Pauline Falk-Linden

Heeft deelgenomen in 3 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Alleen een dwaas blaast alleen tegen de wind, maar samen kunnen we de richting veranderen! 

Als iedereen zijn steentje bijdraagt kunnen we een hoop samen bereiken. Wij hebben zelf al mogen ervaren wat voor mooie dingen er zijn bereikt met geld opgehaald door Alpe d'HuZes. Ooit maken we van kanker een ziekte waar je niet meer aan dood hoeft te gaan!

My Updates

Pffff, langzaam raak ik de tel kwijt…..

In 2012 kwamen we voor het eerst in aanraking met Alpe d'HuZes. Mijn man ging deelnemen nadat hij in november 2011 een 7 uur durende operatie achter de rug had. Een vechtersbaas! Wat was ik trots toen hij boven kwam na nog geen 2 uur. De kinderen en ik hadden boven op hem gewacht. Niet wetende wat ons te wachten stond. Hij was nog fit genoeg voor nog een 2e beklimming. Deze was voor zijn moeder, die in 2004 gestorven was aan kanker. Ook deze keer kwam hij boven! Zo trots! Onbeschrijfelijk! Plannen voor Alpe d'HuZes 2013 werden daar ter plekke gesmeed. In 2013 liep het echter niet zo soepeltjes…. Midden in zijn chemokuur verscheen hij toch aan de start. Een helse klim, maar hij kwam boven want opgeven was geen optie. Pijn in mijn hart om hem zo te zien vechten, niet alleen in Frankrijk, maar het hele jaar. In 2014 bleek de ziekte te sterk. Ingeschreven was hij, maar de start werd niet gehaald….. Nooit meer zou ik deelnemen want waarvoor doen we dit als de mensen waar we het meest van houden zo uit het leven gerukt worden. Wij waren nog niet klaar hier samen, maar ik moest je laten gaan. ❤️ Toen in datzelfde jaar de 3e ouder binnen een jaar stierf bij mijn dochter in de klas dacht ik, dit moet stoppen. Binnen een week had ik, met de steun van lieve vrienden, me ingeschreven voor editie 2015. Waar hij aan begonnen was zou ik afmaken! Samen met mijn dochter verscheen ik in 2016 aan de start, wat een bijzonder moment en in 2018 mocht ik samen met mijn beide kinderen de berg trotseren. De kleine man had het zwaar. Onderweg heb ik me een paar keer afgevraagd of dit een wijs besluit was. Maar toen hij boven kwam en zei “mama, volgend jaar doe ik weer mee, voor alle zieke mensen” kon ik alleen nog maar trots zijn. Hij moest door een diep dal om boven te komen, maar met zijn 9 jaar weet hij dat opgeven geen optie is! Ik ben meer dan apetrots dat ik ook dit jaar weer met mijn 2 kanjers aan de start mag staan! Samen met ons team Op Naar De Top gaan we er weer een succesvol jaar van maken! En al raak ik bijna de tel kwijt, de energie om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek en ontwikkeling tegen kanker raak ik nooit kwijt! Steunt u me dit jaar weer? Alleen samen kunnen we kanker kansloos maken! ❤️

Thank you to my Sponsors

55

Jan Berg

nog van de engeltjes succes jullie in gedachte bij jullie kusjes voor het team

150

A. Noortman grondverzet en transport B.V.

Pauline, we wensen jou en je team heel veel succes. Zet 'm op toppers!

550

Pauline Falk

Voor mijn 40e verjaardag! Bedankt allemaal !

50

Gwen Huntjens

Geweldig dat je je al zoveel jaar inzet voor dit goede doel! Je bent een topper! Succes!

300

KIOTA BV

Hallo Pauline, Veel succes! Je bent een topper :) Groetjes namens KIOTA

30

Joyce Noortman

Succes topper!

200

Opbrengst engeltjes

150

Fagro

1.000

Oldtimerverein Birgden

10

Wim Plas

Pauline top gedaan samen met de Lars en Anna

30

Claudia Vroomen

Heel veel succes voor jou en allen die met je mee lopen.

50

Remko Heerings

75

Rob en Elisa Schmidt - Theunissen

Ook op je veertigste gaat het weer lukken :-)

Show more