search

Magazine

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
1423189
Gedoneerd

Online magazine: Alpe d’HuZes Vandaag

Voor het tweede jaar wordt ons eigen online magazine ‘Alpe d’HuZes Vandaag’ uitgebracht. Het magazine verschijnt tijdens de koersweek elke dag, het eerste magazine op maandag en het laatste nummer op zaterdag.

In Alpe d’HuZes Vandaag staan heel veel foto’s, korte nieuwtjes, leuke achtergrondverhalen en vooral veel interviews met (oud)deelnemers. Het magazine is crossmediaal, dus je krijgt er direct YouTube filmpjes, fotoseries en meer informatie bij. Klik vooral op alle icoontjes en afbeeldingen in het magazine!

Hoe krijg je Alpe d’HuZes Vandaag te zien? Elke dag wordt via twitter, facebook en de website de link naar het online magazine verspreid. Klik op de link en je krijgt gratis het magazine op je desktop, tablet of telefoon.

De magazines op een rijtje om vanaf maandag tot en met zaterdag dagelijks te downloaden:

De magazines van 2015 doorbladeren?

Dat kan! We delen de magazines graag met je!

magazine-2015-maandag magazine-2015-dinsdag
magazine-2015-woensdag magazine-2015-donderdag
magazine-2015-vrijdag magazine-2015-zaterdag

Laatste nieuws

Bijzonder: “De periode ná de kanker was heftiger. Ik ben niet meer dezelfde persoon.”

18-01-2017

Op 1 juni 2017 gaan bijna 5.000 mensen de Alpe d’Huez beklimmen. Allemaal met hetzelfde doel: een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. In de serie ‘Bijzonder’ lichten we er enkele deelnemers uit. In deze aflevering is Imke de Bruijn aan het woord. Zij weet na het overwinnen van baarmoederkanker als geen ander hoe belangrijk het is om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Ze doet al jaren mee in het roze team van Lekker Belangrijk.

Lees verder

Bijzonder: “Ik zet mijn hart open en ik schrijf. Dan is al mijn narigheid niet voor niets.”

13-01-2017

In deze aflevering van de serie ‘Bijzonder’ vertelt Hebe van Lierop haar verhaal over de ziekte van Kahler. Zij gaat samen met haar man en haar team Carpe Diem Alpe d’HuZes lopen en heeft het boek ‘Kanker, je zult het maar hebben’ geschreven om anderen te helpen, troosten en steunen.

Lees verder

Column Johan van der Waal (23)

11-01-2017

Natuurlijk wens ik eenieder een goed, gelukkig en gezond 2017. Een jaar vol uitdagingen ligt voor ons, en het is aan ons om van iedere dag iets moois te maken!

Lees verder

Onze sponsors