search

Inschrijving Alpe d’HuZes 2018

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5518819
Gedoneerd

Inschrijving Alpe d'HuZes 2018 is geopend!

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Alpe d’Huez beklimmen en geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 6 en 7 juni 2018 tot maximaal zes keer de legendarische Nederlandse berg in Frankrijk. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander. 

Inschrijven

De inschrijving voor deelnemers aan Alpe d’HuZes én Alpe d’HuZus 2018 is geopend. Iedereen die zich nu inschrijft, is verzekerd van deelname én heeft voldoende tijd om een team te vormen en het streefbedrag van 2500 euro per persoon in te zamelen.

Inschrijven kan hier.

Wil je eerst meer informatie over wat deelnemen aan Alpe d’HuZes inhoudt? Klik dan hier. 

Tot ziens op de Alpe d’HuZes-bijeenkomst

We zien je graag terug als deelnemer op de berg. Je bent ook welkom op onze Alpe d’HuZes-bijeenkomst in november. Hier ontmoet je andere deelnemers, maak je kennis met de organisatie en de vele vrijwilligers van Alpe d’HuZes, hoor je waar het sponsorgeld aan wordt besteed, spreek je (ex-)kankerpatiënten en doe je ideeën op voor sponsoracties en trainingen. Houd deze website in de gaten voor de eerstvolgende bijeenkomst op zaterdag 10 maart, in Hoevelaken.

Laatste nieuws

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

17-04-2018

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist.

Lees verder

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder

Zondag 6 mei: kick-off Alpe d'HuZes (en fietsfestival Holland Classic)

03-04-2018

Op zondag 6 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2018! Dan tellen deelnemers en vrijwilligers samen af in aanloop naar de dertiende editie van ons mooie evenement. Fijn dat we alweer voor de achtste keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal. (Aansluitend kun je je klimbenen testen tijdens fietsfestival Holland Classic.)

Lees verder

Onze sponsors