search

Saamhorigheidsklim

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
10021548
Gedoneerd

De saamhorigheidsklim op donderdag

Op donderdag kunnen alle deelnemers (dus ook de deelnemers van Alpe d’HuZus op woensdag) meedoen met de laatste beklimming van de dag; de saam­horig­heids­klim.

Door samen de laatste klim te maken wordt de saamhorigheid van de Alpe d’HuZes-familie benadrukt. Je ontmoet nieuwe mensen, je vertelt elkaar je motivatie, je geeft elkaar een Hermannetje. We helpen elkaar en zo zorgen we er als groep voor dat iedereen de laatste klim kan maken en voor het sluiten van de finish arriveert. De saamhorigheidsklim is ieder jaar een enorme belevenis!

Naast saamhorigheid staat veiligheid centraal!

Vanwege de grote groep deelnemers aan deze klim is er motorbegeleiding voor ieders veiligheid. Je mag maximaal met twee lopers naast elkaar lopen of met twee fietsers naast elkaar fietsen. Let erop dat je de weg of de bochten niet blokkeert. Eventueel wordt er gestart in diverse groepen. Bij bocht 3 hergroeperen de groepen zich en wordt de saamhorigheidsklim gezamenlijk vervolgd.

Verzamelpunt en -tijd

Op donderdag verzamelen:

  • de hardlopers op het startplein om 17.00 uur, waarna de start is om 17.15 uur.
  • de fietsers op het startplein om 17.15 uur, waarna de start is om 17.30 uur.

De hardlopers en fietsers zullen rond 19.15 uur bij bocht 3 zijn, waar de wandelaars en wheelers/handbikers zich bij de saamhorigheidsklim kunnen aansluiten om hierna gezamenlijk naar de finish te gaan. De finish is rond 19.50 uur.

2017- saamhorigheidsklim-0.png

Laatste nieuws

9 miljoen euro van Alpe d’HuZes naar nieuw kankeronderzoek

20-08-2017

Een grote groep onderzoekers kan van start met baanbrekend onderzoek naar de behandeling en bestrijding van kanker dankzij Alpe d’HuZes. KWF Kankerbestrijding heeft 22 projecten geselecteerd waar in totaal 9 miljoen euro naartoe gaat uit het Alpe d’HuZes/KWF Fonds. Het geld uit dit fonds is opgehaald door deelnemers aan het jaarlijkse fiets- en loopevenement in Frankrijk.

Lees verder

1 oktober: chequeoverhandiging

22-06-2017

Op zondag 1 oktober wordt het eindbedrag Alpe d'HuZes 2017 bekendgemaakt en overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Lees verder

Inschrijving Alpe d’HuZes 2018

02-06-2017

De inschrijving voor Alpe d’HuZes én Alpe d’HuZus 2018 is geopend. Op 6 en 7 juni 2018 beklimmen we tot maximaal zes keer de Alpe d'Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Lees verder

Onze sponsors