search

Alpe d'HuZes-app 2017

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
3004137
Gedoneerd

Alpe d'HuZes-app 2017

Net als in voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Alpe d’HuZes-app. Deze is per direct te downloaden via de verschillende appstores.

De app biedt je niet alleen de mogelijkheid om je favoriete deelnemers van minuut tot minuut te volgen op de berg, maar geeft je ook toegang tot alle informatie, het online magazine en de foto’s van het evenement in Frankrijk. Natuurlijk handig om te hebben als deelnemer, maar zeker ook voor de thuisblijvers, supporters en vrijwilligers.

Al het nieuws over Alpe d’HuZes 2017 op je mobiele apparaat. Te downloaden via onderstaande links.

Android - iOS - Windows

Het kan zijn dat de zoekfunctie van de deelnemers niet goed werkt. Dit kun je oplossen door in het menu op 'refresh' te drukken.

Laatste nieuws

Win kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers

15-02-2018

Win kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers Wanneer je je vóór 1 maart inschrijft voor Alpe d’HuZes 2018, maak je kans op twee toegangskaarten voor de ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers. Deze vindt plaats op diverse plaatsen in Nederland in maart, april en mei 2018. Wij kunnen 5 compleet ingeschreven deelnemers gelukkig maken met kaarten voor deze inspirerende theatershow. Je hoeft je alleen maar in te schrijven voor Alpe d'HuZes 2018.

Lees verder

Bijzonder: “Wat daarna komt, zien we dan wel”

15-02-2018

Een week voor de negenjarige Luna overleed, schreef vader Jurgen van Riel zich in voor Alpe d’HuZes 2018. “Papa, je moet niet twee maar drie keer die berg op”, zei Luna toen ze met haar vader het plan smeedde.

Lees verder

Tweede Alpe d'Huzes-dag 10 maart 2018

09-02-2018

Voel de saamhorigheid die iedere deelnemer tijdens de koersweek ervaart! Meld je aan voor de Alpe d’HuZes-dag, bij Expo in Hoevelaken. Het programma in het kort: drie workshops, een plenaire bijeenkomst vanaf 12.00 uur, een informatiemarkt, een deelnemersmarkt en de Alpe d’HuZes-winkel.

Lees verder

Onze sponsors