Sjoerd Spaansen

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

De afgelopen jaren zijn er binnen mijn familie een aantal familieleden aan deze desastrause ziekte overleden en zijn er op dit moment ook familieleden aan het strijden. Na het ook van dichtbij te hebben meegemaakt hoe een dierbaar iemand heeft gevochten voor zijn leven en dit niet heeft mogen winnen wilde ik iets terugdoen.

Zelf heb ik het geluk om gezond te zijn en kan ik iets terugdoen door een sportieve strijd aan te gaan. Wat is er dan mooier om zo vaak mogelijk de Alp d'huez te beklimmen? En daarbij het belangrijkste element: geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en de kwaliteit van leven van mensen met kanker te verbeteren. De komende maanden ga ik alles op alles zetten om de Alp d'huez minimaal 3 keer te beklimmen op 6 juni 2019 en zoveel mogelijk geld in te zamelen.

My Updates

Eerste maand van de voorbereiding

De tijd vliegt en zo is de eerste maand van de voorbereiding op de Alp D'Huzes alweer voorbij. De eerste donaties zijn binnen en hier wil ik de mensen die hebben gedoneerd voor bedanken. Op deze manier wil ik jullie ook op de hoogte houden van mijn voorbereiding op de Alp D'Huzes.

In de afgelopen maand ben ik bezig geweest uit te zoeken hoe ik me zo optimaal mogelijk kan voorbereiden voor 6 juni. Afgelopen maand ben ik in contact gekomen bij Sportschool de Geus met Thijs Fleijsman van 24/7 PT. Thijs gaat me de komende maanden begeleiden bij de voorbereiding van de Alp D'Huzes. Hij zal me personal training gaan geven en adviezen geven voor de juiste voeding en de juiste trainingsschema's. Met de spinning trainingen en GRID trainingen heb ik de afgelopen maand al een mooie vooruitgang geboekt en dit geeft me alleen maar meer motivatie om door te trainen. 

In de afgelopen maand heb ik mensen in mijn omgeving meegemaakt of gesproken die het harde nieuws hebben gekregen dat er geen genezing meer mogelijk is voor deze vreselijke ziekte. Zo bewonderenswaardig hoe zij hiermee omgaan. Dit motiveert alleen maar meer om me hier nog harder voor in te zetten.

Om op een leuke/ludieke manier zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen ben ik ook bezig om hiervoor acties te bedenken. Binnenkort hoop ik de eerste actie op mijn blog te kunnen vermelden. Houd mijn pagina dus in de gaten.

Sportieve groet,

Sjoerd

 

Tijd voor een update

Het is al weer veel te lang geleden dat ik een update heb geplaatst door alle drukte. De afgelopen maanden heb ik veel trainingsuren gemaakt in de sportschool onder leiding van Thijs. Hij heeft een paar mooie schema's voor me gemaakt. Op dit moment zijn we volop in melkzuurtraining om straks op de Alp D'Huez de klimmen zo goed mogelijk te kunnen verwerken. Ook buiten zijn de eerste kilometers weer gemaakt en dit weekend staat mijn eerste georganiseerde tocht weer het op het programma: de omloop van Zandvoort.Door al deze trainingen de afgelopen maanden is mijn conditie al enorm verbeterd. Nu de laatste 2 maanden nog alles op alles zetten om er een topconditie van te maken. Wellicht zal het helpen dat ik nu sinds 3 weken geen druppel alcohol meer drink. Dit ga ik volhouden tot aan 6 juni om alles op alles te zetten om klaar voor de strijd te zijn. Komende week gaat mijn fiets naar de fietsenmaker om een mooi bergverzet op mijn fiets te zetten zodat ik geen smoes heb dat het aan mijn fiets zou kunnen liggen.

2 weken geleden hebben we een hele leuke Spinning&Dining evenement met sportschool de Geus georganiseerd en hier een mooi bedrag van 310 euro mee opgehaald. Ook heeft mijn moeder met haar verjaardag gevraagd om als cadeau een sponsoring voor mij te geven. Hier zijn hele mooie donaties uit gekomen en wil iedereen op deze manier ook heel erg voor bedanken. Ook alle andere donaties en mensen die mijn actie onder de aandacht hebben gebracht ben ik natuurlijk dankbaar. Daardoor komt het streefbedrag van 3500 euro steeds dichterbij!

