Wiebe Van der Sluis

Heeft deelgenomen in 7 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe dit jaar voor de 8ste keer mee aan Alpe d'HuZes. Samen met mijn vrouw Joke heb ik berg in 2013 lopend de berg beklommen en we zijn sinds 2012 actief als vrijwilliger. We zijn gemotiveerd door het doel van Ad6 na het overlijden van Joke's ouders en zus aan kanker. Zelf heb ik al 13 jaar prostaatkanker en kom er maar niet van af. Maar de belangrijkste reden voor dit jaar om me weer in te zetten is dat mijn lieve Joke in november als gevolg van kanker is overleden. Even daarna verloor een goed vriend de strijd tegen kanker en nu is de man van mijn zus nog aan het strijden. Naast vrijwilliger ga ik dit jaar ook als teamcaptain van 'Team Joke' naar de berg. Onze zoon, dochter en schoonzoon gaan voor hun (schoon-)moeder aan deze editie meedoen door de berg op te lopen. Daarom doe ik weer mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij met zijn allen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Helaas

In mijn vorige blog melde ik dat mijn zwager nog aan het strijden was tegen kanker, maar helaas heeft hij inmiddels die strijd verloren. Dat verlies motiveert me nog meer om dit jaar weer mee te helpen aan een geslaagde Alpe d’HuZes.

Er gaan nog teveel mensen dood aan kanker en daar moet verandering in komen door meer onderzoek, maar ook door meer informatieuitwisseling over succesvolle en mislukte behandelingen tussen behandelaars en ziekenhuizen. Nu worden obductieresultaten niet of nauwelijks gedeeld en dat is jammer. Dat moet anders.

Thank you to my Sponsors

10

Ben Gesink

Captain Wiebe, veel succes! Zet hem op!

10

Eelco te Kronnie

Heel veel succes Teamcaptain met dit superteam!

20

Jeanet Platvoet

Voor Joke en alle mensen die met deze vreselijke ziekte te maken hebben

40

Ellen

Lieve familie, heel veel succes, sterkte en kracht gewenst. Denk aan jullie.

80

Anonymous

26

Linda baars

Lieve Wiebe, Het zal op de berg nooit meer hetzelfde zijn zonder jouw Joke. Net als jouw leven voor altijd anders is. Hierbij een steuntje in de rug op weg naar DE berg.

26

Violetta verbruggen

Succes lieverds! Ik zie jullie op de Alpe! Liefs Violetta

26

Monique en Tom

Lieve Wiebe, Alpe d'HuZes 2019 wordt anders zonder Joke. Wat mooi dat ze er op deze manier toch bij is. Hier een financieel Hermannetje van ons.

25

gerrie

4 keer 25,00 en succes voor jullie vieren.

56

Anonymous

wiebe, heel veel sterkte en ook succes Dat het mooie gen goede dagen zullen worden Lieve groet Hanneke

25

Diny Bulten

Ik wens jullie veel succes op deze memorabele Alpe.

15

Coby

Succes, in herinnering aan Joke

Show more