search

Saamhorigheidsklim

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
4015042
Gedoneerd

De saamhorigheidsklim

Op donderdag kunnen alle deelnemers meedoen met de saamhorigheidsklim.

Doel van deze klim is om de saamhorigheid van de Alpe d’HuZesfamilie te benadrukken, de laatste klim van de koersdag wat specialer te maken en de laatste deelnemers te helpen met hun laatste bedwinging van de Alpe d’Huez. De groep komt in elke bocht en bij de finish gezamenlijk aan. De saamhorigheidsklim is ieder jaar een enorme belevenis!

Naast saamhorigheid staat veiligheid centraal!

Vanwege de grote groep deelnemers aan deze klim is er motorbegeleiding voor ieders veiligheid. Je mag maximaal met twee lopers naast elkaar lopen of met twee fietsers naast elkaar fietsen. Let erop dat je de weg of de bochten niet blokkeert. Eventueel wordt er gestart in diverse groepen. Bij bocht 3 hergroeperen de groepen zich en wordt de saamhorigheidsklim gezamenlijk vervolgd.

Verzamelpunt en -tijd

Op donderdag verzamelen:

  • de hardlopers op het startplein om 17.00 uur, waarna de start is om 17.15 uur.
  • de fietsers op het startplein om 17.15 uur, waarna de start is om 17.30 uur.
  • De hardlopers en fietsers zullen rond 19.15 uur bij bocht 3 zijn, waar de wandelaars en wheelers/handbikers zich bij de saamhorigheidsklim kunnen aansluiten om hierna gezamenlijk naar de finish te gaan. De finish is rond 19.50 uur.

Laatste nieuws

Inschrijving Alpe d’HuZes 2017

20-10-2016

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, alleen of in een team, geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 1 juni 2017 tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Lees verder

Kijkje achter de schermen van kankeronderzoek

21-02-2017

Speciaal voor Alpe d'Huzessers organiseert KWF drie rondleidingen in ziekenhuizen waar belangrijk kankeronderzoek plaatsvindt. Benieuwd naar de onderzoeken die met opbrengsten van Alpe d’HuZes gefinancierd worden? Of hoe kankeronderzoek eigenlijk in z’n werk gaat? Neem een kijkje achter de schermen!

Lees verder

Sportmedisch onderzoek

22-02-2017

De beklimming van de Alpe d’Huez is zowel fietsend als lopend een zware lichamelijke inspanning. Ook wanneer je één keer de berg beklimt. Het is daarom belangrijk dat jij weet wat jouw lijf aan kan. Hoe gezond ben jij en hoe goed is jouw conditie? Je gezondheid is jouw verantwoordelijkheid.

Lees verder

Onze sponsors