Willia Jacobs-Leurink

Heeft deelgenomen in 5 vorige edities

Voor velen ......................

Dit jaar mag ik , voor zover ik weet in goede gezondheid , voor de 6e keer meedoen met de Alpe d'HuZes. 

Mijn eerste ervaring met de Alpe d'HuZes was in 2014, en dat was een bijzonder jaar. We wisten met wie we in onze gedachten de berg beklommen. Maar daar kwam geheel onverwachts ( zoals dat met die vreselijke ziekte gaat) anderhalve week vóór vertrek één van de teamleden bij.

Zwager Cor kreeg te horen dat hij longkanker had, in een ver gevorderd stadium. Zijn oldtimer Kenworth vrachtwagen met campertrailer zou hij naar de Alpe d'Huez sturen, met daarin onze grote bagage zoals fietsen en massage tafels. Even was er de twijfel , maar al snel zei hij dat hij die beklimming ondanks alles wél zou maken. Zijn droom, samen met mijn zus, om samen eens door Scandinavië te toeren met de truck was van de baan door de diagnose, dus dit ritje moest hij doen. Zijn Alpe d'HuZes beklimming ! Op 31 juli van dat jaar is hij overleden............. Zijn zoon Wim heeft de truck geërfd en de Kenworth heeft inmiddels een metamorfose ondergaan van rood naar de (bedrijfs-)kleur groen. Met een schitterende special paint achterop de cabine van Cor, zwaaiend vanuit de cabine bij vertrek van huis naar de Alpe in 2014. 

Het was een zeer beladen jaar/editie , met een geweldig team met leden die elkaar bijstonden.  

Speciaal was ook het jaar 2017 waarin zangvriendin Helmie mee was , al ziek, maar met haar vriendin Jenny ( dit jaar ook weer lid is van ons team) als steun en toeverlaat als "buddy" mee. Ook Helmie heeft de ziekte niet overwonnen en is 11 juli 2018 overleden. Samen met mijn "Op Stap"- vriendinnenclub hebben we op haar begrafenis gezongen: "Mag ik dan bij jou" en met het hele koor Song and Relation hebben we het nummer : "Fix you" gezongen . We vormden een haag in de kerk waar de kist met Helmie tussendoor ging . "Lights will guide you home" ............

We hebben mooie herinneringen gemaakt , en we hebben de Alpe in onze harten gesloten. Voor ons is het een soort van bedevaartsoord geworden. Ook in volgende edities, nadat die we die eerste zo intens doorgemaakt hebben , hebben we de klim met in gedachten de overleden familieleden, vrienden of kennissen gemaakt.  Maar helaas komen er nog steeds ieder jaar meer bij. 

Onderzoek moet mogelijk blijven om van kanker een chronische of een zelfs te genezen ziekte te maken ! De Zes van Alpe d'HuZes maak ik dit jaar waar ! Geld blijft dus nodig voor de onderzoeken tegen kanker !

My Updates

De nog rode amerikaanse oldtimer Kenworth uit 1979 ,

De truck in de huiskleur van firma W. Herms

https://youtu.be/_6c655yw-qo

 

Compilatie deelname Team de Keet Herms 2015

https://youtu.be/BLyYmchO0go

 

Thank you to my Sponsors

25

Kim Galenkamp

21

Arnold & Diana Pap

21 bochten,vandaar 21 euro!;)Heeeel veel succes met het beklimmen v/d Alp d'HuZes!!

26

Irna Scholten

Willia, heel veel succes!! Groetjes Irna en Egbert

1.000

Wezenberg Groep Transport

56

Familie Vierwinden

Veel succes allemaal!

106

F.G. Rijks

20

Don en Brigitte Van der Linden

Grote bewondering hoe jij en Harco jullie zo inzetten voor het goede doel. De ziekte die zoveel mensen treft, ons nu ook weer met Don zijn vader. Dichterbij de hemel komen jullie niet. Zwaai maar even naar mijn vader. Geniet van de bijzondere tijd op die mooie berg!! Liefs van ons ?

30

Benjamin Bonhof

Suc6 en bedankt namens Ruben ?

50

Wilma Koller-Tiemens

Geweldig dat je ook dit jaar weer "die berg"op gaat. We weten allemaal waarom het geld zo nodig is. Daarom onze bescheiden bijdrage. Alle beetjes helpen. Heel veel succes en toch ook wel plezier met jullie team!!!

10

Marlous ten Berge

Omdat alle kleine beetjes helpen. Go, go, go!

26

juliette dumore

Topper!! Hartverwarmend dat jullie dit doen

368

Ladies Only

Opbrengst verloting Ladies Only 16 maart j.l.

26

Kim Van den Hoek

Zet h'm op!

Show more