search

11 maart 2017: Alpe d’HuZes-dag (2)

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5518819
Gedoneerd

Tweede Alpe d’HuZes-dag

Graag ontmoeten we jou zaterdag 11 maart, op onze tweede Alpe d’HuZes-dag. Vanaf 9.30 uur ben je welkom.
Schrijf je voor 1 maart in via Eventbrite en kom samen met je familie, vrienden en belangstellenden naar Evenementenhal Gorinchem aan de Franklinweg 2 in Gorinchem.
NB. Graag het aanmeldticket geprint of op uw smartphone meenemen.  

Wat kun je verwachten?
Deze dag wordt motiverend, informatief en actief. Je voelt en proeft alvast de saamhorigheid en de aandacht voor elkaar die iedereen tijdens de koersweek in Frankrijk ervaart. Mis daarom niet de plenaire bijeenkomst om half 12.

Stel al je praktische vragen op de informatiemarkt, ga even shoppen in de winkel met Alpe d’HuZes-spullen (waar je natuurlijk met pin kunt betalen) en ontmoet aan de provincietafels Alpe d’HuZessers uit jouw regio. Ervaren fietsers, runners en wandelaars staan klaar om te checken of jouw fiets of wandel/hardloopschoenen Alpe-proof zijn.

En wie wil, kan na de Alpe d’HuZes-dag op eigen gelegenheid een rondje fietsen of lopen in het mooie Rivierengebied langs de Linge en/of de Waal. 

Waarom doe jij mee?
Op de informatiemarkt vind je alles wat je wilt weten en wat je moet doen nu je bent aangemeld als deelnemer: succesvolle sponsoracties, inschrijven voor vrijwilligerswerk, de avondmaaltijden op de berg, hoe je je het beste kunt voorbereiden qua training, voeding, kleding, materiaal en het vervoer naar de berg. Stel je vragen aan de vaste vrijwilligers! Ze zijn herkenbaar aan hun shirts.

Van 11.30 tot 12.45 uur is er een plenaire sessie, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om te ontmoeten en te verbinden en stil te staan bij wat jou en ons allemaal motiveert om mee te doen aan Alpe d’HuZes. Tijdens deze saamhorigheidssessie zijn de winkel en informatiemarkt gesloten. Na afloop kun je nog tot 14.00 uur je vragen stellen bij de vrijwilligersteams op de informatiemarkt of de winkel bezoeken. 

Deelnemersmarkt 
Ook is er weer een deelnemersmarkt. Hier kun jij als deelnemer/team je eigen spulletjes verkopen om zo sponsorinkomsten te genereren voor ons gezamenlijke doel: niemand meer dood aan kanker.

Voor deze markt gelden de volgende regels:

  • De opbrengst komt ten goede aan Alpe d’HuZes.
  • Er worden geen waren verkocht die bij wet verboden zijn.
  • Er worden geen 18+-artikelen, etenswaren, drank, levende have of producten uit het assortiment van de Alpe d’HuZes winkel verkocht.

Interesse? Meld je aan bij evenementen@alpe-dhuzes.nl - onder vermelding van ‘Marktkraam’. Wees snel, want er is maar een beperkt aantal plekken!

Fiets en schoenen Alpe-proof?
Half maart kan er volop worden getraind. Maar is jouw fiets goed afgesteld en zijn jouw loopschoenen geschikt? Mocht je nog vragen hebben over het aantal tandjes op je voor- en achterblad of wat de meest geschikte hardloopschoenen zijn, neem dan je fiets en schoenen mee. Ervaren deelnemers checken jouw materiaal.

Inschrijven
Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten! Dus noteer 11 maart in je agenda en schrijf je voor 1 maart in via deze link.

Sportieve groet namens alle vrijwilligers die Alpe d’HuZes mogelijk maken.

PS: 
Heb je een vraag over deze Alpe d’HuZes-dag? Mail met evenementen@alpe-dhuzes.nl.

Laatste nieuws

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

17-04-2018

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist.

Lees verder

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder

Zondag 6 mei: kick-off Alpe d'HuZes (en fietsfestival Holland Classic)

03-04-2018

Op zondag 6 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2018! Dan tellen deelnemers en vrijwilligers samen af in aanloop naar de dertiende editie van ons mooie evenement. Fijn dat we alweer voor de achtste keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal. (Aansluitend kun je je klimbenen testen tijdens fietsfestival Holland Classic.)

Lees verder

Onze sponsors