search

Alpe d’HuZes dankt partners en vrijwilligers

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
10021548
Gedoneerd

Alpe d’HuZes dankt partners en vrijwilligers 

Op donderdag 1 juni is een ontzettend mooie koersdag helaas geëindigd met hevig onweer. De organisatie is hierbij onmiddellijk samen met haar Franse partners in actie gekomen om de koers stil te leggen en mensen op en rond het parcours te evacueren. Helaas is hierbij 1 motorrijder zijdelings geraakt door de bliksem, ook is er een deelnemer onwel geworden. Beide personen zijn inmiddels stabiel en bij kennis en worden verder verzorgd in het ziekenhuis in Grenoble. 

Alpe d’HuZes wil graag haar Franse partners van harte danken voor de goede samenwerking bij de evacuatie van de gestrande deelnemers, supporters en vrijwilligers. Het gaat hierbij om de Pompiers, de SATA, de gemeenten La Garde, Bourg d’Oisans en Huez, de gendarmarie, busmaatschappij VFD en de samenwerkende geneeskundige diensten. Ook gaat er dank uit naar de aanwezige Nederlandse defensie. 

Daarnaast is Alpe d’HuZes trots op haar eigen organisatie, die volledig op basis van vrijwilligers werkt. Alle vrijwilligers die hard gewerkt hebben tijdens de koersdag verdienen veel lof en dankbaarheid. 

Laatste nieuws

9 miljoen euro van Alpe d’HuZes naar nieuw kankeronderzoek

20-08-2017

Een grote groep onderzoekers kan van start met baanbrekend onderzoek naar de behandeling en bestrijding van kanker dankzij Alpe d’HuZes. KWF Kankerbestrijding heeft 22 projecten geselecteerd waar in totaal 9 miljoen euro naartoe gaat uit het Alpe d’HuZes/KWF Fonds. Het geld uit dit fonds is opgehaald door deelnemers aan het jaarlijkse fiets- en loopevenement in Frankrijk.

Lees verder

1 oktober: chequeoverhandiging

22-06-2017

Op zondag 1 oktober wordt het eindbedrag Alpe d'HuZes 2017 bekendgemaakt en overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Lees verder

Inschrijving Alpe d’HuZes 2018

02-06-2017

De inschrijving voor Alpe d’HuZes én Alpe d’HuZus 2018 is geopend. Op 6 en 7 juni 2018 beklimmen we tot maximaal zes keer de Alpe d'Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Lees verder

Onze sponsors