Rachelle Heppenstrijdt & Sandra Kuypers

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

De start..

Afgelopen dinsdag was de eerste bijeenkomst met alle leerlingen en collega's die deelnemen aan Alpe d'HuZes. Op deze middag hebben we vooral even kennisgemaakt. De renners en de fietsers hebben ook al hun eerste training gehad. Ons doel is om de Alpe d'Huez twee keer op te wandelen. In onze wandelgroep gaan acht leerlingen mee. Twee leerlingen hebben al eerder meegedaan aan dit fantastische evenement! Kippenvel kreeg ik toen deze leerlingen over hun ervaringen van vorig jaar vertelden. Aanstaande maandag zullen wij onze eerste training hebben. Ik heb er in ieder geval veel zin in! OPGEVEN IS GEEN OPTIE!

Eerste training ?

Vandaag zijn we met een aantal leerlingen en collega's voor de eerste keer samen gaan lopen. We hebben uiteindelijk bijna 9km gelopen in 1 uur en 3 kwartier. In onze route zaten een aantal bergen die we twee keer hebben opgelopen, om zo sneller te worden. Voordat we de berg opgingen, hebben we nog wat rek en strek oefeningen gedaan onder leiding van mr. Goes.

Normaal gesproken loop ik op sportschoenen, maar nu wilde ik weer eens op wandelschoenen lopen. Deze wandelschoenen heb ik als laatst gebruikt toen onze lieve labrador Diego nog leefde ?❤. Dit was niet heel handig, want na 2km had ik al blaren ?. 

De leerlingen hebben goed hun best gedaan. Ontzettend veel respect voor jullie! ?

Met pijn in mijn hart..

Begin april heb ik op school bekend gemaakt dat ik zwanger ben. Ondertussen ben ik 17 weken in blijde verwachting. Meteen vanaf de prille zwangerschap was ik van plan om gewoon mee te gaan naar de Alpe d'HuZes voor dit prachtige evenement. Ik had ook ontzettend hard mijn best gedaan om al dik €1000,- op te halen. Heel erg bedankt allemaal voor jullie donaties! Bij de eerste controles was ook de verloskundige positief gestemd en zag ze geen probleem bij de deelname aan Alpe d'HuZes. In de weken voor de meivakantie, maar ook in de meivakantie heb ik ontzettend veel last gekregen van verschillende kwaaltjes (ik zal jullie de details besparen), maar ook mijn hartslag, het niet meer mogen gebruiken van mijn astmamedicatie en mijn bloeddruk zijn nu aandachtspunten. In overleg met de verloskundige heb ik (na drie nachten wakker te hebben gelegen) besloten om niet mee te gaan naar Frankrijk begin juni. Dit gaat ontzettend tegen mijn principes is. Ik ben niet ziek, ik ben zwanger, ik wil gewoon mee! Na verschillende gesprekken met familie en vrienden, merk ik dat de reacties om me heen heel begripvol zijn. Ik beslis nu niet meer alleen over mezelf, maar ook over het leven van ons kindje. Meteen ben ik op zoek gegaan naar iemand die in mijn plaats de Alpe d'HuZes gaat beklimmen. Mijn lieve vriendin en collega Rachelle Heppenstrijdt zal dit gaan doen. Ik zal me sowieso blijven inzetten voor dit goede doel. Ik wil heel graag alle mensen die op een of andere manier mij hebben gesteund en/of gesponserd hartelijk bedanken. Jullie geld gaat rechtstreeks naar het kankerfonds en zal gebruikt worden voor onderzoek. Rachelle zal jullie trots maken op de Alpe d'Huez!

Thank you to my Sponsors

31

VMBO Maastricht

Wafels bakken Sinterklaas

21

Jill Rouvroye

50

Camiel Houten

21

Theo Vossen

Super dat je gaat meedoen Sandra, top hoor

21

Ineke Dikkenberg

Heel veel succes en dikke knuffel voor onderweg

18

Extraatje van paaseieractie

De kopers van de paaseieren hebben een extraatje gegeven.

21

Anouk Didden

21

Ineke

21

Sanne & Tim

21

Paulette Didden

Ga ervoor ,je kunt t?

21

Nathalie & Jordy

Hiel veul succes ?

103

Tessa Blume

Wafels bakken bij Scholtissenhof Bocholtz

26

Lisette Vlekken

Heel veel succes

30

Dimphy Loenis

21

Jean en Jose Mullers

Heel veel succes Sandra

21

Thera Elshout

SUPER veel SUCCES gewenst

20

Bart Leenders

100

Servé en Mieke

206

Marco Mullers

32

Roger Lubbers

Paaseierenverkoop

26

Anniek Slangen

Heel veel succes! ??

250

Maandag Maastricht

21

Micky Rouvroye

10

Merel Reumkens

21

Nikki & Dennis

Zet hem op Sannie!!

30

Harry Elshout

Mooi initiatief Sandra; heel veel succes, ook met de voorbereidingen!

21

Anonymous

Trots op jou

21

Con & Anta Cobben

Super van jullie

21

Gwen Houten

21

Roeland Baal

25

Melanie en Joep Urlings Vleugels

Succes leeve chellie!! <3

20

Rebecca en Remco

Heel erg veel succes! Zet hem op naar de top!

107

Roger Lubbers

TOP prestatie geleverd tijdens kienavond.

20

Anne Schoenmakers

Lieve lieve Ravhelle, Ongelooflijk knap dat je deze uitdaging aangaat! Wij zijn in ieder geval nu al trots op je. Toi toi toi, zet m op! X Anne en Jeroen

5

Gieljam en Linda

Succes lieve Rachelle

20

John en Christina

50

Ingo & Angelina

Succes!

21

Britt & Tim

21

Maxime & Bram

26

Henny Mullers

Heel mooi initiatief...succes!!

10

Jos & Jos? van den Akker

Veel succes Sandra, leuk initiatief

72

Veer Zien MVV MESTREECH

Sandra, Bedankt voor je hulp bij MVV en heel veel succes met je zwangerschap. Rachelle, sjiek dat jij het stokje overneemt, heel veel succes op donderdag 6 juni tijdens Alpe d’HuZes.

66

Pedro en Wilma Kuypers

Geweldig dat je dit doet

Show more