Riny Crul

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Samen met Alida doe ik in 2019 voor de 1e keer mee, nadat wij in 2017 door het Alpe d'Huzes virus zijn aangestoken. Destijds hebben wij het weekend vooraf sfeer geproefd, en samen met Jannemieke een keer de berg beklommen. Ik rennend samen met Jannemieke, Alida als coach achter op de motor bij Gosse. Vorig jaar hebben we Alpe d'HuZes overgeslagen, maar dat voelde absoluut niet goed!

Dit jaar wil ik als deelnemer 3 keer de berg oprennen, Alida zal als vrijwilliger op woensdag bij de zussendag ook een keer omhoog rennen.
Ons motto is "Opgeven is geen optie!", wat wij als marathonloper meerdere malen aan den lijve hebben ondervonden. Al is dit natuurlijk niet te vergelijken met de strijd die kankerpatienten moeten strijden om weer gezond te worden.

We gaan eerst trouwen op 23 november, en hopen daar onze eerste sponsorgelden op te halen.  Daarna gaan we echt live met onze actiepagina!   

My Updates

1e sponsorbijdrage?

Wie trapt af en wordt onze 1e sponsor?

Thank you to my Sponsors

42

Jannemieke

Je liep met mij omhoog in 2017, nu wil je deze uitdaging 3x aangaan.... ik vind dat meer dan bijzonder... samen gaan we dit beleven!

Show more