrukken. Het ging snel, veel te snel!

Op 30 augustus kwam je samen met Marion naar ons toe en wat was het fijn om hem weer te zien. Je gaf je sleutel van de winkel en zei; deze heb  ik waarschijnlijk niet meer nodig. Op dat moment wist ik even niet wat ik moest zeggen maar het was alsof de grond onder mijn voeten wegzakte. We hebben daarna nog gezellig samen gezeten en gepraat over vanalles en nogwat. Hierna ging alles in een treinvaart en ik besefte dat het wel eens heel snel kon gaan.

Zaterdag 22 september half 9 in de ochtend, ik stapte de bus in om te gaan werken maar kreeg een oproep van een voor mij onbekend nummer. Ik nam op en kreeg te horen dat Jan die nacht al was overleden. Ik had de avond ervoor net besloten om samen met mijn vriend Wil de Alpe d'Huzes voor Jan te gaan fietsen. Ik had hem dit graag zelf nog willen vertellen maar dat was helaas te laat. Jan, je hebt 10 jaar bij ons gewerkt en wat zullen Esther en ik je missen! 

Alpe d'Huzes 2019 staat voor mij in het teken van Jan. Wat een geweldige man was je. Een persoon waar ik op kon bouwen. Niets was je teveel en je stond altijd klaar voor ons. Daarom ga ik voor jou in 2019 6x de berg opfietsen. Help mee om onderzoek mogelijk te maken en doneer op mijn site. Bij voorbaat dank voor uw steun.

Thank you to my Sponsors

50

Harrie Geraerts

Zet hem op en opgeven is geen optie.

21

Rob Woerkum

21

Jose Geraerts

175

Arold Kanen

15

NiVo Sport Reusel

Gigantisch veel succes!

66

Ans en Simon

Heel veel Succes en fantastisch,dat je het doet voor Jan.Hij zal je kracht geven!!

50

Jes Theuws

Geweldig dat je dit doet Patrick , veel succes.

25

Luc Cuypers

Succes Patrick!! Voor goud en niet voor minder !!!

21

Anonymous

Succes jongen

55

KALKHOFF BIKES

Heel veel succes toegewenst!

150

Vrijwilligers kerststukjes Reusel

Veel succes met het fietsen van de Alpe d'HuZes speciaal voor Jan van Limpt, namens alle vrijwilligers van de kerststukjes uit Reusel.

200

Lenie

Heel veel succes jongens jullie kunnen het toppers !!!

126

Schellekens & Vrenken

Zet hem op!

66

Jebbe Sluiter

Succes Patrick!

66

Fons Geraerts

21

Davy Daniels

Go for it!!

50

Bas Klessens

Succes

250

Carel Van Limpt

Pfffffffffffffff......respect !!!!!!!

21

Twan Dijck

Succes Patrick. Goede actie.

25

Anonymous

Show more