Sigrid Schoen

Heeft deelgenomen in 8 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

 

Al sinds 2011 ben ik aanwezig op de berg in Frankrijk. Sinds een aantal jaar intensief bij team receptie als vrijwilliger in de rol van teamleider. Samen met mede teamleider Dianne mag ik vele mensen helpen zodat zij mee kunnen doen aan Alpe d'HuZes.

Elk jaar is bijzonder door de mensen die meedoen. De motivatie van iedereen, de gedrevenheid om die rotziekte de wereld uit te krijgen. De vele emotionele momenten, van verdriet maar ook van blijdschap. Maar ook de saamhorigheid en hulpvaardigheid van iedereen is elk jaar weer fantastisch om mee te mogen  maken. Dat maakt Alpe d'Huzes juist zo speciaal.

Mijn mede-vrijwilligers van de organisatie zijn zo'n beetje mijn tweede familie geworden. Wanneer ik het dal van Bourg d 'Oisans inrij voel ik, elk jaar weer, ik ben weer thuis. Het is moeilijk uit te leggen wat Alpe d'Huzes met je doet als je er niet zelf bij bent geweest. 

Ook ik heb de afgelopen jaren vele mensen om mij heen zien strijden tegen kanker of deze zien verliezen. Er is best al veel bereikt in die jaren dat ik betrokken ben bij Alpe d'HuZes maar we zijn er nog lang niet. Ik wil echt tegen mijn kleinkinderen kunnen zeggen: Vroeger, vroeger ging je dood aan kanker maar nu niet meer. 

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Thank you to my Sponsors

10

Jessica Koolhaas

?Toppers zijn jullie.

35

Anonymous

Geweldig dat je weer meedoet

25

Jolanda&Rinus Griek

Je bent een topper, zeker geen opgever. We love you ❤️ Rinus & Jo

10

REMS

Super dat je weer meedoet! Veel succes!

25

G. Schoen-Boorsma

Fijn dat je weer meedoet

100

Anonymous

10

René, Annika en Stijn Van der Meij

Heel veel succes! Zet em op!!

21

Richard. Suzanne en jim

Maak er een mooie tijd van daar en succes

Show more