search

Het aftellen is begonnen!

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Het aftellen is begonnen!

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie.

Er was een geweldig podiumprogramma met het verhaal van Jaap de Groot over zijn vrouw en de impact van kanker op zijn gezin. Maarten Peters zong Dichter bij de hemel, Hoop en het Alpe d’HuZes-lied. Voorzitter Jan Kouwenhoven zette de teller van de donaties stil op 6.321.918 euro. op donderdag 7 juni wordt de volgende tussenstand bekendgemaakt.
Verder gaf hij een kijkje achter de schermen (21 vrachtwagens beklimmen zaterdag de Alpe met alle benodigdheden voor de koersweek). Chef de Mission Maaike Rietbergen gaf de laatste tips (zorg dat je zelf gezond en voldoende geprepareerd bent). Wim Nieborg praatte als inspirator alles aan elkaar. Na afloop organiseerde de NTFU voor Alpe d’HuZes-deelnemers een fietstocht in de omgeving van Arnhem en overhandigden nog een mooie donatie.

De fotografen exposeerden hun foto’s en hebben tijdens de Kick-off ook veel foto’s gemaakt. Even nagenieten? Dan kun je ze hier bekijken.

Laatste nieuws

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Nagenieten Alpe d’HuZes 2018

08-06-2018

Ook zo genoten van de koersdagen Alpe d’HuZes? Wij vonden het een geweldige editie met een fantastisch voorlopig eindbedrag van 11,2 miljoen euro. Wil je nagenieten van de verhalen, foto’s en filmpjes?

Lees verder

Onze sponsors