Wim Koutstaal

Heeft deelgenomen in 3 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Updates

Voorstellen

Mijn naam is Wim Koutstaal. Geboren en getogen in Bergambacht. Getrouwd met Lisette en twee kids; Jesper en Irene. Ik doe komend jaar voor de 4e keer mee aan Alpe d'HuZes. De voorgaande drie keer heb ik meegedaan met een team van mijn werk. Dit maal heb ik me aangesloten bij team Bab d'HuZes.

Tijdens de voorbereiding van mijn tweede deelname heb ik wat lopen sukkelen met mijn gezondheid. De dokters hielden het op de Ziekte van Pfeiffer. En met die wetenschap ben ik keurig 4 maal omhoog gegaan. Een paar maanden later is die diagnose bijgesteld. Het bleek de Ziekte van Hodgkin te zijn. Lymfeklierkanker dus. Heel wrang, maar achteraf gezien had ik dus ook voor mezelf gefietst.

Het betekende in ieder geval dat ik een behandeltraject met chemo's en bestralingen inging. Na een behandeltraject van een half jaar kon ik in maart 2017 beginnen aan de voorbereiding voor een nieuwe deelname aan Alpe d'HuZes. Met een goed gevoel ben ik die editie drie maal ophoog gereden. Het was fantastisch om over de finish te rijden. Ik had het gehaald!

Fietsen heeft me ontzettend geholpen tijdens het hele traject. Samen met de jongens van de Weegbree Posse heb ik veel trainingskilometers kunnen maken. En afgelopen zomer bleek dat de mannen het plan hadden opgevat om na aantal jaar weer mee te doen aan Alpe d'HuZes. Gezien mijn verleden, kon ik het niet maken om niet aan te haken.

Mijn deelname staat dit jaar vooral in het teken om mensen te helpen om die berg op te komen. Om ze te helpen bij het bereiken van hun doelen. En uiteraard wil ik gewoon zo veel mogelijk geld ophalen om die ziekte een halt toe te kunnen roepen. Als ik het spotje van KWF voorbij hoor komen dan krijg ik weer de kriebels; 1 op de 3 nederlanders krijgt kanker......

 

Thank you to my Sponsors

90

Bert Tukkers

Donatie wijn!

105

Roel Lakenvelt

Twee dozen wijn. Heel veel succes Wim!

50

Fam Domburg

Goed dat je weer mee doet . Zet hem op met z n allen . Jullie kunnen het

66

Bert Koot

Doe je best Wim! Voor twee goede doelen: Jij naar een hoger niveau en tegen kanker. Win-Win.

35

Nino

25

AJDUS

3 flessen wijn en heel veel succes!

45

R Boer

Flessen wijn

20

Vivaz Schoonhoven

Deel 1 van de fooienpot/plastic tasjed

21

maurice Siteur

Succes

21

Daniëlle

Hoi Wim, Super dat je weer mee gaat doen. En natuurlijk sponsor ik jou, want kanker daar mag niemand meer dood aan gaan. Zet hem op, topper! Groetjes, Daniëlle

500

Flusso

Als Flusso ondersteunen we Alpe d'HuZes al jaren. Dit jaar doet Wim mee met Team Bab d'HuZes en wij wensen Wim en alle teamleden heel veel succes en plezier!

90

Herman Onrust

Doosje rood, doosje wit. Wij hopen dat er voor jou nog veel plezier in zit! Bedankt Wim, je bent goed bezig, veel succes!

100

Jan Dekker

Succes Wim!

15

Ilona uit Pijnacker

Wat fantastisch dat je dit weer gaat doen! Zet hem op.

100

Rob Perfors

Wim, gaat je vast weer lukken dit keer, je kent de weg. Groet, Rob

Show more