search

Inschrijving Alpe d’HuZes 2018

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
1919953
Gedoneerd

Inschrijving Alpe d'HuZes 2018 is geopend!

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Alpe d’Huez beklimmen en geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 6 en 7 juni 2018 tot maximaal zes keer de legendarische Nederlandse berg in Frankrijk. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander. 

Inschrijven

De inschrijving voor deelnemers aan Alpe d’HuZes én Alpe d’HuZus 2018 is geopend. Iedereen die zich nu inschrijft, is verzekerd van deelname én heeft voldoende tijd om een team te vormen en het streefbedrag van 2500 euro per persoon in te zamelen.

Inschrijven kan hier.

Wil je eerst meer informatie over wat deelnemen aan Alpe d’HuZes inhoudt? Klik dan hier. 

Tot ziens op de Alpe d’HuZes-bijeenkomst

We zien je graag terug als deelnemer op de berg. Je bent ook welkom op onze Alpe d’HuZes-bijeenkomst in november. Hier ontmoet je andere deelnemers, maak je kennis met de organisatie en de vele vrijwilligers van Alpe d’HuZes, hoor je waar het sponsorgeld aan wordt besteed, spreek je (ex-)kankerpatiënten en doe je ideeën op voor sponsoracties en trainingen. Houd deze website in de gaten voor de eerstvolgende bijeenkomst op zaterdag 10 maart, in Hoevelaken.

Laatste nieuws

Meld je aan voor een sportmedisch onderzoek

23-01-2018

Jouw gezondheid is jouw verantwoordelijkheid. Alpe d'HuZes raadt jou met klem aan om als deelnemer van Alpe d’HuZes of Alpe d’HuZus een sportmedisch onderzoek te doen. Met name wanneer je een onregelmatige sporter bent, je een aandoening of ziekte hebt (of hebt gehad) of wanneer er hart- en/of vaatziekten in de familie voorkomen, is een sportmedisch onderzoek zeer aan te raden.

Lees verder

Posters Alpe d'HuZes verkrijgbaar bij 32 Bike Totaal-winkels

05-01-2018

Heb jij de Alpe d’HuZes-poster al achter het raam hangen of op het prikbord op het werk? Nog niet? Kom de poster dan halen bij Bike Totaal. Deelnemers kunnen bij 32 Bike Totaal-fietsenwinkels terecht.

Lees verder

Start nieuwe kankeronderzoeken dankzij Alpe d’HuZes

03-01-2018

Start nieuwe kankeronderzoeken dankzij Alpe d’HuZes 3 januari 2018 Twee onderzoekers gaan nieuw baanbrekend onderzoek doen naar de behandeling van kanker, dankzij Alpe d’HuZes. Dr. Victor Peperzak en dr. Renske Steenbergen krijgen samen ruim 700.000 euro uit het Alpe d’HuZes/KWF fonds voor hun onderzoeken.

Lees verder

Onze sponsors