search

Saamhorigheidsklim

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
3004137
Gedoneerd

De saamhorigheidsklim op donderdag

Op donderdag kunnen alle deelnemers (dus ook de deelnemers van Alpe d’HuZus op woensdag) meedoen met de laatste beklimming van de dag; de saam­horig­heids­klim.

Door samen de laatste klim te maken wordt de saamhorigheid van de Alpe d’HuZes-familie benadrukt. Je ontmoet nieuwe mensen, je vertelt elkaar je motivatie, je geeft elkaar een Hermannetje. We helpen elkaar en zo zorgen we er als groep voor dat iedereen de laatste klim kan maken en voor het sluiten van de finish arriveert. De saamhorigheidsklim is ieder jaar een enorme belevenis!

Naast saamhorigheid staat veiligheid centraal!

Vanwege de grote groep deelnemers aan deze klim is er motorbegeleiding voor ieders veiligheid. Je mag maximaal met twee lopers naast elkaar lopen of met twee fietsers naast elkaar fietsen. Let erop dat je de weg of de bochten niet blokkeert. Eventueel wordt er gestart in diverse groepen. Bij bocht 3 hergroeperen de groepen zich en wordt de saamhorigheidsklim gezamenlijk vervolgd.

Verzamelpunt en -tijd

Op donderdag verzamelen:

  • de hardlopers op het startplein om 17.00 uur, waarna de start is om 17.15 uur.
  • de fietsers op het startplein om 17.15 uur, waarna de start is om 17.30 uur.

De hardlopers en fietsers zullen rond 19.15 uur bij bocht 3 zijn, waar de wandelaars en wheelers/handbikers zich bij de saamhorigheidsklim kunnen aansluiten om hierna gezamenlijk naar de finish te gaan. De finish is rond 19.50 uur.

2017- saamhorigheidsklim-0.png

Laatste nieuws

Bijzonder: “Wat daarna komt, zien we dan wel”

15-02-2018

Een week voor de negenjarige Luna overleed, schreef vader Jurgen van Riel zich in voor Alpe d’HuZes 2018. “Papa, je moet niet twee maar drie keer die berg op”, zei Luna toen ze met haar vader het plan smeedde.

Lees verder

Tweede Alpe d'Huzes-dag 10 maart 2018

09-02-2018

Voel de saamhorigheid die iedere deelnemer tijdens de koersweek ervaart! Meld je aan voor de Alpe d’HuZes-dag, bij Expo in Hoevelaken. Het programma in het kort: drie workshops, een plenaire bijeenkomst vanaf 12.00 uur, een informatiemarkt, een deelnemersmarkt en de Alpe d’HuZes-winkel.

Lees verder

Jan Kouwenhoven nieuwe voorzitter Alpe d’HuZes

08-02-2018

Jan Kouwenhoven is door de raad van toezicht benoemd als de nieuwe voorzitter van de stichting Alpe d’HuZes.

Lees verder

Onze sponsors