search

Eten tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen tot 2 mei

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
1919953
Gedoneerd

In de koersweek van Alpe d’HuZes 2017 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Het is er druk en gezellig. Je hebt daar alles bij de hand,  je hoeft geen inkopen te doen en je krijgt ook nog op een verantwoorde manier de noodzakelijke energie voor je ‘grote dag’ binnen. Maak het jezelf gemakkelijk, je bent van harte welkom. Dat geldt niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers.

E-tickets voor ontbijt, lunch en diner

Voor een goede logistieke planning en om verspilling te voorkomen, willen we vooraf weten hoeveel maaltijden er gebruikt gaan worden. Van 1 april tot en met 2 mei kun je online e-tickets bestellen voor ontbijt, lunch, diner en voor de tartiflette-avond op dinsdag in Bourg d’Oisans. Deze tickets moet je thuis printen en voorafgaand aan de maaltijd laten scannen.
Lees voordat je bestelt de algemene voorwaarden.
Vragen over tickets? Mail naar

Ontbijt en lunch
Ontbijt en lunch zijn vanaf het ontbijt van maandag tot en met het ontbijt van vrijdag in buffetvorm verkrijgbaar. Zo'n buffet bestaat uit diverse broodsoorten, hartig beleg, zoet beleg, beschuit, ontbijtkoek, gekookt ei, yoghurt, muesli, koffie, thee en melk.  Vorig jaar kregen we lovende reacties!

Diner
We hebben weer driegangendiners: lekker, van uitstekende kwaliteit en uiteraard ook verkocht via e-ticketing. We serveren het diner in de tent op finishplein in een of meerdere shifts, afhankelijk van de dag en de drukte. Het diner is de hele week verkrijgbaar van zaterdag tot en met vrijdag. Er was veel vraag naar een glutenvrije maaltijd. We hebben die daarom gecombineerd met de vegetarische maaltijd. Dus ook dit jaar een glutenvrije vegetarische maaltijd. Dit geldt alleen voor het hoofdgerecht. Het kan dus voorkomen dat soep en toetje niet glutenvrij zijn.

Tartiflette-avond
In samenwerking met de middenstand van Bourg d'Oisans wordt er op de dinsdagavond weer iets gezamenlijks georganiseerd. Ook hiervan komt de opbrengst ten goede aan het KWF. Tartiflette-e-tickets moet je ook vooraf via e-ticketing bestellen.

Op welke tijden kun je komen eten?

Ontbijten kan vanaf 8 uur en lunchen vanaf 12 uur. Het diner van maandag, dinsdag en woensdag wordt gegeten in ‘shifts’. Op de koersdag is het heel moeilijk in te schatten wanneer iedereen komt eten. Op deze dag starten we eerder en je kunt tot 21.00 uur binnenvallen  om te eten. Wachttijden blijven echter onvoorspelbaar.

Hieronder vind je de dinertijden en per dag het menu:

Datum

Tijd

Hoofdgerecht

Prijs

Zaterdag 27 mei

17.30- 19.00

Pizza

€ 5,-

Zondag 28 mei

17.30- 19.00

Cordon Blue, pasta met groenten en kaas

Veg: Tomatenrisotto met falafel

€ 11,-

Maandag 29 mei

17:30-18:15 shift 1

18:15-19.00 shift 2

Kip Teriaki en witte rijst

Veg: Oosterse groentencurry met rijst

€ 11,-

Dinsdag 30 mei

17.30-18.15 shift 1

18:15-19.00 shift 2

Puree met groenten, gehaktbal Stroganoff

Veg: Oosterse groenten en mihoen

€ 11,-

Dinsdag 30 mei
(in Bourg d’Oisans)

18.30-21.00

Tartiflette met salade en overheerlijk toetje
ook vegetarische uitvoering

€ 12,50

Woensdag 31 mei
(Alpe d’HuZus)

17.00-17.45 shift 1

17.45-18.30 shift 2

18.30-19.15 shift 3

Pasta funghi en kip à la Herman

Veg: Risotto funghi met kipstuckjes

€ 11,-

Donderdag 1 juni
(Alpe d’HuZes)

17.00- 21.00 doorlopend

Nasi, Javaanse kip en kipsaté

Veg: Nasi en vega ‘ajam pangang’

€ 11,-

Vrijdag 2 juni
(feestavond)

17.30-19.00

Boeuf Bourg met groenten en aardappelkroket

Veg: groentenstoof

€ 7,50

Veg = glutenvrije vegetarische maaltijd

Van zondag tot en met donderdag beginnen we met een goedgevulde en dagverse soep.  De gerechten worden altijd aangevuld met dagverse (pasta)salades en afgesloten met een lekker dessert.


Hoe kun je bestellen en betalen?

Voor ontbijt, lunch en diner moet je vooraf in Nederland tickets bestellen.  Bestellen doe je via de Jewel Labs-ticketshop. Dit kan van 1 april tot en met 2 mei 2017 (voor ontbijt, lunch en diner) en tot en met 21 mei voor de tartiflette-avond op dinsdag.

