Sander van der Loo

Heeft deelgenomen in 4 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Alpe d'Huzes 2019

Na mijn deelnames aan Alp d’Huzes in 2012, 2013, 2015 besloot ik in 2017 voor de laatste keer mee te doen. Alhoewel ik weet hoe gaaf en bijzonder dit evenement is, weet ik ook hoeveel energie, inspanning en voorbereiding het vergt.

In 2018 heb ik Alpe d’Huzes aan me voorbij laten gaan, maar ook dit jaar werd ik wederom geconfronteerd met het ‘slechte nieuws bericht’. Dit keer kwam het heel dichtbij. Mensen in mijn directe omgeving, mensen die volop in het leven staan en waarom?

Machteloos? Niet helemaal. Ik realiseer me dat ik, hoe klein dan ook, iets kan doen. Namelijk door mee te doen aan Alpe d'Huzes. Je kunt medelijden hebben met hen die getroffen worden en denken dat je er toch niets aan kunt doen. Maar daar verander je de wereld niet mee. Ik heb meer met hen die geloven dat 'onmogelijk' geen bestaansrecht heeft. Ik wil horen bij die mensen die onmogelijk niet kennen. Zij die het verschil maken en anderen doen verbazen.

In 2018 ben ik dan ook opnieuw gegrepen door het Alpe d'Huzes virus. Nu ik van dichtbij heb meegemaakt hoeveel verdriet, pijn deze ziekte veroorzaakt, heb ik niet lang getwijfeld over Alpe d'Huzes 2019. De saamhorigheid, het speciale gevoel om samen met zovele anderen te vechten tegen een berg, te vechten tegen een vreselijke ziekte, maakt het heel bijzonder.

Je begrijpt, ook dit jaar ben ik er weer bij. Dit maal fiets ik voor de vijfde keer Alpe d'Huzes, samen met mijn steun en toeverlaat Remco en dit jaar versterkt met Frank als team "AB Software & Consultancy en Stargroup B.V.". In 2017 fietste ik de berg vier maal op. Dit jaar wil ik mijn prestatie minimaal evenaren en mogelijk verbeteren. Onmogelijk??? Daag me maar uit, dit jaar vreet ik die berg op!

Sander

Thank you to my Sponsors

50

Bastiaan ter Horst

Klasse dat jullie je weer inzetten voor dit goede doel! Succes straks met de beklimmingen en ik duim voor goed weer!

15

Gerie Ebeltjes

Ik zie dat je dit jaar weer mee doet. Klasse, zet hem op!!!

26

Tonny

Heel veel succes, en geniet ook van de rit.

26

Guido

You rock!!

10

Ageeth

Heel veel succes Sander!!

26

Lars Jonkman

Veel succes Sander!

56

Karen, Wim en de kids

Hey broertje, zet ‘m op hè! Op voorhand al petje af voor je prestatie. Indien nodig duwen we je in gedachten met z’n zessen naar boven 😉. Ook aan de rest van het team heel veel succes gewenst!

26

Christel & Pascal

Heel veel succes mannen! Groeten van Christel & Pascal

106

Lous en Koos van der Loo

Heel veel succes; zet hem op. Maar pas ook goed op jezelf.

56

Anonymous

Mooie actie Sander, veel succes!!!

250

Jan van der Loo

Jeanette en Jan steunen je in deze bijzondere prestatie

13

Anonymous

Succes!

20

Ton Siemelink

Sander, heel veel succes gewenst. Het is een kuitenbijter, maar het gaat je lukken!

50

Bart Verheem

Als de berg niet naar Sander komt ...

15

Leuntje

Sander, jij gaat die berg met gemak beklimmen! Zet ‘m op!

56

Maya

Heel veel succes allemaal!

26

John Hogendoorn

Hoi Sander, Doe je best en succes John

Show more