Tamara Bouwmans

Heeft deelgenomen in vorige edities

Samen staan we sterk

Sinds 2014 ben ik nauw betrokken bij Team Alpe du Best en dus ook Alpe d'HuZes. Naast de morele support en ondersteuning van het team wil ik mij dit jaar ook op andere wijze inzetten in de strijd tegen kanker.

Kanker.....een ziekte waar helaas nog heel veel mensen mee te maken krijgen en die iedereen de schrik om het hart doet slaan. Kanker = doodgaan…….gelukkig is dat niet meer per definitie het geval. Dankzij onderzoek kunnen heel veel mensen, zoals mijn moeder die in 2014 getroffen werd door borstkanker, heel gericht behandeld worden zodat zij genezen van deze verschrikkelijke ziekte.

Momenteel is een goede vriendin van ons in behandeling voor borstkanker. Mede door het onderzoek dat continue wordt gedaan, is haar kans op genezing vele malen groter geworden. En zo kan ik nog een paar voorbeelden op noemen van goede bekenden in mijn directe omgeving die van kanker (darmkanker, schildklierkanker en borstkanker) zijn genezen, juist omdat er zoveel onderzoek wordt gedaan.

Ondanks dat er veel vooruitgang is geboekt, weet men nog steeds niet genoeg en blijft onderzoek naar behandelmethodes en medicijnen broodnodig. Daarvoor is geld nodig, heel veel geld.  

Daarom doe ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen? Want samen staan we sterk!

 

Thank you to my Sponsors

66

Marco Nassau

Ontzettend trots op je dat je deze uitdaging aangaat.

50

Yvonne

Hoe kan ik jou nou niet sponsoren. Succes met alle voorbereidingen. Xxx

21

Irma Balk

Veel succes!

50

Desirer Rombouts

Lieve Tamara, wat dapper van je!!! Wij steunen je graag na een jaar waarin we drie familieleden verloren aan kanker. Go girl!!

10

Angelique Faber

Zet ‘m op kanjer!

7

Yvonne Nielen

Zet m op Tamara! ⚡🔥💪❤

21

Anonymous

Super dat je dit doet Tamara! Zet m op!

21

Bas Vg

Succes!!

21

Anonymous

Hi Tamara, zoals beloofd 😉. Heel veel succes! Groetjes, Susanne

10

Wija Klein

Zet hem op!

21

Freddy Wert

Baas boven baas

Show more