search

30 april 2017: Kick-off Alpe d'HuZes 2017

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
4155369
Gedoneerd
Wanneer 30-04-2017
van 09:00 tot 15:00
Waar Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

Op zondag 30 april 2017 komen deelnemers en vrijwilligers bij elkaar om gezamenlijk het startschot te geven voor Alpe d’HuZes 2017. We vinden het fijn dat we alweer voor de zevende keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal (Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem) voor de kick-off. Het is dan bijna zover: we gaan met z’n allen doen waarop we ons al maanden voorbereiden!

Wat kun je verwachten?

Vanaf 9.00 uur heten we je van harte welkom op Papendal. Hier kun je je deelnemerskleding ophalen, al je praktische vragen stellen op de informatiemarkt en iets drinken of eten op het cateringplein. Bezoek de Alpe d’HuZes-fototentoonstelling en de deelnemersmarkt. Of ga shoppen in de winkel voor Alpe d’HuZes-merchandising, waar je uiteraard met pin kunt betalen. Een goede gelegenheid om mede-deelnemers en vrijwilligers alvast te ontmoeten. 

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt staan verschillende teams klaar om al je vragen te beantwoorden. Hoe kun je je het best voorbereiden qua voeding, kleding, materiaal of vervoer op de berg? Welke zaken moet je nog regelen? Maar ook: wat gebeurt er met het geld dat jij hebt binnengehaald? Stel je vragen aan onze vaste vrijwilligers!

Plenaire sessie

Tussen 12.00 en 13.00 uur vindt in de Athenezaal de kick-off plaats van Alpe d’HuZes 2017: een inspirerende sessie om vanaf dat moment uitdrukkelijk samen (dus vrijwilligers en deelnemers) op weg te gaan naar Frankrijk. Ervaar tijdens de sessie de verbondenheid en saamhorigheid die je op de berg ook weer zult voelen.

Tijdens deze sessie kan er geen deelnemerskleding opgehaald worden en zijn de winkel en informatiemarkt gesloten. Na afloop van deze sessie heb je nog tot 15.00 uur de tijd om je kleding op te halen en je vragen te stellen bij de vele teams op de informatiemarkt.

Aanmelden voor deze dag is niet nodig; jij en je familie zijn meer dan van harte welkom!

Deelnemersmarkt

Tijdens de kick-off wordt een markt georganiseerd waar jij als deelnemer/team je eigen waren kunt verkopen om zo sponsorinkomsten te genereren.

Voor deze markt gelden de volgende regels:

  • De opbrengst komt ten goede aan Alpe d’HuZes.
  • Er worden geen waren verkocht die bij wet verboden zijn.
  • Er worden geen 18+-artikelen, etenswaren, drank, levende have of producten uit het assortiment van de Alpe d’HuZes-winkel verkocht.

Geïnteresseerd? Je kunt je aanmelden bij  onder vermelding van ‘Marktkraam’. Wees snel, want er is maar een beperkt aantal plekken! 

Belangrijke tijden

●     Kick-off Alpe d’HuZes: 12.00-13.00 uur, Athenezaal

●     Openingstijden informatiemarkt: 9.00-11.45 uur  en 13.15-15.00 uur, Athenezaal

●     Openingstijden winkel: 9.00-11.30 uur en 13.15-15.00 uur, Sydneyzaal

●     Openingstijden catering: 9.00-15.00 uur, Athenezaal

●     Afhalen deelnemerskleding: 9.00-11.30 en 13.15-15.00 uur, Sydneyzaal

●     Deelnemersmarkt: 9.00-15.00 uur, Receptie hotel


Eten en drinken

In de Athenezaal is een cateringplein ingericht. Hier kun je tegen betaling terecht voor koffie, thee, frisdrank, sportdrank, chocomel, Snelle Jelle, candybars, verschillende soorten broodjes en vers handfruit.

Vragen?

Heb je een vraag over deze deelnemersbijeenkomst? Mail dan naar .

Laatste nieuws

Inschrijving Alpe d’HuZes 2017

20-10-2016

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, alleen of in een team, geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 1 juni 2017 tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Lees verder

Kijkje achter de schermen van kankeronderzoek

21-02-2017

Speciaal voor Alpe d'Huzessers organiseert KWF drie rondleidingen in ziekenhuizen waar belangrijk kankeronderzoek plaatsvindt. Benieuwd naar de onderzoeken die met opbrengsten van Alpe d’HuZes gefinancierd worden? Of hoe kankeronderzoek eigenlijk in z’n werk gaat? Neem een kijkje achter de schermen!

Lees verder

Sportmedisch onderzoek

22-02-2017

De beklimming van de Alpe d’Huez is zowel fietsend als lopend een zware lichamelijke inspanning. Ook wanneer je één keer de berg beklimt. Het is daarom belangrijk dat jij weet wat jouw lijf aan kan. Hoe gezond ben jij en hoe goed is jouw conditie? Je gezondheid is jouw verantwoordelijkheid.

Lees verder

Onze sponsors