Peter-Paul van de Poele

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Team Van De Poele

Nooit meer verliezen!

Nooit meer familieleden verliezen aan kanker.

Nooit meer vrienden verliezen aan kanker.

Wij doen doe mee aan Alpe d’HuZes omdat we geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer dood gaat aan kanker, wil jij ons steunen?

My Updates

Team training door de Zeeuwse polders

Vandaag eerste team training na officiële inschrijving. Samen met Sjoerd de kou getrotseerd en met voorzichtig zonnetje het favoriete rondje gefietst van Sjoerd. (Terhole-Hulst-Koewacht-Axel-Vogelwaarde-Terhole).

Bijna 40 km was genoeg vandaag. Langzaam uitbouwen en tussendoor binnen trainen om volgend jaar 6 juni klaar te zijn voor de berg.

PP

Herdenkingslichtjes: Jaarlijks worden tijdens de koersdag de bochten van de Alpe d’Huez verlicht door duizenden kaarsen. Al deze kaarsen bevatten persoonlijke boodschappen en branden de hele dag voor onze dierbaren

Template etiket herinneringslicht

 Steun onze actie met een lichtje voor een herinnering of steun aan een dierbare. Met 5 euro steun je onze actie en zorgen wij dat er een lichtje zal branden op deze bijzondere dag.  

Maak hiervoor 5 euro (maar meer mag ook) over via onze actiepagina's en laat ons weten wat voor tekst we voor jouw op het lichtje mogen achter laten. Je kunt hiervoor bovengenoemde template gebruiken. Je kunt deze dan verzenden naar pvdpoele@zeelandnet.nl . Wij bevestigen je deelname als we je lichtje gereed hebben.

 

Alpe d’Huzes dag Nieuwegein 18 November

Vandaag 1e Alpe d’Huzes dag. Deze dag is ook een soort kick-off en geeft je het gevoel dat het echt is begonnen.

Een mooie inspirerende dag waarin een boel info werd gegeven. 

Team Van de Poele heeft de kleding gepast voor AD6. Zie foto. Goed he👍