Robert Rietveld

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Dit grootse, voor mij fiets-, event stond al heel lang op mijn bucketlist om te gaan doen. Vele bekende vrienden en kennissen praten hierover en vertelde over welke indruk dat allemaal had gemaakt op hun als mens. Mooie verhalen maar vaak ook met trieste inhoud. 

En ja, het gaat natuurlijk om die vreselijke ziekte kanker waarvan we jaarlijks, of zelfs maandelijks, wel iemand mee geconfronteerd zien worden. Nou dan gaat je leven wel op z'n kop als je dit overkomt. Vooral ook omdat je er niet voor kiest maar wel deze ziekte 'gratis' krijgt. Maf toch?

Wat is mijn doel? Momenteel druk in de training en ik wil 2-3 keer deze berg beklimmen. Heel vroeg beginnen aan mijn 1ste beklimming met alle kaarslichtjes langs de weg. Dan de 2de keer met schermer en de 3de keer in het volle licht. Waarschijnlijk ben ik dan helemaal op en heb zo mijn steentje kunnen bijdragen.

Nu nog flink doortrainen en dan ben ik er klaar voor. Jullie alvast bedankt voor je donatie. 

Thank you to my Sponsors

26

Anonymous

Veel succes, zet m op!

26

Anonymous

26

Stephanie Rietveld

Ik ben trots op je!

26

Anonymous

Veel succes Robert!!

26

Kathleen

Heel veel succes!!

25

Monique van Oosterhout

Veel succes met de beklimming en vergeet niet te genieten! Deze dag is bijzonder voor vele mensen. Top dat je dit doet voor meer onderzoek naar kanker! Ik volg je tijdens de rit...en weet dan precies waar je bent.;)

21

Anonymous

50

Frank & Anneloes van Leersum

Heel veel succes Robert!! Echt top dat je dit doet met ze. Groetjes Anneloes & Frank

100

Gerssen Adviesgroep B.V.

Respect en heel veel succes

26

Mikkel Hofstee

Succes man!!

56

Anonymous

10

Anonymous

56

Michel Peters

Fantastisch dat je deze uitdaging aangaat Robert. Jou kennende gaat 3 keer zeker lukken (je kunt altijd nog kaarsjes op de terugweg weer aansteken als je de 3e keer terug moet in het donker!) Succes met je voorbereiding.

56

Daniëlle Langendijk

Ha Robert, Super dat je deze uitdaging aan gaat voor een heel mooi doel. 3 x gaat je zeker lukken met al die voorbereidingen. Heel veel succes en mooie ontmoetingen gewenst.

106

Pieter Peelen

Robert, heel goed dat je dit doet. Ik ben zelf ook veel dierbare mensen vaak veel te vroeg verloren aan deze vreselijke ziekte. Laten we hopen dat we met jouw inspanning en die van je team weer een stuk dichter bij genezing komen!

26

Lia van Wijk

Je zit op of onder aan de berg,maar al mijn hoedjes,petjes,en sjaals af voor je!!

106

Marrigje Eikelboom

26

Mieke Gijsbertsen

Show more