Team Gideon

Voor Gi!

Op 11 september 2015 is onze aller allerliefste Gideon overleden op 49,5 jarige leeftijd. Zoals een van zijn vrienden zei, op 11 september 2015 is alsnog de derde toren gevallen. Master G, 007, de burgemeester. Maar eerst en vooral mijn man, de vader van Simeon, Nadine en David (nu 14, 12 en 10 jaar oud), de zoon van Erik en Doris Jurgens, de broer van Diana en Jessica en een vriend van heel heel veel mensen. Een ongelooflijk leuke lieve fijne grappige gezellige knappe uitgesproken en eigenwijze man, vader, zoon en vriend. Iemand waar je altijd blij van werd als hij erbij was.

Rond zijn 47ste verjaardag op 11 maart 2013 kleurde Gideon ineens nogal geel. Waar eerst nog werd gedacht aan een enkele onschuldige aandoening was de ziekte na een week geduid, alvleesklierkanker. Gideon had in zijn studententijd wel wat gerookt maar was vooral een gematigd persoon, at gezond en dronk normaal. Het was ook geen ziekte die in zijn familie vaker voorkwam. Dit was “gewoon” hele grote pech. En dan staat ineens je wereld volledig op zijn kop. We kwamen in een mallemolen van ziekenhuis bezoeken, opnames en behandelingen terecht en vele keren hebben we ons moeten aanpassen aan een nieuwe – verslechterde - werkelijkheid. Gideon is op 4 april 2013 geopereerd – een zo-gehete whipple operatie. Die operatie is goed gegaan, dat is een knap staaltje vakmanschap, dus dat was goed nieuws. Aansluitend heeft hij ongeveer 6 maanden preventieve chemokuren gehad. Die behandelingen zouden de kans dat de kanker terug zou komen halveren als ik het me goed herinner. Achteraf bleek dat een marginale kans vermindering te zijn geweest, de vooruitzichten zijn altijd heel slecht geweest. Maar percentages deden er niet toe, zoals wij het zagen was het altijd 50/50, het komt terug of het komt niet terug. En je grijpt natuurlijk alle mogelijkheden aan, zeker als je nog zo jong bent. In januari 2014 is Gideon weer langzaam een beetje gaan werken en hadden we weer hoop op een toekomst. De scan in mei was ogenschijnlijk schoon. Maar in augustus 2014 – net terug van een heerlijke vakantie - was het weer foute boel. Bij de 1e episode was ons verteld dat als het terug zou komen hij niet meer te genezen zou zijn. Dat hoor je op zo’n moment maar kan en wil je natuurlijk niet geloven, dat zullen we dan nog wel eens zien denk je. Nu was het zo ver en is het waarheid gebleken. Gideon is een jaar later, na nog wat chemo behandelingen en een grote zoektocht naar andere mogelijkheden die er voor hem niet meer in hebben gezeten - maar ook een jaar met nog heel veel mooie lieve en fijne momenten en een onvergetelijke vakantie met ons vijven - overleden. Wat een verdriet en wat een verlies.

Met team Gideon willen wij het KWF steunen zodat niemand meer het leven hoeft los te laten door kanker en niemand meer een dierbare hoeft te verliezen aan kanker.

Voor Gi!

Thank you to our Sponsors

40

Edgar Nettl

Suc6

106

Lot Ferwerda

Lieve Annemee, Wat ongelooflijk mooi verwoord en hoe waar! Vrijdag 8/3 zit de ISSA 89/90 weer bij elkaar zonder “ons” Gi, blijft een gemis ! ❤️❤️ liefs lot

100

Anonymous

106

Alexander Koene

Go Wouter, Go! Killing cancer is a worthy cause

21

Anonymous

26

Antoinel Van Bergen

Succes! You can do this!

30

Barend Post

Go go tigers!! In de geest van Gietje

100

Josephine De Vries

hup, Patrick, hup

119

Arthur Knipping

Lieve schat, prachtig hoe je je verhaal vertelt op de Alpe d'HuZes site, heel fijn hoe je in het leven staat. Doorgaan he !

106

Wouter Goedkoop

50

Anonymous

Maak er een mooie dag van!

21

Heleen Hoekstra

50

Anonymous

100

Jacobus Rietveld

Doe je best, we zullen duimen voor het goede doel

50

Michael Leuven

Vreet die berg op kerel, en doe voor mij een kleine saluut in bocht 7 aan mijn lieve zus...

206

Anonymous

106

Kees Van Leeuwen

26

Vishal Makhijani

Great cause - ride hard!

50

Anonymous

50

Marjan & Jos Leuven

Geweldig dat je dit doet Patrick, pak die berg.

100

Aad Kuiper

Heel veel succes Patrick, gr. Jacqueline en Aad

56

Joris Scheepers

100

Maarten

Daar draag ik heel graag een steentje aan bij! Zet 'm op!

56

Henk

Succes man!

21

Isabelle De Vries

Zet ‘em op!

106

Anonymous

👍👌

56

Rene&marjoleine

Succes in al die ellendige bochten👍

126

Wouter Goeskoop

Great cause and enjoy the challenge!

56

Esther Brasser

Lieve Annemee, allereerst gefeliciteerd met Gi zijn verjaardag. Fantastisch initiatief! Heel veel sterkte. Hij zal altijd bij ons blijven. Veel liefs, Esther

Show more