De snacks en drankjes kunnen alleen afgerekend worden met Alpe d’HuZes-muntjes, die je bij de diverse muntapparaten of bij de receptie in het Palais des Sports kunt kopen.


Kom je er toch niet uit, neem dan contact op met
Heb je vragen over de maaltijden, mail dan naar

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ALGEMENE VOORWAARDEN CATERING ALPE D’HUZES 2017

Lees voordat je gaat bestellen eerst deze algemene voorwaarden door:

 1. Voor ontbijt, lunch en/of diner koop je een maaltijd die in de tent op finishplein gedurende de koersweek (zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 2 juni 2017) worden aangeboden. Als betalingsbewijs krijg je een e-ticket per mail toegestuurd.
 2. Prijzen: per ontbijt of lunch € 5,00. Per diner € 11,00 (diner zaterdag € 5,00 en vrijdag € 7,50)
  Tartiflette op dinsdagavond kost € 12,50.
 3. Per bestelde en betaalde maaltijd e-mailen we je een e-ticket. Bestel je voor familie, vrienden of teamleden? Dan ontvang je ook deze e-tickets per e-mail.
 4. Het e-ticket print je zelf en neem je mee naar Frankrijk. Het e-ticket wordt bij de ingang van de eetzaal gescand en geeft recht op een maaltijd. Een eenmaal gescand e-ticket kan niet voor een tweede keer worden gebruikt.
 5. Een aangeschaft e-ticket wordt niet meer teruggenomen door Alpe d’HuZes.
 6. Verkeerd bestelde maaltijden kun je verkopen aan iemand anders.
 7. Verkeerd bestelde maaltijden kunnen eventueel omgeboekt worden naar een andere dag. Dit doe je bij de servicebalie Catering in de tent op het finishplein.
 8. Op het e-ticket staat de etenstijd aangegeven waar je zelf voor hebt gekozen. Uiteraard hou je je aan deze tijd en kom je niet een shift eerder of later voor je maaltijd.
 9. De medewerkers Catering (Alpe d’HuZes-vrijwilligers) kunnen aanwijzingen geven over de routing in de tent en de te gebruiken ruimte. Overbodig te vermelden dat je deze aanwijzingen opvolgt.
 10. Stel je vooraf op de hoogte van de vluchtroutes die, in geval van nood, gebruikt kunnen worden.
 11. Voor creditcardbetalers: wij respecteren je privacy. Je persoonsgegevens worden alleen voor intern gebruik ingezet en worden niet doorgespeeld aan derden.
 12. Stichtinggegevens: Stichting Alpe d’HuZes, KvK 30212211, BTW NL 8168.54.853.B.01. 
  Overige gegevens staan op de site www.opgevenisgeenoptie.nl

Plus nog een paar spelregels

 • Het spreekt voor zich dat je niet met je fiets de tent binnenkomt of je fiets tegen de tent parkeert. Doe je dit wel … je fiets wordt zonder pardon verwijderd!
 • Meubilair dat in de tent staat, blijft ook staan in de tent en mag niet mee naar buiten genomen worden.
 • We streven naar een rookvrij evenement, dus het gehele finishplein en de tent zijn rookvrij.

Informatie en vragen

Kom je er toch niet uit, neem dan contact op met catering.eticketing@alpe-dhuzes.nl 
Heb je vragen over de samenstelling van de maaltijden, mail dan naar catering.maaltijden@alpe-dhuzes.nl

Laatste nieuws

Meld je aan voor een sportmedisch onderzoek

23-01-2018

Jouw gezondheid is jouw verantwoordelijkheid. Alpe d'HuZes raadt jou met klem aan om als deelnemer van Alpe d’HuZes of Alpe d’HuZus een sportmedisch onderzoek te doen. Met name wanneer je een onregelmatige sporter bent, je een aandoening of ziekte hebt (of hebt gehad) of wanneer er hart- en/of vaatziekten in de familie voorkomen, is een sportmedisch onderzoek zeer aan te raden.

Lees verder

Posters Alpe d'HuZes verkrijgbaar bij 32 Bike Totaal-winkels

05-01-2018

Heb jij de Alpe d’HuZes-poster al achter het raam hangen of op het prikbord op het werk? Nog niet? Kom de poster dan halen bij Bike Totaal. Deelnemers kunnen bij 32 Bike Totaal-fietsenwinkels terecht.

Lees verder

Start nieuwe kankeronderzoeken dankzij Alpe d’HuZes

03-01-2018

Start nieuwe kankeronderzoeken dankzij Alpe d’HuZes 3 januari 2018 Twee onderzoekers gaan nieuw baanbrekend onderzoek doen naar de behandeling van kanker, dankzij Alpe d’HuZes. Dr. Victor Peperzak en dr. Renske Steenbergen krijgen samen ruim 700.000 euro uit het Alpe d’HuZes/KWF fonds voor hun onderzoeken.

Lees verder

Onze sponsors