search

Het aftellen is begonnen!

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

Het aftellen is begonnen!

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie.

Er was een geweldig podiumprogramma met het verhaal van Jaap de Groot over zijn vrouw en de impact van kanker op zijn gezin. Maarten Peters zong Dichter bij de hemel, Hoop en het Alpe d’HuZes-lied. Voorzitter Jan Kouwenhoven zette de teller van de donaties stil op 6.321.918 euro. op donderdag 7 juni wordt de volgende tussenstand bekendgemaakt.
Verder gaf hij een kijkje achter de schermen (21 vrachtwagens beklimmen zaterdag de Alpe met alle benodigdheden voor de koersweek). Chef de Mission Maaike Rietbergen gaf de laatste tips (zorg dat je zelf gezond en voldoende geprepareerd bent). Wim Nieborg praatte als inspirator alles aan elkaar. Na afloop organiseerde de NTFU voor Alpe d’HuZes-deelnemers een fietstocht in de omgeving van Arnhem en overhandigden nog een mooie donatie.

De fotografen exposeerden hun foto’s en hebben tijdens de Kick-off ook veel foto’s gemaakt. Even nagenieten? Dan kun je ze hier bekijken.

Laatste nieuws

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Het aftellen is begonnen!

13-05-2018

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie

Lees verder

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

06-05-2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

Lees verder

Onze sponsors