Stephanie Mooij

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Mijn naam is Stephanie Mooij en ik ben 11 jaar. Ik ga dit jaar voor de 3e keer naar de Alpe en doe voor de 2e keer mee als deelnemer. Ik ga lopen omdat ik mijn opa erg mis, die vroeg aan kanker overleden is. In de week voor de Alpe d'HuZes doen we als gezin vrijwilligerswerk voor team Start en team Kaarsen. Een teamlid van ons team Start is overleden afgelopen jaar en ook voor hem ga ik lopen omdat ik het heel erg vind dat zo'n jong iemand ook dood kan gaan aan kanker. Dat is niet eerlijk. Het is fijn dat er met al het geld dat wij ophalen onderzoek wordt gedaan om er voor te zorgen dat mensen kunnen genezen van kanker.

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Kerstmusical 2018 op school

In december hebben we met de hele school acties gehouden om een aantal goede doelen te steunen. Mijn groep heeft gekozen voor de Alpe d'HuZes en steunt daarbij mij als deelnemer dit jaar. Dat is echt ontzettend gaaf !! We hebben met de hele unit (groep 6,7 en 8) geprobeerd zoveel mogelijk geld op te halen. Van Albert Heijn in HHW kreeg ik alle ingredienten om lekkere cake en cupcakejes te kunnen maken. Om het ook een beetje gezond (maar vooral lekker) te houden, kregen we ook appels en bosbessen om er door te doen. Een aantal groepsgenoten hebben goed geholpen en samen hebben we veel gebakken om te verkopen op de dagen dat de kerstmusical werd opgevoerd voor de klassen en de ouders en grootouders. Ook is er geld opgehaald met de verkoop van programmaboekjes en met het maken van straatmuziek. we hebben 3 hele mooie dagen gehad met elkaar en super veel geld opgehaald !! School heeft dit op mijn pagina gestort en daar ben ik reuze blij mee.

Dank je wel Albert Heijn Op 't Landtplansoen in HWW, dank je wel groepsgenoten en dank je wel St. Wulfram.

Presentatie over de Alpe D'HuZes

Tijdens de kerstmusical mochten we cakejes verkopen om geld in te zamelen voor mijn actie tijdens de Alpe d'HuZes. Daar was ik echt heel blij mee en zeker met alle gesponsorde ingredienten, zodat al het geld naar het goede doel kon.

Juf heeft daarna gevraagd of ik samen met iemand van de Alpe iets wilde komen vertellen over wat de Ad6 nu is en wat er dan met dat geld gebeurd. Dat vond ik best wel spannend, maar met hulp van Johan Baaten heb ik het toch gedaan en het lukte best. Johan is al heel vaak in Frankrijk geweest voor de Ad6, bijna vanaf het begin en weet er heel veel van. Door hem is mijn moeder ook mee gaan doen in 2012 en daarna wij met het hele  gezin vanaf 2016. 

Het was fijn om mijn groep te vertellen wat we daar allemaal doen en om de site te laten zien. We hebben verteld over het ontstaan van de Ad6 en over wat er gedaan wordt met al het geld dat wordt opgehaald en wat er is bereikt. Maar het mooist is, als ik ook  kan laten zien wat ik daar ga doen in juni. Dus Johan en ik hebben afgesproken en beloofd dat we de presentatie na juni nog een keer komen doen, maar dan met foto's van de week dat ik in Frankrijk ben om te laten zien wat er dan gebeurd. Dat vond iedereen goed en leuk. Aan het einde van de presentatie heb ik het Ad6 lied van Maarten Peters laten horen. De tekst is mooi en zegt eigenlijk waar het in Frankrijk en bij de Ad6 omgaat, ook hier in Nederland. Elkaar helpen waar dat nodig is en iemand steunen. De kinderen zongen met de tekst mee en arm in arm. Dat was heel mooi.

Thank you to my Sponsors

30

Anonymous

26

Fam. De Langen

Hoi Stephanie je kunt het hoor meid. We zijn nu al trots op je.

35

Anonymous

Wat goed van je. Heel veel succes! Ger, Marjan, David & Ruben

20

Patrick & Judith

220

St. Wulfram

Super dat je met jouw inzet zo'n mooi bedrag bij elkaar hebt verzameld. Heel veel succes met alle voorbereidingen en het beklimmen van de Alpe d' HuZes

500

Nazca

Stephanie, Wij zijn supertrots op je dat je ook nu weer de klim gaat maken! We wensen jou en je team veel succes met de opbouw van dit bijzondere evenement en een prachtige klim toegewenst. Wij van Nazca dragen daar graag ons steentje aan bij. To the next curve. Ronald & Erik

10

Anonymous

Suc6 Stephanie👍

106

E Jordaan

Succes gewenstuit Menheerse

26

Marcel Lehnhardt

Super dat je voor de 2e keer weer gaat lopen en dat jullie als familie in de week weer gaan helpen. Ome (jou opa) Piet zal ongelovelijk trots op je zijn. Heel veel succes

26

Fam. Mulder

Heel veel succes en zet 'm op!

56

Oma van Dijke

Lieve Stephanie, zet um op donderdag bij de Ad6 !! Ben heel trots op je dat je dit doet ! Kus, oma.

26

Oma Mooij

He Stephanie, bij deze weer een bijdrage voor jou omdat ik weer een aantal kaarten heb verkocht. Kus, oma.

10

Niek

Doe je goed Stephanie, succes op de Alpe.

56

Wiebo

Aan de Trots van Hoogwoud, heel veel succes Gr Wiebo

26

Jan Piet Beers

Stephanie, wat goed dat jij en je broer dit doen. Heel veel succes!

26

Cees & Marion Kranenburg

Goed bezig! Veel succes

106

Notariaat In de Tiendschuur

Lieve Stephanie, Wat goed van je, dat je weer mee doet. We zullen aan je denken. Heel veel succes. Liefs, Angelique, Rob, Tom, Niels, Fleur en Koen Koning

10

Luc Van Zoolingen

Ga er voor!

15

Karel Groot

26

Papa en mama Mooij

Lieve Stephanie, We zijn enorm trots op je dat je weer de berg op gaat. Een hele prestatie! Goed hoor ! Veel liefs, papa en mama.

26

Oma Mooij

Lieve Stephanie, Het geld dat ik met kaarten maken heb verdiend, geef ik jou voor je mooie inzet voor dit goede doel. Ben trots op je. Heel veel succes. Dikke knuffel, oma.

10

Merel Mooij

Heel veel succes Stephanie!

10

Frans en Els

Hierbij onze bijdrage aan jouw en ons doel!

10

Ingrid Aniba

Succes meissie!! Zet m op! X

Show more