search

Alpe d’HuZes dankt partners en vrijwilligers

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
502068
Gedoneerd

Alpe d’HuZes dankt partners en vrijwilligers 

Op donderdag 1 juni is een ontzettend mooie koersdag helaas geëindigd met hevig onweer. De organisatie is hierbij onmiddellijk samen met haar Franse partners in actie gekomen om de koers stil te leggen en mensen op en rond het parcours te evacueren. Helaas is hierbij 1 motorrijder zijdelings geraakt door de bliksem, ook is er een deelnemer onwel geworden. Beide personen zijn inmiddels stabiel en bij kennis en worden verder verzorgd in het ziekenhuis in Grenoble. 

Alpe d’HuZes wil graag haar Franse partners van harte danken voor de goede samenwerking bij de evacuatie van de gestrande deelnemers, supporters en vrijwilligers. Het gaat hierbij om de Pompiers, de SATA, de gemeenten La Garde, Bourg d’Oisans en Huez, de gendarmarie, busmaatschappij VFD en de samenwerkende geneeskundige diensten. Ook gaat er dank uit naar de aanwezige Nederlandse defensie. 

Daarnaast is Alpe d’HuZes trots op haar eigen organisatie, die volledig op basis van vrijwilligers werkt. Alle vrijwilligers die hard gewerkt hebben tijdens de koersdag verdienen veel lof en dankbaarheid. 

Laatste nieuws

Win kaarten voor A State Of Trance met Alpe d'HuZes

02-11-2017

Als je je vóór 1 december inschrijft voor Alpe d’HuZes 2018, maak je kans op twee toegangskaarten voor A State of Trance, het wereldwijde elektronische muziekfestival. Dit vindt plaats op zaterdag 17 februari van 22.00 tot 6.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht, met onder andere Armin van Buuren.

Lees verder

Definitieve opbrengst Alpe d’HuZes 2017 10,4 miljoen euro

01-10-2017

De definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2017 is 10.381.912,47 euro. Dit werd bekend gemaakt tijdens de feestelijke cheque-overhandiging van Alpe d’HuZes aan KWF-directeur Michel Rudolphie. Het evenement, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, vond dit jaar plaats op 1 juni.

Lees verder

In memoriam: Tom van Thiel

28-09-2017

Tot ons groot verdriet is dinsdag 26 september Tom van Thiel, onze coördinator van het Medisch Team Alpe d'HuZes, plotseling overleden.

Lees verder

Onze sponsors