search

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

E-tickets bestellen voor ontbijt, lunch en diner vanaf 1 april

Voor een goede logistieke planning en om verspilling te voorkomen, willen we graag vooraf weten hoeveel maaltijden er gebruikt gaan worden. Van 1 april t/m 7 mei kun je online e-tickets bestellen voor ontbijt, lunch en diner, en voor de barbecue-avond op de dinsdag in Bourg d’Oisans. Deze tickets moet je thuis printen en voorafgaand aan de maaltijd laten scannen.
Lees voordat je bestelt de algemene voorwaarden
Vragen over tickets? Mail naar catering.eticketing@alpe-dhuzes.nl.

Ontbijt en lunch
Ontbijt en lunch zijn vanaf maandagmorgen t/m vrijdagmorgen in buffetvorm verkrijgbaar. Het buffet bestaat uit diverse broodsoorten, hartig en zoet beleg, beschuit, ontbijtkoek, vers gekookt ei, yoghurt, muesli, koffie, thee en melk. 

Diner
Net als in de voorgaande jaren bestaat het diner ook nu uit drie gangen: soep, een hoofdgerecht en een toetje. De maaltijden zijn gevarieerd, van uitstekende kwaliteit en lekker. We serveren het diner in de tent op het finishplein in een of meerdere shifts, afhankelijk van de dag en de drukte. Er is veel vraag naar glutenvrije maaltijden, en daarom hebben we er weer voor gezorgd dat de vegetarische maaltijd steeds ook glutenvrij is. Let wel: dit geldt alleen voor het hoofdgerecht; het kan dus voorkomen dat de soep en/of het toetje niet glutenvrij zijn.

Ontbijt- en lunchpakket
Dit jaar is het mogelijk om voor de donderdag ontbijt- en/of een lunchpakket te bestellen. Dat is gemakkelijk als je niet in de gelegenheid bent om in de tent te komen eten. De pakketten kunnen op de woensdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur worden afgehaald in de tent op het finishplein en je moet ze ook via een e-ticket bestellen. De kosten bedragen € 5,- voor een goedgevuld pakket.

Barbecue-avond
In samenwerking met de middenstand van Bourg d’Oisans organiseren we op de dinsdagavond weer een gezamenlijke barbecue. De opbrengst hiervan komt natuurlijk ten goede aan Alpe d’HuZes. Barbecue-e-tickets moet je ook vooraf bestellen.

Op welke tijden kun je komen eten?

Ontbijten kan vanaf 8.00 uur (donderdag vanaf 7.00 uur) en lunchen vanaf 12.00 uur. Het diner van maandag, dinsdag en woensdag wordt gegeten in shifts. Op de donderdag (de koersdag) is het heel moeilijk in te schatten wanneer iedereen komt; daarom kun je deze dag tussen 17.00 en 21.00 uur komen eten op het door jou gewenste tijdstip. De wachttijden zijn dan echter enigszins onvoorspelbaar.

Hieronder vind je de dinertijden en het menu per dag:

Datum

Tijd

Hoofdgerecht

Prijs

Zaterdag 2 juni

17.30-19.00 uur

Pizza

€ 5,-

Zondag 3 juni

17.30-19.00 uur

Kipfilet, pasta met groenten en kaas

Veg: tomatenrisotto met falafel

€ 11,-

Maandag 4 juni

17.30-18.15 uur shift 1

18.15-19.00 uur shift 2

Kip teriyaki en witte rijst

Veg: oosterse groentencurry met rijst

€ 11,-

Dinsdag 5 juni

17.30-18.15 uur shift 1

18.15-19.00 uur shift 2

Puree met groenten, gehaktbal stroganoff

Veg: puree met groenten en groentenbal/jus

€ 11,-

Dinsdag 5 juni
(in Bourg d’Oisans)

18.00-20.00 uur

Barbecue met salades;
ook vegetarisch

€ 12,50

Woensdag 6 juni
(Alpe d’HuZus)

17.00-17.45 uur shift 1

17.45-18.30 uur shift 2

18.30-19.15 uur shift 3

Pasta funghi en kip à la Herman

Veg: risotto funghi met vegetarische kipstuckjes

€ 11,-

Donderdag 7 juni 
(Alpe d’HuZes)

17.00-21.00 uur doorlopend

Nasi, Javaanse kip en kipsaté

Veg: nasi en vega-‘ajam pangang’

€ 11,-

Vrijdag 8 juni
(feestavond)

17.30-19.00 uur

Boeuf bourguignon met groenten en aardappelkroket

Veg: groentenstoof

€ 8,50

‘Veg’ = glutenvrije vegetarische maaltijd

Van zondag tot en met donderdag beginnen we met een goedgevulde en dagverse soep. De gerechten worden altijd aangevuld met dagverse (pasta)salades en afgesloten met een lekker dessert.


