search

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

• De Alpe d’HuZes 2018-koersapp kun je vlak voor de koersweek downloaden of bijwerken vanuit de App Store of Google Play. Hierin vind je naast alle praktische informatie die ook in het koersboekje staat, tevens nieuws, foto’s en het online magazine. Nieuw is dat je de radio- en tv-uitzendingen kunt streamen. En natuurlijk kun je de live klimtijden van je teamleden volgen, je krijgt dan bericht wanneer jouw kanjer gaat finishen. Oók leuk voor de thuisblijvers!

• Vind je het handig om een geprinte versie te hebben, dan kun je vanaf 6 mei het koersboekje downloaden  en eventueel printen op A4-formaat. Het koersboekje wordt regelmatig geactualiseerd. Dus áls je print, doe het dan vlak voor vertrek!

De Alpe d’HuZes-App is onmisbaar tijdens de koersweek 2018, het koersboekje kun je, als je wilt, vooraf alvast rustig doorlezen.

Laatste nieuws

1 oktober nieuwe site Alpe d'HuZes

23-09-2018

Vanaf 1 oktober heeft Alpe d’HuZes een compleet nieuwe website. Omdat er aan de website wordt gewerkt, kan het zijn dat deze week niet alle linkjes meer werken. In ieder geval gaan de actiepagina’s vanaf 25 september offline. Dat betekent dat er geen donaties meer gedaan kunnen worden.

Lees verder

In memoriam: Frank Speets

21-09-2018

De dood wachtte om de hoek, maar Frank Speets hield hoop. Tot 19 september 2018. Frank is deze dag op 23-jarige leeftijd overleden aan kanker.

Lees verder

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Onze sponsors