Riny Crul

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes 2019

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Samen met Alida doe ik in 2019 voor de 1e keer mee, nadat wij in 2017 door het Alpe d'Huzes virus zijn aangestoken. Destijds hebben wij het voorafgaande weekend sfeer geproefd bij Jannemieke en Gosse. Zondag's ben ik samen met Jannemieke een keer de berg op gerend, met Alida als coach achter op de motor bij Gosse.
Heel bijzonder om mee te maken dat mensen zich willen inspannen om daarmee voor een ander iets te betekenen, met een groot saamhorigheidsgevoel. Mooi om hiervan onderdeel te mogen zijn, en van dichtbij mee te maken. Dit geeft een andere dimensie aan hardlopen, plezier beleven en verbeteren van prestaties die het sportieve element van hardlopen overstijgen.

Vorig jaar hebben wij Alpe d'HuZes overgeslagen, maar dat voelde absoluut niet goed! Dit jaar wil ik als deelnemer 3 keer de berg oprennen, Alida zal als vrijwilliger op woensdag bij de zussendag ook een keer omhoog rennen.
Naast het sportieve aspect denk ik ook mentaal van waarde te kunnen zijn om mensen die dag de berg omhoog te helpen en te steunen om hun persoonlijke doelen te bereiken.
Ons motto is daarom ook "Opgeven is geen optie!", wat wij als ervaren marathonlopers regelmatig aan den lijve hebben ondervonden. Al is dit natuurlijk niet te vergelijken met de strijd die kankerpatienten moeten voeren tegen deze verschrikkelijke ziekte. Wat zou het mooi zijn als wij een financiele bijdrage kunnen leveren aan onderzoek om van kanker op zijn minst een chronisch ziekte te maken.

Zie ook mijn animatiefilmpje smile: 
https://www.youtube.com/watch?v=9VLGPEHWH_g&feature=youtu.be

 

 

My Updates

1e sponsorbijdrage?

Wie trapt af en wordt onze 1e sponsor?

We gaan beginnen

De 1e bijdrage kwam van Jannemieke natuurlijk!

Inmiddels de bijdragen als huwelijkcadeau ook verwerkt van moeder, Ad en Francien, Jan Fokke en Iris, Theo en Marijke, Gerda en Henk, Hanny en Karel. Dank je wel allemaal!  

Afsluiting 2018

Het jaar 2018 ligt inmiddels achter ons, en december was een maand met slecht nieuws na ons prachtige huwelijk in november. Eind december is mijn moeder overleden, en kregen we bericht dat een goede vriendin van ons borstkanker heeft. Dus ook voor ons komt kanker nu erg dichtbij. We gaan ervan uit dat 2019 gewoon een prachtig jaar gaat worden, in ieder geval zijn we super gemotiveerd voor Alpe dHuZes. De trainingen worden verder opgebouwd, we zijn beiden inmiddels 'redelijk' fit gelukkig. Na de roerige laatste weken kan de focus nu dus ook volop op de sponsorwerving, want er moet nog heel veel geld bij!

2019: de kop is eraf

We zitten alweer in februari van het nieuwe jaar. Het trainen gaat goed, ik ben heel en de kracht neemt toe. Focus is de 1/2 marathon bij de Stevensloop in Nijmegen op 17 maart a.s. Maar eigenlijk maak ik me meer druk hoe ik het sponsorgeld bij elkaar ga krijgen. Ik merk dat me dat wel enorm stimuleert, ook bij de trainingen. We hebben al veel initiatieven opgezet, zoals lege flessen acties bij diverse supermarkten, ontwerpen van flyers en promotie op het werk. Veel mensen vinden het een geweldige actie, maar de donatie laat helaas dan op zich wachten.   

Thank you to my Sponsors

100

Marga en Ed

Natuurlijk steunen wij jou en Alida! Fijn dat kanjers al jullie, met jullie loop- en coachtalenten neen steen bijdragen aan de strijd tegen kanker. Op naar een kankervrije wereld. 👍

66

Fysiokracht

Goed bezig! Succes 💪🏼, Erik-Jan en Jelte

25

Huub Smit

Alle goeds in drieën. Succes!

10

Anonymous

10

Francien & Ad

21

Administratiekantoor Kop Esther Gruppen

Mijn vriendin, jouw vrouw gedoneerd, en jou ook. Toppers zijn jullie. Wat ik niet kan, doen jullie voor mij, en namens mij. Heel veel succes.

25

Gerda en Henk

50

Moeder Crul

15

Anonymous

Hoi Riny, Heel veel succes. Ik vind het een hele mooie uitdaging en voor een geweldig goed doel ! Hierbij een bijdrage om weer een stap dichter bij het streefbedrag te komen. Zet hem op, veel succes ! Groet Ton en Emilinne

10

Bas de Vaan

Las je oproep op Yammer, succes collega! Kan mij helemaal verplaatsen in je gevoel, ga ervoor!! Uit ervaring (2008, 2009) weet ik dat je op zo’n dag diep kan gaan. Fysiek en mentaal wat maakt dit uniek en inspirerend voor anderen is. Althans voor mij werkt het zo!

10

Jeannette

50

Theo en Marijke

21

Hennie vrouw van Megen

Succes Riny met de voorbereiding en straks op die magische berg! Ook voor Alida met de zussendag. Zelf in 2013 meegedaan en ben in gedachten er ieder jaar weer bij, zo bijzondere tijd! xx

5

Maarten Snel

25

Karel Vroegop

21

Michael Liem

Succes!

10

Theo en Tonnie Verhallen

Succes!!

42

Jannemieke

Je liep met mij omhoog in 2017, nu wil je deze uitdaging 3x aangaan.... ik vind dat meer dan bijzonder... samen gaan we dit beleven!

25

Hanny Leensen

10

Ria de Vries-Bolk

Succes. Goed bezig.

21

Frank Crul

250

Beweeg je vitaal

Logo verstuur ik per mail naar je toe

25

Bert Gerding

10

Jan Fokke & Iris

Show more