search

Het aftellen is begonnen!

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Het aftellen is begonnen!

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie.

Er was een geweldig podiumprogramma met het verhaal van Jaap de Groot over zijn vrouw en de impact van kanker op zijn gezin. Maarten Peters zong Dichter bij de hemel, Hoop en het Alpe d’HuZes-lied. Voorzitter Jan Kouwenhoven zette de teller van de donaties stil op 6.321.918 euro. op donderdag 7 juni wordt de volgende tussenstand bekendgemaakt.
Verder gaf hij een kijkje achter de schermen (21 vrachtwagens beklimmen zaterdag de Alpe met alle benodigdheden voor de koersweek). Chef de Mission Maaike Rietbergen gaf de laatste tips (zorg dat je zelf gezond en voldoende geprepareerd bent). Wim Nieborg praatte als inspirator alles aan elkaar. Na afloop organiseerde de NTFU voor Alpe d’HuZes-deelnemers een fietstocht in de omgeving van Arnhem en overhandigden nog een mooie donatie.

De fotografen exposeerden hun foto’s en hebben tijdens de Kick-off ook veel foto’s gemaakt. Even nagenieten? Dan kun je ze hier bekijken.

Laatste nieuws

1 oktober nieuwe site Alpe d'HuZes

23-09-2018

Vanaf 1 oktober heeft Alpe d’HuZes een compleet nieuwe website. Omdat er aan de website wordt gewerkt, kan het zijn dat deze week niet alle linkjes meer werken. In ieder geval gaan de actiepagina’s vanaf 25 september offline. Dat betekent dat er geen donaties meer gedaan kunnen worden.

Lees verder

In memoriam: Frank Speets

21-09-2018

De dood wachtte om de hoek, maar Frank Speets hield hoop. Tot 19 september 2018. Frank is deze dag op 23-jarige leeftijd overleden aan kanker.

Lees verder

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Onze sponsors