Peter van Leeuwen

Heeft deelgenomen in 4 vorige edities

Na vier jaar die berg te hebben beklommen en een mooi bedrag opgehaald te hebben was ik de pijn en het verdriet zat en dacht bij mezelf “deze berg beklim ik nóóit meer”. Maar MIJN pijn ebt na een paar weken weg en die van kankerpatiënten NIET!

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Eerste training

Eerste week oktober 2018 en de eerste training voor Alpe d'HuZes 2019 er met Jan Staps al op zitten. Ging hartstikke goed.

Ook deze week een verzoek binnengehad van een vriendin en haar vriendin of ze toe mogen treden tot ons team. Wat ons betreft welkom. Later meer hierover....

Sponsoring krijgt bliksemstart!

Kerstavond het bericht over sponsoring on-line gezet op Facebook en we gaan als een speer! Weer zoveel mensen die belangeloos geld willen missen om bij te dragen aan onderzoek naar deze vreselijke ziekte!

Ook officieel al enkele shirtsponsors binnen; Tante Ria (🙏), nuglasnodig.nl , lawamena haulala en Jasta Installaties..

 

Komende week gaan we ons trainingsschema in elkaar zetten en de eerste voorbereidingen treffen voor de Hollandse Avond op 19 April 2019!!

Acties uitgezet en weer shirtsponsors bekend

Inmiddels maar liefst 9 shirtsponsors binnen mogen halen:

Jongfood

nuglasnodig.nl

Tante Ria

Jasta installaties

mijntuin Massenhoven

Heliox

Liplap

Don Quichot

Kappershuys Goirle

 

Verder zijn er 3 acties opgestart.

Op zondag 24 maart knippen tegen kanker; Kappershuys Goirle gaat dan van 15.00 tot 20.00 uur in hun salon knippen waarbij deze opbrengst plus de verkoop van gebak, bitterballen, kroketten en soep naar ons doel gaat! Twee goede doelen in één klap trouwens; de bejaarde bewoners schenken wij allemaal gratis een kopje ambachtelijke soep in overleg met Jongfood. Geef je op via 013-5342030 of kom even een kom soep of een bakje drinken!

Op vrijdag 19 april hebben we een Hollandse avond bij Liplap te Goirle. Roy Donders, Frank Smeekens, Henri Huijsmans, Theo Netten, Corné Delanos, Theo Boomaars en Colinda zullen daar belangeloos op het podium schitteren. DJ Johan van Erven van Memory Lane zal de avond bij elkaar draaien van achter de draaitafels, ook geheel belangeloos...Kaarten bij de teamleden te bestellen.

Op zaterdag 20 april zal Roy Donders partydisco Don Quichot in Baarle-Hertog op zijn kop zetten. Entree is €5 en de kaartverkoop doneert Don Quichot volledig aan ons!

Thank you to my Sponsors

25

Karin Maassen

Veel succes Peter!

1.000

Anonymous

Hoi Peter, bijdrage als shirtsponsor. Grtz, Mark

25

Jolanda Hofkamp

Respect voor jullie.... Bikkels💪😘👍

33

Keurslagerij van Hest

Succes Team Jasta

206

Hans Vos

Trots dat er nog mensen zijn zoals jij, dit geeft ook mij een goed kerstgevoel!! Ga ervoor neefje!! Xoxoxo

50

Ticketpoint

Succes in jullie strijd tegen kanker!!

75

café d'n Brands

Succes Peter met wederom deze mooie uitdaging!! Je kunt het!!

Show more