search

Alpe d’HuZes dankt partners en vrijwilligers

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5518819
Gedoneerd

Alpe d’HuZes dankt partners en vrijwilligers 

Op donderdag 1 juni is een ontzettend mooie koersdag helaas geëindigd met hevig onweer. De organisatie is hierbij onmiddellijk samen met haar Franse partners in actie gekomen om de koers stil te leggen en mensen op en rond het parcours te evacueren. Helaas is hierbij 1 motorrijder zijdelings geraakt door de bliksem, ook is er een deelnemer onwel geworden. Beide personen zijn inmiddels stabiel en bij kennis en worden verder verzorgd in het ziekenhuis in Grenoble. 

Alpe d’HuZes wil graag haar Franse partners van harte danken voor de goede samenwerking bij de evacuatie van de gestrande deelnemers, supporters en vrijwilligers. Het gaat hierbij om de Pompiers, de SATA, de gemeenten La Garde, Bourg d’Oisans en Huez, de gendarmarie, busmaatschappij VFD en de samenwerkende geneeskundige diensten. Ook gaat er dank uit naar de aanwezige Nederlandse defensie. 

Daarnaast is Alpe d’HuZes trots op haar eigen organisatie, die volledig op basis van vrijwilligers werkt. Alle vrijwilligers die hard gewerkt hebben tijdens de koersdag verdienen veel lof en dankbaarheid. 

Laatste nieuws

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

17-04-2018

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist.

Lees verder

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder

Zondag 6 mei: kick-off Alpe d'HuZes (en fietsfestival Holland Classic)

03-04-2018

Op zondag 6 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2018! Dan tellen deelnemers en vrijwilligers samen af in aanloop naar de dertiende editie van ons mooie evenement. Fijn dat we alweer voor de achtste keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal. (Aansluitend kun je je klimbenen testen tijdens fietsfestival Holland Classic.)

Lees verder

Onze sponsors