Yvonne Bekx

Heeft deelgenomen in vorige edities

Team alles in z'n 5!

Elf jaar geleden al weer, het moment waarop ik te horen kreeg dat mijn moeder borstkanker had. Ik was nog zo jong, en had totaal geen besef. Wat een strijd heeft mijn moeder moeten voeren en wat een onzekerheid, angst en machteloosheid brengt deze vreselijke ziekte met zich mee. Maar wat een geluk dat ik mijn moeder nog steeds heb! Die lieve vrouw die zich altijd zorgen om mij maakt maar er ook altijd voor mij zal zijn!

Vorig jaar hebben we het helaas weer van dichtbij mee gemaakt. Mijn broertje is zijn beste vriend verloren aan deze vreselijke ziekte. Dit heb ik ook veel bewuster mee gemaakt. Ik zag de onmacht en het verdriet terug bij Rens en mijn broertje. Alles kwam weer omhoog. Dit is een lastige periode geweest. En in korte tijd helaas niet goed afgelopen.

De alpe D'huzes geeft de kans om die machteloosheid een beetje op zij te zetten. Om iets te kunnen betekenen voor iedereen die het zelfde mee maakt en alles een plekje te geven. Mijn broertje gaat zelf deelnemen tijdens de coursedag en als het gaat de berg 5 keer beklimmen (alles in z'n 5). Ik zelf zal een bijdrage leveren in het medisch team maar ga de klim ook maken tijdens de alpe d'huZus. Het wordt een bijzondere week om alles een plekje te kunnen geven maar ook die machteloosheid om te kunnen zetten in daadkracht!

Thank you to my Sponsors

5

Myrthe Vloet

Heel veel succes Yvonne!

15

Mark Duffhuis

Zet hem op!

15

Anneke Wenemoser

Toppertje!

10

Lenny Oomen

Succes Yvonne!

5

Britt Kwisthout

Top, super goed bezig!

5

Bo Kemmeren

Veel succes! Trots op jou.

10

Sabine & Niek

Succes lieve schat!

Show more