Robert Woudenberg

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Zonder inzet geen resultaat!!

Iedereen weet dat sporten of een andere vorm van lichaamsbeweging, zoals fietsen of wandelen belangrijk is voor het behouden van een goede lichamelijke en mentale gezondheid. Helaas gaat deze regel niet altijd op en worden we te vaak geconfronteerd in onze omgeving met de slopende ziekte kanker. Ons team 'Attema' wil zich maximaal sportief inzetten om verdere medische ontwikkeling mogelijk te maken en deze ziekte uiteindelijk een halt toe te roepen. Een team van circa 30 mensen gaan donderdag 6 juni 2019 maximaal 6 keer lopend, hardlopend of fietsend de legendarische "Hollandse berg" Alp d'Huez bedwingen. Onder het motto "zonder inzet geen resultaat", gaan we deze klus gezamenlijk klaren!!

Helpt u mee?

Thank you to my Sponsors

100

Conex Holland B.V.

Hi Robert, Uiteraard willen we jullie teams graag supporten en dan ook alle het beste en succes toewensen om het benodigde resultaat te behalen. Nogmaals succes. Groeten, Maurice, Igor en Richard

106

Theo Harzing

150

T de Jong

10

Carla Aalbers

Zet hem op, topper!!!

106

Arjan Slob

Succes Robert!

106

Viveen Elektro

Succes !

Show more