Hoe kun je bestellen en betalen?

Voor ontbijt, lunch en diner moet je zoals gezegd vooraf tickets bestellen, en wel via de Jewel Labs-ticketshop. Dit kan van 1 april tot en met 7 mei 2018 (voor ontbijt, lunch en diner) en tot en met 3 juni voor de barbecue-avond op de dinsdag.

De bar in de tent is tijdens het diner ook geopend, zodat je dan ook een drankje kunt bestellen. Deze drankjes kunnen alleen afgerekend worden met Alpe d’HuZes-muntjes, die je bij de diverse muntapparaten of bij de receptie in het Palais des Sports kunt kopen.

Kom je er toch niet uit, neem dan contact op met catering.eticketing@alpe-dhuzes.nl.
Heb je vragen over de maaltijden, mail dan naar catering.maaltijden@alpe-dhuzes.nl.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ALGEMENE VOORWAARDEN CATERING ALPE D’HUZES 2018

Lees voordat je gaat bestellen eerst deze algemene voorwaarden door:

 1. Je koopt een maaltijd (ontbijt, lunch of diner) die gedurende de koersweek (zaterdag 2 juni tot en met vrijdag 8 juni 2018) in de tent op het finishplein wordt aangeboden. Als betalingsbewijs krijg je een e-ticket per mail toegestuurd.

 2. Prijzen per maaltijd: ontbijt € 5,-, lunch € 5,-, diner € 11,- (diner zaterdag € 5,- en vrijdag € 8,50). Deze prijzen gelden ook voor het ontbijt- en lunchpakket.
  De barbecue op dinsdagavond kost € 12,50 per persoon.

 3. Per bestelde en betaalde maaltijd mailen we je een e-ticket. Bestel je voor familie, vrienden of teamleden? Dan ontvang je ook deze e-tickets per e-mail.

 4. Het e-ticket print je zelf en neem je mee naar Frankrijk. Het e-ticket wordt bij de ingang van de eetzaal gescand en geeft recht op een maaltijd. Een eenmaal gescand e-ticket kan niet voor een tweede keer worden gebruikt.

 5. Een aangeschaft e-ticket wordt niet meer teruggenomen door Alpe d’HuZes.

 6. Verkeerd bestelde maaltijden kun je verkopen aan iemand anders.

 7. Verkeerd bestelde maaltijden kunnen eventueel omgeboekt worden naar een andere dag. Dit doe je bij de servicebalie Catering in de tent op het finishplein.

 8. Op het e-ticket staat de etenstijd aangegeven waar je zelf voor hebt gekozen. Uiteraard hou je je aan deze tijd en kom je niet een shift eerder of later voor je maaltijd.

 9. De medewerkers Catering (Alpe d’HuZes-vrijwilligers) kunnen aanwijzingen geven over de routing in de tent en de te gebruiken ruimte. Overbodig te vermelden dat je deze aanwijzingen opvolgt.

 10. Stel je vooraf op de hoogte van de vluchtroutes die, in geval van nood, gebruikt kunnen worden.

 11. Voor creditcardbetalers: wij respecteren je privacy. Je persoonsgegevens worden alleen voor intern gebruik ingezet en worden niet doorgespeeld aan derden.

 12. Stichtinggegevens: Stichting Alpe d’HuZes, KvK 30212211, btw NL 8168.54.853.B.01. 
  Overige gegevens staan op de site: www.opgevenisgeenoptie.nl.

 

Plus nog een paar spelregels

 • Het spreekt voor zich dat je niet met je fiets de tent binnenkomt of je fiets tegen de tent parkeert. Doe je dit wel, dan wordt je fiets zonder pardon verwijderd!

 • Meubilair dat in de tent staat, blijft ook staan in de tent en mag niet mee naar buiten genomen worden.

 • We streven naar een rookvrij evenement, dus het gehele finishplein en de tent zijn rookvrij.

 

Informatie en vragen

Kom je er toch niet uit, neem dan contact op met catering.eticketing@alpe-dhuzes.nl.
Heb je vragen over de samenstelling van de maaltijden, mail dan naar catering.maaltijden@alpe-dhuzes.nl.

 

Waar kun je nog meer terecht voor een hapje en een drankje?

In de tent bij de start, in het Palais des Sports en in de tent op het finishplein kun je terecht voor allerlei snacks, belegde broodjes, koffie, thee, (al dan niet alcoholische) dranken, candybars etc. Je kunt hier gezellig met elkaar ervaringen uitwisselen, de saamhorigheid voelen en tot rust komen. Deze cafés zijn de hele dag open; zie voor de exacte openingstijden de Alpe d’HuZes-app. De netto-opbrengst van deze cafés komt natuurlijk ook ten goede aan Alpe d’HuZes! Kom dus voor eten en drinken naar een van de cafés en steun daarmee ons doel: Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?


Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors