Perry Verstappen

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes, mijn lieve vrouw Lizeth is voor de tweede keer getroffen door die vreselijke ziekte. drie keer is dan ook scheepsrecht en daarom zal ik zeker drie keer de berg aanvallen met de hoop dat we nog jaren samen verder kunnen.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Training is gestart

beste donateurs, als eerste hartelijk dank voor jullie donaties en lieve woorden om mij te steunen. Momenteel zit ik elke avond op de spinning bike om eerst op gewicht te komen en conditie op te bouwen. Snel zal ik wat foto's op mijn blog zetten.

voor bedrijven is het mogelijk om ook shirt sponsoring te doen u kunt mij hier altijd voor benaderen, opgeven is voor mij geen optie dus ik ga er alles aandoen. Tot snel.

 

Het aftellen is begonnen

De voorbereidingen lopen ten einde en we zijn klaar voor de beklimming, graag wil ik alle vrienden en bekenden heel hartelijk danken voor jullie steun. Ik ga mijn uiterste best doen en we gaan er een mooie week van maken.

als voorbereiding op de klim naar Alpe D'Huez heb ik onder andere de col de croix de Fer nog op mijn verlanglijstje staan.

ik hou jullie op de hoogte van mijn ervaringen in Frankrijk.

eindelijk is de dag daar 6 Juni 2019

na een lange voorbereiding op het vlakke met slechts 600 mtr aan hoogtemeters reizen we af naar Frankrijk.na een lange rit van 1000 kilometer komen de reuze cols in zicht en ga je toch denken zou het me gaan lukken om die reus op te komen.

na wat verkend te hebben de eerste dag gaan we op zondag beginnen aan het echte werk, de beklimming van de Alpe D"Huez met aansluitend de balkonroute de afdaling naar het stuwmeer en dan naaar ons huis op de col du Sabot, 600 mtr voor ons huis gaat met een temperatuur van boven de dertig graden bij mij het kaarsje uit, daar lag Perry op het asfalt. Adrie en Lizeth hebben me met de auto opgehaald en Mandy was bij mij gebleven, aangekomen in het huis werd ik verzorgd door Bart,Ellen, Mandy, adrie en mijn lieve vrouw Lizeth. maandag toch maar een rustdag ingelast om dinsdag toch weer op de fiets te klimmen.

ondertussen was ook ons lieve nichtje Chimene geariveerd en werd het steeds gezelliger in ons huis, de col van de buitencategorie lag weer te wachten en samen met Adri en Mandy gingen we richting de Alpe, Adrie ging de sarenne doen en ik en Mandy de beklimming van de Alpe D"huez. het ging goed en de benen voelde goed aan, na ruim anderhalf uur bereikte we de top. na wat gedronken en gegeten te hebben hebben we via Villard Ruculas de afdaling naar het stuwmeer genomen.

woensdag de rustdag de fiets nog even grondig geinspecteerd zodat het aan het materiaal niet kon liggen, de moraal was goed en ik had er vertrouwen in. in de middag arriveerde William en Judith en een uurtje later kwamen onze kinderen Bjorn en Linsey met vriend Tom en het petekind  Dimphy ook het huis binnen gewandeld. Gezellig het team was compleet lekker met zijn allen gegeten en in de avond maar vroeg in het mandje want de donderdag kwam eraan.

Donderdag 6 juni, om 02.45 uur liep de wekker af en in de keuken was Mandy al druk bezig de koffiepot pruttelde al en er stond al van alles op tafel, Adrie en Lizeth schoven ook aan en spraken ons nog wat moed in. De auto werd gestart en samen met Adrie reden we richting Bourg D"oisans waar we door tientallen vrijwilligers al werden opgevangen en naar een parkeerplaats werden gedirigeerd. het was koud en winderig en in korte broek reden we door smalle straatjes naar de start. Om 4.00 uur stonden we in startvak 3 iedereen had de lampen op de fiets al aan.

