search

Alpe d’HuZes dankt partners en vrijwilligers

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Alpe d’HuZes dankt partners en vrijwilligers 

Op donderdag 1 juni is een ontzettend mooie koersdag helaas geëindigd met hevig onweer. De organisatie is hierbij onmiddellijk samen met haar Franse partners in actie gekomen om de koers stil te leggen en mensen op en rond het parcours te evacueren. Helaas is hierbij 1 motorrijder zijdelings geraakt door de bliksem, ook is er een deelnemer onwel geworden. Beide personen zijn inmiddels stabiel en bij kennis en worden verder verzorgd in het ziekenhuis in Grenoble. 

Alpe d’HuZes wil graag haar Franse partners van harte danken voor de goede samenwerking bij de evacuatie van de gestrande deelnemers, supporters en vrijwilligers. Het gaat hierbij om de Pompiers, de SATA, de gemeenten La Garde, Bourg d’Oisans en Huez, de gendarmarie, busmaatschappij VFD en de samenwerkende geneeskundige diensten. Ook gaat er dank uit naar de aanwezige Nederlandse defensie. 

Daarnaast is Alpe d’HuZes trots op haar eigen organisatie, die volledig op basis van vrijwilligers werkt. Alle vrijwilligers die hard gewerkt hebben tijdens de koersdag verdienen veel lof en dankbaarheid. 

Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors