Yvonne Mikkers

Heeft deelgenomen in 1 vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Deelname in 2018 was voor mij de afsluiting van een heftig jaar en tegelijkertijd een enorme motivatie in mijn herstel. De kick-off op 6 mei in Papendal was exact 6 maanden na mijn laatste chemokuur. Minder dan 4 maanden na de laatste bestraling ben ik niet alleen naar boven gefietst, maar ook nog een keer naar boven gelopen! 

De drive om boven te komen en tegelijkertijd geld op te halen voor onderzoek tegen kanker is niet minder dan afgelopen jaar. Wel wil ik dit jaar het evenement meer beleven met mijn teamleden en heb ik minder tijd om te trainen doordat ik weer (meer) aan het werk ben. Vandaar dit jaar geen deelname aan de Alpe d'HuZes, maar aan de Zus zodat ik samen met onze dochter Pieterbas en de andere teamleden van A votre Santé (https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/---votre-sant--) op donderdag kan steunen.

My Updates

Nog een maand

Gisteren was de kick-off van Alpe d'HuZes 2019 in Papendal. Nog een maand en dan is het zover! Ook dit jaar was de bijeenkomst er weer één vol emoties. Voor mijn moeder was het de eerste bijeenkomst en ondanks dat het voor haar inmiddels 14 jaar geleden is dat zij de diagnose kreeg, was het ook voor haar indrukwekkend.

Ondertussen knaagt het in mijn hoofd vrolijk verder. Nog maar een maand en zoveel heb je niet gefietst dit jaar! Het opbouwen met werken heeft voorrang en zo makkelijk gaat het ook nog niet. Hele dagen werken zit er nog steeds niet in. Het trainingsweekend in de Ardennen was ook niet helemaal wat ik van te voren gehoopt had en de spaarzame vrije momenten die ik heb worden niet vaak omlijst door lekker fietsweer. Niet dat dat wat uit zou moeten maken na de Alpe d'HuZes versie van vorig jaar, maar toch....

In het ergste geval wordt het lopen dit jaar, maar bovenkomen doe ik zeker!

Thank you to my Sponsors

26

Ingrid Bonnet

Heel veel succes, sterkte en plezier op de berg!

250

Anonymous

Veel succes en wij zijn die woensdagmiddag jouw supporters hoor!

10

Annemieke Matser

Hoi Yvonne! Wat goed dat je dit doet! Wij hebben thuis nooit statiegeld flessen en olm toch een bijdrage te kunnen leveren doneer ik bij deze 10 euro. Succes!! Groetjes Annemieke Matser (moeder van Yannick uit groep 6)

50

Succes!!!

Hups die berg op!

100

Anonymous

Lieve Yvonne! Heel veel succes weer dit jaar! Super dapper dat je weer meedoet. Veel respect voor! Groetjes Hugo, Joyce, Liam en Nolan

206

Lucie Buijvoets

Broodnodig

17

Anonymous

Marktplaats

50

Hanneke en Michelle

You go girl!

Show more