search

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

• De Alpe d’HuZes 2018-koersapp kun je vlak voor de koersweek downloaden of bijwerken vanuit de App Store of Google Play. Hierin vind je naast alle praktische informatie die ook in het koersboekje staat, tevens nieuws, foto’s en het online magazine. Nieuw is dat je de radio- en tv-uitzendingen kunt streamen. En natuurlijk kun je de live klimtijden van je teamleden volgen, je krijgt dan bericht wanneer jouw kanjer gaat finishen. Oók leuk voor de thuisblijvers!

• Vind je het handig om een geprinte versie te hebben, dan kun je vanaf 6 mei het koersboekje downloaden  en eventueel printen op A4-formaat. Het koersboekje wordt regelmatig geactualiseerd. Dus áls je print, doe het dan vlak voor vertrek!

De Alpe d’HuZes-App is onmisbaar tijdens de koersweek 2018, het koersboekje kun je, als je wilt, vooraf alvast rustig doorlezen.

Laatste nieuws

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

08-06-2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes?

Lees verder

Onze sponsors