Sjoerd Spaansen

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

De afgelopen jaren zijn er binnen mijn familie een aantal familieleden aan deze desastrause ziekte overleden en zijn er op dit moment ook familieleden aan het strijden. Na het ook van dichtbij te hebben meegemaakt hoe een dierbaar iemand heeft gevochten voor zijn leven en dit niet heeft mogen winnen wilde ik iets terugdoen.

Zelf heb ik het geluk om gezond te zijn en kan ik iets terugdoen door een sportieve strijd aan te gaan. Wat is er dan mooier om zo vaak mogelijk de Alp d'huez te beklimmen? En daarbij het belangrijkste element: geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en de kwaliteit van leven van mensen met kanker te verbeteren. De komende maanden ga ik alles op alles zetten om de Alp d'huez minimaal 3 keer te beklimmen op 6 juni 2019 en zoveel mogelijk geld in te zamelen.

My Updates

Eerste maand van de voorbereiding

De tijd vliegt en zo is de eerste maand van de voorbereiding op de Alp D'Huzes alweer voorbij. De eerste donaties zijn binnen en hier wil ik de mensen die hebben gedoneerd voor bedanken. Op deze manier wil ik jullie ook op de hoogte houden van mijn voorbereiding op de Alp D'Huzes.

In de afgelopen maand ben ik bezig geweest uit te zoeken hoe ik me zo optimaal mogelijk kan voorbereiden voor 6 juni. Afgelopen maand ben ik in contact gekomen bij Sportschool de Geus met Thijs Fleijsman van 24/7 PT. Thijs gaat me de komende maanden begeleiden bij de voorbereiding van de Alp D'Huzes. Hij zal me personal training gaan geven en adviezen geven voor de juiste voeding en de juiste trainingsschema's. Met de spinning trainingen en GRID trainingen heb ik de afgelopen maand al een mooie vooruitgang geboekt en dit geeft me alleen maar meer motivatie om door te trainen. 

In de afgelopen maand heb ik mensen in mijn omgeving meegemaakt of gesproken die het harde nieuws hebben gekregen dat er geen genezing meer mogelijk is voor deze vreselijke ziekte. Zo bewonderenswaardig hoe zij hiermee omgaan. Dit motiveert alleen maar meer om me hier nog harder voor in te zetten.

Om op een leuke/ludieke manier zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen ben ik ook bezig om hiervoor acties te bedenken. Binnenkort hoop ik de eerste actie op mijn blog te kunnen vermelden. Houd mijn pagina dus in de gaten.

Sportieve groet,

Sjoerd

 

Thank you to my Sponsors

10

Ina Kleverlaan

50

Kees en Marjan Bruin

250

Autobedrijf Tesselaar BV

10

Els Waarma

25

Marco Spaansen

Hey neef, Ontzettend goed en mooi dat je dit initiatief hebt genomen. Ik weet wat het is, maak er een mooie ervaring van. Op maar 5 keer Alpe d’ Huez-;)

21

Cathy Wolfswinkel

Heel veel sux6, wat prachtig dat je je hier voor inzet.Respect hoor

25

Steef en Maus

Zet m op Sjoerd, topper!

20

Riet Jonker

Succes sjoerd, Groeten tante Riet

20

Corrie L.

Succes, Sjoerd! Goed dat je dit doet maar let ook op jouw eigen grenzen!

25

Hans en Ingrid Lips

Go Sjoerd je doet het voor een fantastisch doel!

10

Anonymous

Sjoerd succes!

25

Michel Bruijn

You go girl!! 😘

56

Anonymous

Sjoerd wat harstikke goed dat je ,je hiervoor inzet zet hem op hoor met vr gr van elly

50

Paulus Yntema

Veel succes

25

Hans en Mirjam Lems

Goeie actie Sjoerd, heel veel succes en plezier met de voorbereidingen, dikke knuffel van ons!

21

Niels

Succes Sjoerd💪🏼

25

Edith Zeijst-Spaansen

Sjoerd, Ik ben ontzettend trots op jou. Dat jij je voor dit goede Doel inzet. Je gaat deze uitdaging aan en het gaat je lukken. Suc6 Sjoerd, Go For It. Dikke Kus Edith.

50

Oom Adri en tante Luus

Om naar toe te leven Sjoerd Met top naar de top !

1.050

Sjaak en Carla Tesselaar

Geld van 45 jarige huwelijksfeest

50

T.J. Weidema

Op naar de top!

100

Ary en Elly Geluk

10

Niek en Ria Jonker

15

Yorianne

Wat mooi dat je dat gaat doen Sjoerd! Veel succes! 🍀

25

Thijs Fleijsman (de trainer)

We gaan knallen Sjoerd!

10

Bianca Huibers

310

Spinning & Dining de Geus

Namens alle sportieve toppers die de hebben meegedaan aan de spinning bij De Geus

21

Jeroen Coers

Veel succes neef!!

Show more