search

Alpe d'HuZes-app 2017

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5518819
Gedoneerd

Alpe d'HuZes-app 2017

Net als in voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Alpe d’HuZes-app. Deze is per direct te downloaden via de verschillende appstores.

De app biedt je niet alleen de mogelijkheid om je favoriete deelnemers van minuut tot minuut te volgen op de berg, maar geeft je ook toegang tot alle informatie, het online magazine en de foto’s van het evenement in Frankrijk. Natuurlijk handig om te hebben als deelnemer, maar zeker ook voor de thuisblijvers, supporters en vrijwilligers.

Al het nieuws over Alpe d’HuZes 2017 op je mobiele apparaat. Te downloaden via onderstaande links.

Android - iOS - Windows

Het kan zijn dat de zoekfunctie van de deelnemers niet goed werkt. Dit kun je oplossen door in het menu op 'refresh' te drukken.

Laatste nieuws

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

17-04-2018

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist.

Lees verder

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder

Zondag 6 mei: kick-off Alpe d'HuZes (en fietsfestival Holland Classic)

03-04-2018

Op zondag 6 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2018! Dan tellen deelnemers en vrijwilligers samen af in aanloop naar de dertiende editie van ons mooie evenement. Fijn dat we alweer voor de achtste keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal. (Aansluitend kun je je klimbenen testen tijdens fietsfestival Holland Classic.)

Lees verder

Onze sponsors