dan is het zo ver en rond 04.50 uur zetten we onze fiets in beweging links en rechts van de weg staan op dit vroege tijdstip al honderden mensen ons aan te moedigen de weg naar boven is voorzien van vele brandende kaarsen met ieder een eigen betekenis. ik heb het even moeilijk en geef mijn tranen de vrije loop, Adrie zie ik in het donker voor me vertrekken en langzaam begin ik mijn ritme te vinden en gaat het koffiemolentje bij mij ook mooi rond, aangemoedigd door vele mensen en vrijwilligers die ons voorzien van lekkernijen onderweg komen we langzaam bij de top die in mist is gehuld, bij bocht 4 een kilometer of vier voor de finisch komt Adrie alweer naar beneden, ik moedig hem aan en roep kom op Adrie, even die glimlach op zijn gezicht en weg was hij weer. Inmiddels was de complete familie op weg naar de top met de lift, na ruim een uur en driekwartier was ik boven en zette ook ik de afdaling in, na een lange afdaling van bijna 14 km was ik weer bij de start en ging ik voor de tweede keer naar boven, de benen waren super en boven bij de finish werd ik met luid applaus verwelkomt door mijn vrouw kinderen en familie, even boven opwarmen en wat drinken samen en daar ging ik weer. Onderweg kwam ik Adrie weer tegen en schreewde nogmaals tegen hem wat ging ie goed, onderaan bij de start voor de derde beklimming nog even met een man staan praten die even zijn verhaal kwijt wilde, de beste man sterkte gewenst en ik zette voor mijn derde beklimming mijn fiets weer in beweging, in bocht 7 de Nederlandse bocht stonden Lizeth, Bjorn,Linsey en Tom mij op te wachten even geknuffeld en Linsey gaf me nog een duw en daar ging ik voor de laatste kilometers naar boven, een paar bochten verder stonden Bart,Ellen,Chimene, Mandy en Dimphy uitbundig te zingen en me aan te moedigen dat doet je zo goed, de laatste kilometers echt zitten genieten op mijn fiets en na ruim anderhalf uur was ik voor de middag al voor de derde keer boven, de benen voelde goed maar ik wilde niet riskeren dat ik nog een inzinking zou krijgen als enkele dagen daarvoor dus lekker met familie vrouw en kinderen op de top zitten genieten van het inmiddels door gebroken zonnetje. Adrie begon om 13.45 uur aan zijn zesde beklimming.

even na half drie besloot ik om naar bocht 1 te fietsen om daar mijn lieve zwager Adrie op te vangen, op een gegeven moment zag ik hem komen en zette mijn fiets vast in beweging want hij had er nog een behoorlijk tempo op liggen, ik riep kom op Klasbak want wat kan hij fietsen even kletsen maar niet lang want ik moest volle bak rijden om hem bij te houden. Eenmaal tussen de dranghekken sloegen we op 200 meter voor de Finish onze handen ineen en kwamen we gezamelijk onder luid applausover de eindstreep, hierna even ons moment gepakt met Lizeth en daarna met kinderen en Familie.

het was voor ons een onvergetelijke week waar we nog heel lang over zullen praten, graag wil ik dan ook iedeeen bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt in het bijzonder mijn lieve vrouw Lizeth onze kinderen Bjorn en Linsey en vriend Tom, Adrie, Mandy, Dimphy, Bart Ellen,Chimene, William en Judith en natuurlijk de organisatie en alle vrijwilligers die hier aan bijgedragen hebben. het was in een woord geweldig.

bedankt namens mijzelf ons gezin en mijn steun en toeverlaat op de fiets Adrie & Mandy

 

Thank you to my Sponsors

30

Anis

Succes Perry ?groetjes Anis

10

John en Gerlinde Wagemans

Succes Perry!!

10

Henry van Griensven

Perry, heel veel succes met training en maak er (samen) een mooie dag van.

250

LV Bouw Beheer

Perry zet 'm op

126

Jochem van der Doelen

Perry mooi dat je dit gaat doen. Respect. Zet hem op.

25

Said Osmanovic

Succes!!

50

Frank Driessen

Perry succes en sterkte gewenst met alles! Super mooi initiatief! Zet hem op!

10

Jolanda Schijndel

Dat kan jij Perry ! Bart heeft m ook beklommen enkele jaren geleden ! Succes met de voorbereidingen! ????

21

Ruud Vermeulen van

Heel kracht en steun ?

50

Maarten en Annette Heijden

Wat een lief gebaar en het gaat je zeker lukken! Heel veel succes!!

25

Rommelmarkt 1e en tevens laatste

10

Trots. Gr Jamy

Zet hem op samen!

10

Frans en Anne-marie vd Hurk

Heel veel succes Perry. Goed dat je dit gaat doen!

21

Tom Griensven

20

Bart Verhagen

Zet hem op Perry.

21

Cor Wanrooij

21

Harry

Perry, heel veel kracht bij de beklimmingen en samen heel veel kracht gewenst bij de strijd tegen die vreselijke ziekte.

10

Huub en Ans Peters

Perry. Heel veel succes!!! Dit gaat jouw lukken!!

