search

Alpe d'HuZes-app 2017

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
10021548
Gedoneerd

Alpe d'HuZes-app 2017

Net als in voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Alpe d’HuZes-app. Deze is per direct te downloaden via de verschillende appstores.

De app biedt je niet alleen de mogelijkheid om je favoriete deelnemers van minuut tot minuut te volgen op de berg, maar geeft je ook toegang tot alle informatie, het online magazine en de foto’s van het evenement in Frankrijk. Natuurlijk handig om te hebben als deelnemer, maar zeker ook voor de thuisblijvers, supporters en vrijwilligers.

Al het nieuws over Alpe d’HuZes 2017 op je mobiele apparaat. Te downloaden via onderstaande links.

Android - iOS - Windows

Het kan zijn dat de zoekfunctie van de deelnemers niet goed werkt. Dit kun je oplossen door in het menu op 'refresh' te drukken.

Laatste nieuws

9 miljoen euro van Alpe d’HuZes naar nieuw kankeronderzoek

20-08-2017

Een grote groep onderzoekers kan van start met baanbrekend onderzoek naar de behandeling en bestrijding van kanker dankzij Alpe d’HuZes. KWF Kankerbestrijding heeft 22 projecten geselecteerd waar in totaal 9 miljoen euro naartoe gaat uit het Alpe d’HuZes/KWF Fonds. Het geld uit dit fonds is opgehaald door deelnemers aan het jaarlijkse fiets- en loopevenement in Frankrijk.

Lees verder

1 oktober: chequeoverhandiging

22-06-2017

Op zondag 1 oktober wordt het eindbedrag Alpe d'HuZes 2017 bekendgemaakt en overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Lees verder

Inschrijving Alpe d’HuZes 2018

02-06-2017

De inschrijving voor Alpe d’HuZes én Alpe d’HuZus 2018 is geopend. Op 6 en 7 juni 2018 beklimmen we tot maximaal zes keer de Alpe d'Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Lees verder

Onze sponsors