search

Magazine Alpe d’HuZes Vandaag

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
4155369
Gedoneerd

Online magazine: Alpe d’HuZes Vandaag

Voor het tweede jaar wordt ons eigen online magazine ‘Alpe d’HuZes Vandaag’ uitgebracht. Het magazine verschijnt tijdens de koersweek elke dag. Het eerste online nummer is er op maandag en daarna iedere dag voor het laatst op zaterdag.

In Alpe d’HuZes Vandaag staan heel veel foto's, korte nieuwtjes, leuke achtergrondverhalen en vooral veel interviews met (oud)deelnemers. Het magazine is crossmediaal, dus je krijgt er direct YouTube filmpjes, fotoseries en meer informatie bij.

De kranten op een rijtje om vanaf maandag tot en met vrijdag dagelijks te downloaden:

De magazines op een rijtje om vanaf maandag tot en met zaterdag dagelijks te downloaden:
magazine-2016-maandag.png magazine-2016-dinsdag.png
magazine-2016-woensdag.png magazine-2016-donderdag.png
magazine-2016-vrijdag.png magazine-2016-zaterdag.png

De magazines van 2015 doorbladeren?

Dat kan! We delen de magazines graag met je!

magazine-2015-maandag magazine-2015-dinsdag
magazine-2015-woensdag magazine-2015-donderdag
magazine-2015-vrijdag magazine-2015-zaterdag

Laatste nieuws

Inschrijving Alpe d’HuZes 2017

20-10-2016

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, alleen of in een team, geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 1 juni 2017 tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Lees verder

Kijkje achter de schermen van kankeronderzoek

21-02-2017

Speciaal voor Alpe d'Huzessers organiseert KWF drie rondleidingen in ziekenhuizen waar belangrijk kankeronderzoek plaatsvindt. Benieuwd naar de onderzoeken die met opbrengsten van Alpe d’HuZes gefinancierd worden? Of hoe kankeronderzoek eigenlijk in z’n werk gaat? Neem een kijkje achter de schermen!

Lees verder

Sportmedisch onderzoek

22-02-2017

De beklimming van de Alpe d’Huez is zowel fietsend als lopend een zware lichamelijke inspanning. Ook wanneer je één keer de berg beklimt. Het is daarom belangrijk dat jij weet wat jouw lijf aan kan. Hoe gezond ben jij en hoe goed is jouw conditie? Je gezondheid is jouw verantwoordelijkheid.

Lees verder

Onze sponsors