50

Henk en Anita Heijmans

Heel veel succes Perry!! Geweldig dat je dit voor Lizeth doet! Wij steunen je initiatief van harte en daarmee ook het KWF, wat erg belangrijk is!

50

Chrisjan en Anja.

Succes Perry.

10

Annita van Creij

Heel veel succes Perry. Groetjes aan de hele familie.

5

Lincy Cremers

Heel veel succes!

25

Familie Vos

Lieve buurtjes, Een steuntje in de rug voor deze geweldige prestatie. We zullen er altijd voor jullie zijn. Succes

100

Jan Laat

Succes Perry.....!!!

25

Bert-Jan van den Boom

Heel veel kracht toegewenst voor jullie. Geen berg te hoog, geen dal te diep, niet opgeven de aanhouder wint !

21

John

10

Gwenny

Zet m op Perry!

10

Jan Willem en Mariska

Zet 'm op Perry! Je kunt het!

10

Corne en Angèl Van Oss

Perry, Heel veel succes

5

Anja Haas

Veel succes Perry. En hoop dat jullie nog vele jaren samen zullen zijn.

25

Marieke de Rijk

Heel veel succes Perry,heel bijzonder.Het gaat er niet om hoevaak je de berg beklimt,maar dat je dit doet is zo mooi.Topper!

5

Danique Haas

Super, zet hem op!

50

Riet van Herpen

Perry zet hem op.

106

Gonneke en Mel

Kanjer, Dit gaat jou zeker lukken. Nog fff een beetje trainen en aanvallen maar! Toi toi toi

150

Teun vd Doelen

10

Dennis Van Os

Zet hem op PERRY topper

206

Gerard van den Bovenkamp

Veel succes

206

John en Heidi

Succes

30

Paul & Yvonne van Tuijl

Per, jij gaat die berg aanvallen en ook drie keer bedwingen. Opgeven is voor jou nooit een optie. Met Lizeth als grootste supporter is geen berg te hoog. Veel succes!

50

fred van den berg

perry succes als het iemand gaat lukken dan ben jij het wel

100

Tonnie en Marga Ansems

Zet hem op. Je kunt het.

15

Marco en Cindy Hooijmans

Heel veel succes!!

10

Chris en José

Zet hem op Perry.

50

Carla Casteels

66

Marijn Van orsouw

10

Mark Verhoeven

50

Luuk Grinsven

10

Wendy Van Sonsbeek - van wanrooy

Hoi Perry, We wensen je heel veel succes en vooral heel veel kracht om boven te komen!! Super knap dat je dit gaat doen! Groetjes Mark Wendy Fleur en Tim

10

Ingrid Blokx

Veel suc6 met het beklimmen van Alpe d'HuZes

10

Marriette Grim

Zet m op!! Geweldig dat je dit gaat doen!!

10

Glaudia Pennings

Heel veel sterkte voor jullie beiden! Liefs Glaudia

10

Hetty Cremers

Heel veel succes Perry!

30

Nicky Groot

Heel veel succes en hopen op nog vele jaren samen

100

Jan van der Doelen

Hoi Perry, Veel succes met de verdere voorbereiding. Maar natuurlijk samen met Lizet heel veel kracht voor jullie strijd tegen deze ziekte. Jan en Tonny

10

Maroesja Steenbergen

veel sterkte en kracht je kunt het

10

Grad en monique Jonkergouw

Heel veel succes gewenst ! Groeten fam.jonkergouw

50

fam brekelmans

succes perry en maak er een mooie week van met je familie

21

Wilchard en Lia

Zet um op kanjer!!

10

Nick van der Lee

Heel veel succes!!!

20

Geert Van

Go for it!! You can do it!! ?? Geert en Jeanne

63

Maurits / Fishing-Direct Hengelsport

Perry heel veel succes met de training en het 3 x beklimmen van die berg, maar dat gaat jou lukken! Trots op jou! Wij wensen jullie samen ook veel succes en sterkte met de strijd tegen die verschrikkelijke ziekte. Zet um op!!

21

Peter van der Lee

Perry, heel veel succes!! Dat lukt jou!!

21

Bo

Wat een mooi gebaar. Op nog vele jaren en heel veel succes!!

50

René en Sandra Pennings

Mooi dat jullie dit gaan doen voor Lizeth, zet 'm op samen, dit gaat jullie lukken! Heel veel succes en we denken aan jullie X

20

Sjef Van den Berg

Succes.

50

piet heesakkers

15

Vincent Derksen

Veel succes en zet maar op samen!!

Show more