RST Training & MX Services I

Alpe d'HuZes 2020

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

 DONEER EN STEUN ONS TER NAGEDATENIS VAN RONALD STARINK RST TRAINING & MX SERVICE

Wij doen mee aan de Alpe d'HuZes omdat Ronald Starink van RST Training & MX services op 19 januari 2019 is overleden aan de gevolgen van dunne darm kanker. Helaas is er voor deze vorm nog geen enkele medicatie welke kan helpen tot genezing ervan, en daar willen wij verandering in aanbrengen.

Voor Ronald, sportman in hart en nieren en actief en bekend bij iedereen in de Motorcross Wereld, kwam dit bericht enorm hard aan. Hij was een man met een sterke wil en een enorm doorzettingsvermogen maar moest toegeven aan deze verschrikkelijke ziekte. Zijn doel en motto was vooral als trainer van veel jeugdige crossers dat "opgeven geen optie is" helaas heeft hij dit motto voor zichzelf aan moeten passen in "het is wat het is...". Hij weet dat wij met een aantal dierbare gaan deelnemen en moest erom lachen en zei, "jullie weten het …."opgeven is ook dan geen optie", hij zou ons het liefst hiervoor getraind hebben. 

Thank you to our Sponsors

26

Jeannette Potgieter

10

Fleur

Heel veel succes!

5

Lars Ikink #51

Donatie namens #51 lars ikink. Lars heeft genoten als 6 en7 jarige kleine beginnende motorcrosser van de begeleiding en training bij ktz team. Ronald zal jullie fluitend aanmoedigen.

56

Brenda Valk

Heel veel succes met het streefbedrag!!

25

Heidi Van Roekel

Hey lieverd. Wat kei goed van jou, dat je dit gaat doen. Ronald zou trots op je zijn❣❣❣ Wij weten hoe zwaar en moeilijk het voor je is nu Ronald niet meer bij is is😥. Het verdriet is niet te beschrijven. Wij hopen dat je, je streefbedrag bij elkaar krijgt. Jij verdiend het!!!! Lieverd, ga ervoor en tot, toi, toi🍀. "Samen"⚘ We staan niet altijd stil bij het woordje "Samen ". Maar het is een groot gemis als "Samen" uit je leven is. Liefs uit Bladel

56

Spa2be

Heel veel succes!

106

Jacqueline En Jochem

You go girl!

25

Stephan Duffhues

Zet hem op!

25

Bettine Van Der Leest

106

Anonymous

10

Linda Wielakker

🍀❤️

56

Lars Rietman

Sandra, veel succes met deze mooie respect volle uitdaging ter nagedachtenis aan Ronald. Uit respect voor mijn eigenwijze maar toch lieve vriend en trainer draag ik er graag een steentje aan bij! Gr lars rietman

25

Rik Te Kulve

Succes toppers

10

Marielouise Van Eijk

Geweldig dat jullie dit doen, succes allemaal

Show more