search

Alpe d’HuZes dankt partners en vrijwilligers

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
3427517
Gedoneerd

Alpe d’HuZes dankt partners en vrijwilligers 

Op donderdag 1 juni is een ontzettend mooie koersdag helaas geëindigd met hevig onweer. De organisatie is hierbij onmiddellijk samen met haar Franse partners in actie gekomen om de koers stil te leggen en mensen op en rond het parcours te evacueren. Helaas is hierbij 1 motorrijder zijdelings geraakt door de bliksem, ook is er een deelnemer onwel geworden. Beide personen zijn inmiddels stabiel en bij kennis en worden verder verzorgd in het ziekenhuis in Grenoble. 

Alpe d’HuZes wil graag haar Franse partners van harte danken voor de goede samenwerking bij de evacuatie van de gestrande deelnemers, supporters en vrijwilligers. Het gaat hierbij om de Pompiers, de SATA, de gemeenten La Garde, Bourg d’Oisans en Huez, de gendarmarie, busmaatschappij VFD en de samenwerkende geneeskundige diensten. Ook gaat er dank uit naar de aanwezige Nederlandse defensie. 

Daarnaast is Alpe d’HuZes trots op haar eigen organisatie, die volledig op basis van vrijwilligers werkt. Alle vrijwilligers die hard gewerkt hebben tijdens de koersdag verdienen veel lof en dankbaarheid. 

Laatste nieuws

Column Jan Kouwenhoven

22-02-2018

Een brok in mijn keel krijg ik soms, als onze vrijwilligers mij bijpraten over hun ervaringen met Alpe d’HuZes. Sommigen zetten zich al meer dan tien jaar vrijwillig in!

Lees verder

Bijzonder: “Wat daarna komt, zien we dan wel”

15-02-2018

Een week voor de negenjarige Luna overleed, schreef vader Jurgen van Riel zich in voor Alpe d’HuZes 2018. “Papa, je moet niet twee maar drie keer die berg op”, zei Luna toen ze met haar vader het plan smeedde.

Lees verder

Win kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers

15-02-2018

Win kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers Wanneer je je vóór 1 maart inschrijft voor Alpe d’HuZes 2018, maak je kans op twee toegangskaarten voor de ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers. Deze vindt plaats op diverse plaatsen in Nederland in maart, april en mei 2018. Wij kunnen 5 compleet ingeschreven deelnemers gelukkig maken met kaarten voor deze inspirerende theatershow. Je hoeft je alleen maar in te schrijven voor Alpe d'HuZes 2018.

Lees verder

Onze sponsors