search

Saamhorigheidsklim

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
10021548
Gedoneerd

De saamhorigheidsklim op donderdag

Op donderdag kunnen alle deelnemers (dus ook de deelnemers van Alpe d’HuZus op woensdag) meedoen met de laatste beklimming van de dag; de saam­horig­heids­klim.

Door samen de laatste klim te maken wordt de saamhorigheid van de Alpe d’HuZes-familie benadrukt. Je ontmoet nieuwe mensen, je vertelt elkaar je motivatie, je geeft elkaar een Hermannetje. We helpen elkaar en zo zorgen we er als groep voor dat iedereen de laatste klim kan maken en voor het sluiten van de finish arriveert. De saamhorigheidsklim is ieder jaar een enorme belevenis!

Naast saamhorigheid staat veiligheid centraal!

Vanwege de grote groep deelnemers aan deze klim is er motorbegeleiding voor ieders veiligheid. Je mag maximaal met twee lopers naast elkaar lopen of met twee fietsers naast elkaar fietsen. Let erop dat je de weg of de bochten niet blokkeert. Eventueel wordt er gestart in diverse groepen. Bij bocht 3 hergroeperen de groepen zich en wordt de saamhorigheidsklim gezamenlijk vervolgd.

Verzamelpunt en -tijd

Op donderdag verzamelen:

  • de hardlopers op het startplein om 17.00 uur, waarna de start is om 17.15 uur.
  • de fietsers op het startplein om 17.15 uur, waarna de start is om 17.30 uur.

De hardlopers en fietsers zullen rond 19.15 uur bij bocht 3 zijn, waar de wandelaars en wheelers/handbikers zich bij de saamhorigheidsklim kunnen aansluiten om hierna gezamenlijk naar de finish te gaan. De finish is rond 19.50 uur.

2017- saamhorigheidsklim-0.png

Laatste nieuws

In memoriam: Frank Böseler

11-07-2017

Vrijdag 7 juli 2017 is Frank Böseler op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

Lees verder

Speciaal Alpe d’HuZes-team voor terminale of overleden deelnemers

01-07-2017

Alpe d’HuZes heeft een nieuw en bijzonder team opgericht: Team 21 bochten. Een team met louter deelnemers die terminaal of overleden zijn, maar zich (postuum) willen blijven inzetten voor Alpe d’HuZes. Dat klinkt redelijk onmogelijk. Maar juist zij maken het onmogelijke mogelijk.

Lees verder

1 oktober: jong en oud maken vuist tegen kanker

30-06-2017

Zondag 1 oktober wordt een dag waar jong en oud letterlijk en figuurlijk een vuist maken tegen de ziekte kanker. Op deze dag maakt Alpe d’HuZes het eindbedrag van 2017 bekend en overhandigt dit bedrag aan KWF Kankerbestrijding. Tegelijkertijd vindt de tweede editie van Alpe d’HuKids in Kerkrade plaats: kinderen voeren actie om te zorgen dat straks niemand meer doodgaat aan kanker.

Lees verder

Onze sponsors