search

Column Jan Kouwenhoven (3): bocht 1, 31 mei

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Column Jan Kouwenhoven (3): bocht 1, 31 mei

Blijf doorgaan met het goede werk dat je doet!

Heb jij dat ook? Aan alles voel ik dat het weer een bijzondere editie van Alpe d’HuZes gaat worden! De koersweek komt nu snel dichterbij en wat hebben we een mooi deelnemersveld. Voor het eerst sinds jaren gaan ruim 4500 deelnemers de Alpe bedwingen. Onze Franse gastheren werken weer graag mee.

Buitengewoon trots en dankbaar zijn we, kijkend naar alle creatieve ideeën, initiatieven, acties, en ieders inzet om ook dit jaar weer zoveel mogelijk geld in te zamelen op weg naar ons gezamenlijk doel: dat er een dag komt waarop niemand meer doodgaat aan kanker. De teller op onze website opgevenisgeenoptie.nl is tijdens de kick-off op ‘zwart’ gezet bij een fenomenale score van 6,3 miljoen euro. We kijken nu al vol spanning uit naar 7 juni als we het voorlopige eindbedrag bekendmaken.

En ik herhaal het nog maar eens: 100 procent van jullie bijdrage wordt door ons in samenwerking met KWF Kankerbestrijding besteed aan meer en noodzakelijk kankeronderzoek. Samen met onze honderden vrijwilligers en sponsors maken we dat met elkaar mogelijk. Dus blijf alsjeblieft doorgaan met het goede werk dat je doet!

Tot ziens op de Alpe!

Jan Kouwenhoven
Vrijwilliger in de rol van voorzitter Alpe d’HuZes

Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors