Team d'Inges

Inge Willeijns-Snoeijink

In de nazomer van 2016 bleek dat Inge Willeijns-Snoeijink, echtgenoot van Peter, moeder van Jelle, Sam, Wout en Vivian en onze lieve buurvrouw en goede vriendin heel erg ziek was. Ondanks zeer goede medische hulp van verschillende artsen en de enorme wilskracht van Inge mocht het helaas voor haar niet baten. Inge is in 2018 nog met Team d'Inges op de Alpe d"Huez geweest en heeft ze trots bijna €20.000 overgemaakt naar Stichting Alpe d'Huzes. Helaas is Inge er dit jaar niet meer bij, maar Team d'Inges heeft haar beloofd dat het team er weer vol voor gaat. Inge wist dat het voor haar te laat was, maar ze wil graag via deze weg anderen helpen.

Kort om, steun ons in de strijd tegen kanker. 

Team d’Inges 1 en Team d'Inges 2

Op 6 juni 2019 is het zover en beklimt het Team d’Inges 1 en Team d'Inges 2 de legendarische Alpe d’Huez over een lengte van 14,5 km met daarin ruim 1100 hoogtemeters. De dames lopen de berg op en de mannen gaan fietsend deze uitdaging aan.

Wij gaan deze dag vroeg op pad om onder het motto “opgeven is geen optie” onze grenzen te verleggen in de strijd tegen kanker. Om het onderzoek naar kanker draaiend te houden en de kansen op genezing voor iedereen, die getroffen wordt door deze vreselijke ziekte enorm te vergroten, is er veel geld nodig!

Strijd daarom mee voor de overwinning op kanker.

Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?

Steun daarom Alpe d’ HuZes en in het bijzonder het Team d’Inges 1 of Team d'Inges 2 in de vorm van een bijdrage aan ons. 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij ons steunen?

Thank you to our Sponsors

21

Dylan,jessica,bentley&james Gros

Veel succes we zijn trots op je!

21

Rene Kamphuis

21

Mariel Kamphuis

21

Henk Gros

21

Chantal

Zet hem op bikkel!

2k

Rene Kamphuis

K.W.F. Collecte geld afscheid van Inge.

21

Richard Van Stralendorff

100

Marcel En Corina Willeijns

Voor mijn lieve broer en mijn geweldige neefjes..... Natuurlijk ook de rest het team maar die moeten proberen om hun eigen familie en kennissenkring financieel leeg te trekken ;-) Alle middelen zijn toegestaan, als ze maar doneren!! Zet hem op Team d’Inges, ik ben trots op jullie

50

Frank Scheepers

Heel veel sterkte met verwerken van het verlies van Inge. We hopen dat jullie het goede werk voortzetten. Frank & Esther

10

Jacco En Lieneke Seltenrijch

Wat een moedig intiatief om je hiervoor in te zetten en ja graag doneren wij mee omdat ook wij teveel mensen om ons heen verliezen aan de ziekte kanker!

21

Anonymous

40

Edger En Monique

Succes met de voorbereiding en op naar de top!!

21

Willy Vrerink

20

Gré En Jacques

Dat wordt flink trainen.

120

Team Bfc '12 Ootmarsum

Vier het leven !

50

Huisartsenpraktijk Bernisse

Succes

21

Renate

SUCCES 💪💪💪

450

Noabers

Onze lieve buuf Inge heeft de ongelijke strijd niet kunnen winnen. Heel verdrietig zijn we nu we haar lach, haar warmte, haar betrokkenheid, haar gezelligheid en haar openheid moeten missen in onze buurt. We wensen Peter, Jelle, Sam, Wout en Vivian enorm veel sterkte toe. In 2018 heeft Inge deelgenomen aan Alpe d’HuZes en samen met hulp van vele anderen acties georganiseerd om geld in te zamelen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. In 2019 gaat onze buurman samen met zijn zoons, familie en goede vrienden de berg weer beklimmen. Dit ter nagedachtenis aan Inge, maar ook om geld in te zamelen. Inge’s wens is dat er in de toekomst geen mensen meer overlijden aan deze vreselijke ziekte. Opgeven is geen optie. Als noabers van Inge en Peter steunen we team d’Inges, zodat er een moment gaat komen dat de wens van Inge in vervulling mag gaan.

20

Familie Van Gelder

Inge, rust zacht. Een donatie ter nagedachtenis van jouw leven voor het KWF. Sterkte voor je familie, vrienden en kennissen.

10

Hapsupport

Heel veel succes Petra!!!

66

Anton Deleeuw

21

Margot Oude Rengerink-lawende

Show more