Theo Maas

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Alpe d’Huzes, ik kom er aan!

Opgeven is geen optie, ook dit jaar ga ik er weer voor om mee te doen aan Alpe d’Huzes. Samen sterk tegen kanker, samen zoveel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker.

Afgelopen jaar heb ik zelf ook moeten knokken tegen een chronische ziekte die me erg ontregelde. Gelukkig niet levensbedreigend wat bij kanker natuurlijk wel vaak zo is. Vechten voor herstel, elke dag weer. Voor mij was mijn fiets mijn beste medicijn. Om sterker te worden, om mijn gedachten te verzetten, om dóór te trappen, dóór te zetten.

En dat blijf ik doen, niet alleen voor mezelf maar vooral ook voor iedereen die kanker heeft of krijgt. Die ook moet strijden, elke dag maar weer. Want opgeven is geen optie, niet voor hen, niet voor mij en daarom doen we het met en voor elkaar.

Mijn eerste kilometers van dit jaar zitten er op. Door weer en wind want dat maakt je sterk. Met een enkele val, maar wie de ballen heeft om te vallen, pakt ook de kans om te leren opstaan.

Opgeven is geen optie, op weg naar 6 juni, naar Alpe d’Huzes, naar de top. Dichter bij de hemel kom ik niet...

Ik kijk er naar uit, sterker nog, ik verlang er naar. Om samen met al die anderen, samen met al die vrijwilligers, samen met al die supporters, samen sterk te staan, er voor te gaan, elkaar te versterken, te omarmen, te troosten, samen te delen. En vooral, om samen die ziekte eronder te krijgen.

En wil je me sponsoren, graag!! https://goo.gl/weUMut
Van de eerste die mij sponsort verdubbel ikzelf het bedrag!

En, heb je ideeën hoe je mij kunt helpen om zoveel mogelijk geld binnen te halen, laat maar weten, verras me, help me. Samen kunnen we zoveel meer bereiken.

#ad6, #kwf #opgevenisgeenoptie #yeshetregent #lovemybike #fietsennondeju #hoezokoud