search

Inschrijving Alpe d’HuZes 2018

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
165919
Gedoneerd

Inschrijving Alpe d'HuZes 2018 is geopend!

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Alpe d’Huez beklimmen en geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 6 en 7 juni 2018 tot maximaal zes keer de legendarische Nederlandse berg in Frankrijk. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander. 

Inschrijven

De inschrijving voor deelnemers aan Alpe d’HuZes én Alpe d’HuZus 2018 is geopend. Iedereen die zich nu inschrijft, is verzekerd van deelname én heeft voldoende tijd om een team te vormen en het streefbedrag van 2500 euro per persoon in te zamelen.

Inschrijven kan hier.
Wil je eerst meer informatie over wat deelnemen aan Alpe d’HuZes inhoudt? Klik dan hier. 

Tot ziens op de Alpe d’HuZes-bijeenkomst

We zien je graag terug als deelnemer op de berg. Je bent ook welkom op onze Alpe d’HuZes-bijeenkomst in november. Hier ontmoet je andere deelnemers, maak je kennis met de organisatie en de vele vrijwilligers van Alpe d’HuZes, hoor je waar het sponsorgeld aan wordt besteed, spreek je (ex-)kankerpatiënten en doe je ideeën op voor sponsoracties en trainingen. Houd deze website in de gaten voor de eerstvolgende bijeenkomst in november.

Laatste nieuws

Definitieve opbrengst Alpe d’HuZes 2017 10,4 miljoen euro

01-10-2017

De definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2017 is 10.381.912,47 euro. Dit werd bekend gemaakt tijdens de feestelijke cheque-overhandiging van Alpe d’HuZes aan KWF-directeur Michel Rudolphie. Het evenement, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker, vond dit jaar plaats op 1 juni.

Lees verder

In memoriam: Tom van Thiel

28-09-2017

Tot ons groot verdriet is dinsdag 26 september Tom van Thiel, onze coördinator van het Medisch Team Alpe d'HuZes, plotseling overleden.

Lees verder

9 miljoen euro van Alpe d’HuZes naar nieuw kankeronderzoek

20-08-2017

Een grote groep onderzoekers kan van start met baanbrekend onderzoek naar de behandeling en bestrijding van kanker dankzij Alpe d’HuZes. KWF Kankerbestrijding heeft 22 projecten geselecteerd waar in totaal 9 miljoen euro naartoe gaat uit het Alpe d’HuZes/KWF Fonds. Het geld uit dit fonds is opgehaald door deelnemers aan het jaarlijkse fiets- en loopevenement in Frankrijk.

Lees verder

Onze sponsors