Sjoerd Spaansen

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

De afgelopen jaren zijn er binnen mijn familie een aantal familieleden aan deze desastrause ziekte overleden en zijn er op dit moment ook familieleden aan het strijden. Na het ook van dichtbij te hebben meegemaakt hoe een dierbaar iemand heeft gevochten voor zijn leven en dit niet heeft mogen winnen wilde ik iets terugdoen.

Zelf heb ik het geluk om gezond te zijn en kan ik iets terugdoen door een sportieve strijd aan te gaan. Wat is er dan mooier om zo vaak mogelijk de Alp d'huez te beklimmen? En daarbij het belangrijkste element: geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en de kwaliteit van leven van mensen met kanker te verbeteren. De komende maanden ga ik alles op alles zetten om de Alp d'huez minimaal 3 keer te beklimmen op 6 juni 2019 en zoveel mogelijk geld in te zamelen.

My Updates

Eerste maand van de voorbereiding

De tijd vliegt en zo is de eerste maand van de voorbereiding op de Alp D'Huzes alweer voorbij. De eerste donaties zijn binnen en hier wil ik de mensen die hebben gedoneerd voor bedanken. Op deze manier wil ik jullie ook op de hoogte houden van mijn voorbereiding op de Alp D'Huzes.

In de afgelopen maand ben ik bezig geweest uit te zoeken hoe ik me zo optimaal mogelijk kan voorbereiden voor 6 juni. Afgelopen maand ben ik in contact gekomen bij Sportschool de Geus met Thijs Fleijsman van 24/7 PT. Thijs gaat me de komende maanden begeleiden bij de voorbereiding van de Alp D'Huzes. Hij zal me personal training gaan geven en adviezen geven voor de juiste voeding en de juiste trainingsschema's. Met de spinning trainingen en GRID trainingen heb ik de afgelopen maand al een mooie vooruitgang geboekt en dit geeft me alleen maar meer motivatie om door te trainen. 

In de afgelopen maand heb ik mensen in mijn omgeving meegemaakt of gesproken die het harde nieuws hebben gekregen dat er geen genezing meer mogelijk is voor deze vreselijke ziekte. Zo bewonderenswaardig hoe zij hiermee omgaan. Dit motiveert alleen maar meer om me hier nog harder voor in te zetten.

Om op een leuke/ludieke manier zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen ben ik ook bezig om hiervoor acties te bedenken. Binnenkort hoop ik de eerste actie op mijn blog te kunnen vermelden. Houd mijn pagina dus in de gaten.

Sportieve groet,

Sjoerd

 

Thank you to my Sponsors

25

Hans en Ingrid Lips

Go Sjoerd je doet het voor een fantastisch doel!

25

Thijs Fleijsman (de trainer)

We gaan knallen Sjoerd!

15

Yorianne

Wat mooi dat je dat gaat doen Sjoerd! Veel succes! 🍀

250

Autobedrijf Tesselaar BV

25

Edith Zeijst-Spaansen

Sjoerd, Ik ben ontzettend trots op jou. Dat jij je voor dit goede Doel inzet. Je gaat deze uitdaging aan en het gaat je lukken. Suc6 Sjoerd, Go For It. Dikke Kus Edith.

25

Marco Spaansen

Hey neef, Ontzettend goed en mooi dat je dit initiatief hebt genomen. Ik weet wat het is, maak er een mooie ervaring van. Op maar 5 keer Alpe d’ Huez-;)

21

Cathy Wolfswinkel

Heel veel sux6, wat prachtig dat je je hier voor inzet.Respect hoor

25

Steef en Maus

Zet m op Sjoerd, topper!

21

Jeroen Coers

Veel succes neef!!

50

T.J. Weidema

Op naar de top!

Show more