Toine van Waes

Heeft deelgenomen in 4 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Op mijn 15e kreeg ik voor het eerst in mijn leven te maken met kanker, toen mijn tante hieraan overleed. Een gevoel van machteloosheid overviel me toen. In de jaren daarna zijn meer dierbare familieleden aan kanker overleden, waaronder mijn nichtje, zwager en mijn beide schoonouders. Het gevoel van machteloosheid is gebleven en de wens om daarmee iets te doen ook.

Destijds kon ik weinig met die machteloosheid. Om mijn gedachten te verzetten ging ik sporten. Mijn passie voor fietsen is toen ontstaan. Niet alleen om zelf te doen, ook om naar te kijken. Vol bewondering keek ik naar de etappezeges van Nederlandse wielrenners op de Alpe d’Huez. Om ook zelf deze berg te beklimmen is een lange stil gekoesterde wens.

Met Alpe d`HuZes komt voor mij alles samen. Een actieve bijdrage leveren voor de strijd tegen kanker door de strijd aan te gaan met deze berg.

Op 6 juni 2019 ben ik voor de 5e keer deelnemer van de Alpe d`HuZes met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker.

Het zou mooi zijn als u mijn deelname steunt met een donatie, elke bijdrage is welkom en komt volledig ten goede aan KWF-kankerbestrijding!

 

My Updates

Hoop

Het is voor mij een fantastische gedachte om door het leveren van een sportieve prestatie zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Het gaat nog veel verder dan dat: Alpe d’HuZes gaat ook over hoop, zoals zo mooi verwoord in een lied van Maarten Peters.

 

 

 

Dichter bij de hemel kom ik niet....

Thank you to my Sponsors

750

Compose BV

100

Ruud, Lori en Feline

We zijn (weer!!) supertrots op je! Liefs xxx Ruud & Lori Feline

206

Toine & Carla

100

Skysource BV

250

Claranet Benelux

500

Crossmarks bv

26

Patrick Cooijmans

Zet hem op Toine!

100

Remi

Veel succes!

50

Jeroen Mulder

Succes en heel erg bedankt Toine!

100

Birgit en Stuart

Good on you, Toine!

200

oma

Veel succes!

100

Kirsten en Sjoerd

Heel veel succes!

150

Guijt verzekeringen

Veel succes namens Guijt!

10

Sabine van de Wetering

Veel succes en plezier Toine, zet hem op!

10

Anonymous

Succes

206

Jean-Philippe Valk

Heel veel succes met deze mooie beproeving Toine!

50

Alexander Bekkers Bekkers

Show more