Nu begint ook de tijd om echt alle voorbereidingen voor de reis en het  verblijf in Frankrijk goed te regelen. De camping is geboekt dus we weten waar we zullen verblijven tijdens deze week. Op zondag 2 juni zullen we vertrekken naar de Alp D'Huez en op zaterdag 8 juni zullen we weer terug gaan. Op 5 mei ga ik mijn fietskleding halen en zal ik ook veel informatie inwinnen op de Alp D'Huzes dag. Ook zal ik de komende tijd nog een laatste actie op gaan zetten om mijn doel van 3500 euro proberen te gaan halen.

Tot een volgende update!

Thank you to my Sponsors

25

Steef en Maus

Zet m op Sjoerd, topper!

50

Oom Adri en tante Luus

Om naar toe te leven Sjoerd Met top naar de top !

250

Autobedrijf Tesselaar BV

20

Lydia

10

Anonymous

Sjoerd succes!

21

Cathy Wolfswinkel

Heel veel sux6, wat prachtig dat je je hier voor inzet.Respect hoor

25

Thijs Fleijsman (de trainer)

We gaan knallen Sjoerd!

10

Els Waarma

310

Spinning & Dining de Geus

Namens alle sportieve toppers die de hebben meegedaan aan de spinning bij De Geus

30

Marit, Jan en Hetty

Sjoebie!! Zolang en hard aan de voorbereiding gewerkt. Ik benijd je doorzettingsvermogen. Het is bijna zover... Ik ben trots op je. Heel veel succes en vooral GENIET!!

25

Dane en Sjeel

Zet hem op Sjoerd

10

Carola Schrama

20

Maarten Van der Molen

Trots op je pik!!!

25

Marco Spaansen

Hey neef, Ontzettend goed en mooi dat je dit initiatief hebt genomen. Ik weet wat het is, maak er een mooie ervaring van. Op maar 5 keer Alpe d’ Huez-;)

25

Michel Bruijn

You go girl!! 😘

56

Anonymous

Sjoerd wat harstikke goed dat je ,je hiervoor inzet zet hem op hoor met vr gr van elly

26

Lucienne Dekker

Mooi om dit te doen , topper

21

Jeroen Coers

Veel succes neef!!

100

Ary en Elly Geluk

20

Rob en Ines Spaansen

Succes Sjoerd!

25

Hans en Ingrid Lips

Go Sjoerd je doet het voor een fantastisch doel!

20

Riet Jonker

Succes sjoerd, Groeten tante Riet

20

Corrie L.

Succes, Sjoerd! Goed dat je dit doet maar let ook op jouw eigen grenzen!

25

Edith Zeijst-Spaansen

Sjoerd, Ik ben ontzettend trots op jou. Dat jij je voor dit goede Doel inzet. Je gaat deze uitdaging aan en het gaat je lukken. Suc6 Sjoerd, Go For It. Dikke Kus Edith.

10

Niek en Ria Jonker

20

Joop Beukers

10

Charlotte en Sebas

Succes lieve Sjoerd! We zijn megatrots op je!

21

Niels

Succes Sjoerd💪🏼

50

Kees en Marjan Bruin

50

Elvera en Ruurd

18

Anonymous

50

T.J. Weidema

Op naar de top!

10

Piet Spaansen

56

Arjen Geluk

Doe je wel een kotte poek aan?

39

Merel Spaansen

Sjoerd klasse✌️️💪💪

26

Herman Sharon en Macx

Zet hem op Sjoerdje!!!!!

20

Stefanie en moeder

Namens mijn moeder, heel veel succes met dit fantastische doel. Zet hem op!

10

Bianca Huibers

80

Dax en Nienke

Super initiatief Sjoerd! We steunen je van harte! Veel erg veel succes💪🏻

15

Yorianne

Wat mooi dat je dat gaat doen Sjoerd! Veel succes! 🍀

10

Ina Kleverlaan

20

Tom

15

Nicky van der Weijden

Lieve Sjoerd, Heel veel succes alvast met deze sportieve strijd :-) You can do it!! Liefs, Nicky

50

Paulus Yntema

Veel succes

26

Jan en Coby Schouten

We hebben afgelopen zondag gezien dat je goed bezig bent met je voorbereiding succes!

25

Hans en Mirjam Lems

Goeie actie Sjoerd, heel veel succes en plezier met de voorbereidingen, dikke knuffel van ons!

1.050

Sjaak en Carla Tesselaar

Geld van 45 jarige huwelijksfeest

Show more