search

11 maart 2017: Alpe d’HuZes-dag (2)

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5180261
Gedoneerd

Tweede Alpe d’HuZes-dag

Graag ontmoeten we jou zaterdag 11 maart, op onze tweede Alpe d’HuZes-dag. Vanaf 9.30 uur ben je welkom.
Schrijf je voor 1 maart in via Eventbrite en kom samen met je familie, vrienden en belangstellenden naar Evenementenhal Gorinchem aan de Franklinweg 2 in Gorinchem.
NB. Graag het aanmeldticket geprint of op uw smartphone meenemen.  

Wat kun je verwachten?
Deze dag wordt motiverend, informatief en actief. Je voelt en proeft alvast de saamhorigheid en de aandacht voor elkaar die iedereen tijdens de koersweek in Frankrijk ervaart. Mis daarom niet de plenaire bijeenkomst om half 12.

Stel al je praktische vragen op de informatiemarkt, ga even shoppen in de winkel met Alpe d’HuZes-spullen (waar je natuurlijk met pin kunt betalen) en ontmoet aan de provincietafels Alpe d’HuZessers uit jouw regio. Ervaren fietsers, runners en wandelaars staan klaar om te checken of jouw fiets of wandel/hardloopschoenen Alpe-proof zijn.

En wie wil, kan na de Alpe d’HuZes-dag op eigen gelegenheid een rondje fietsen of lopen in het mooie Rivierengebied langs de Linge en/of de Waal. 

Waarom doe jij mee?
Op de informatiemarkt vind je alles wat je wilt weten en wat je moet doen nu je bent aangemeld als deelnemer: succesvolle sponsoracties, inschrijven voor vrijwilligerswerk, de avondmaaltijden op de berg, hoe je je het beste kunt voorbereiden qua training, voeding, kleding, materiaal en het vervoer naar de berg. Stel je vragen aan de vaste vrijwilligers! Ze zijn herkenbaar aan hun shirts.

Van 11.30 tot 12.45 uur is er een plenaire sessie, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om te ontmoeten en te verbinden en stil te staan bij wat jou en ons allemaal motiveert om mee te doen aan Alpe d’HuZes. Tijdens deze saamhorigheidssessie zijn de winkel en informatiemarkt gesloten. Na afloop kun je nog tot 14.00 uur je vragen stellen bij de vrijwilligersteams op de informatiemarkt of de winkel bezoeken. 

Deelnemersmarkt 
Ook is er weer een deelnemersmarkt. Hier kun jij als deelnemer/team je eigen spulletjes verkopen om zo sponsorinkomsten te genereren voor ons gezamenlijke doel: niemand meer dood aan kanker.

Voor deze markt gelden de volgende regels:

  • De opbrengst komt ten goede aan Alpe d’HuZes.
  • Er worden geen waren verkocht die bij wet verboden zijn.
  • Er worden geen 18+-artikelen, etenswaren, drank, levende have of producten uit het assortiment van de Alpe d’HuZes winkel verkocht.

Interesse? Meld je aan bij evenementen@alpe-dhuzes.nl - onder vermelding van ‘Marktkraam’. Wees snel, want er is maar een beperkt aantal plekken!

Fiets en schoenen Alpe-proof?
Half maart kan er volop worden getraind. Maar is jouw fiets goed afgesteld en zijn jouw loopschoenen geschikt? Mocht je nog vragen hebben over het aantal tandjes op je voor- en achterblad of wat de meest geschikte hardloopschoenen zijn, neem dan je fiets en schoenen mee. Ervaren deelnemers checken jouw materiaal.

Inschrijven
Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten! Dus noteer 11 maart in je agenda en schrijf je voor 1 maart in via deze link.

Sportieve groet namens alle vrijwilligers die Alpe d’HuZes mogelijk maken.

PS: 
Heb je een vraag over deze Alpe d’HuZes-dag? Mail met evenementen@alpe-dhuzes.nl.

Laatste nieuws

Inschrijving Alpe d’HuZes 2017

20-10-2016

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, alleen of in een team, geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 1 juni 2017 tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Lees verder

Huiswerkbegeleiding tijdens Alpe d’HuZes

22-04-2017

Tijdens Alpe d’HuZes 2017 zal er in het Palais des Sport huiswerkbegeleiding worden gegeven. Dit wordt georganiseerd door de stichting Alpe d’HuKids Nederland i.s.m. Groeien & Bloeien, onderwijsadviezen en coaching.

Lees verder

Eten tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen tot 2 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d’HuZes-tent op het finishplein. Gezamenlijk eten is het ideale moment om ervaringen te delen, de actiesfeer te proeven en voor de saamhorigheid. Van 1 april tot en met 2 mei kun je e-tickets bestellen voor ontbijt, lunch of diner.

Lees verder

Onze sponsors