search

Alpe d'HuZes-app 2017

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
10021548
Gedoneerd

Alpe d'HuZes-app 2017

Net als in voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Alpe d’HuZes-app. Deze is per direct te downloaden via de verschillende appstores.

De app biedt je niet alleen de mogelijkheid om je favoriete deelnemers van minuut tot minuut te volgen op de berg, maar geeft je ook toegang tot alle informatie, het online magazine en de foto’s van het evenement in Frankrijk. Natuurlijk handig om te hebben als deelnemer, maar zeker ook voor de thuisblijvers, supporters en vrijwilligers.

Al het nieuws over Alpe d’HuZes 2017 op je mobiele apparaat. Te downloaden via onderstaande links.

Android - iOS - Windows

Het kan zijn dat de zoekfunctie van de deelnemers niet goed werkt. Dit kun je oplossen door in het menu op 'refresh' te drukken.

Laatste nieuws

In memoriam: Frank Böseler

11-07-2017

Vrijdag 7 juli 2017 is Frank Böseler op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

Lees verder

Speciaal Alpe d’HuZes-team voor terminale of overleden deelnemers

01-07-2017

Alpe d’HuZes heeft een nieuw en bijzonder team opgericht: Team 21 bochten. Een team met louter deelnemers die terminaal of overleden zijn, maar zich (postuum) willen blijven inzetten voor Alpe d’HuZes. Dat klinkt redelijk onmogelijk. Maar juist zij maken het onmogelijke mogelijk.

Lees verder

1 oktober: jong en oud maken vuist tegen kanker

30-06-2017

Zondag 1 oktober wordt een dag waar jong en oud letterlijk en figuurlijk een vuist maken tegen de ziekte kanker. Op deze dag maakt Alpe d’HuZes het eindbedrag van 2017 bekend en overhandigt dit bedrag aan KWF Kankerbestrijding. Tegelijkertijd vindt de tweede editie van Alpe d’HuKids in Kerkrade plaats: kinderen voeren actie om te zorgen dat straks niemand meer doodgaat aan kanker.

Lees verder

Onze sponsors