search

Inschrijving Alpe d’HuZes 2018

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Inschrijving Alpe d'HuZes 2018 is geopend!

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Alpe d’Huez beklimmen en geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 6 en 7 juni 2018 tot maximaal zes keer de legendarische Nederlandse berg in Frankrijk. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander. 

Inschrijven

De inschrijving voor deelnemers aan Alpe d’HuZes én Alpe d’HuZus 2018 is geopend. Iedereen die zich nu inschrijft, is verzekerd van deelname én heeft voldoende tijd om een team te vormen en het streefbedrag van 2500 euro per persoon in te zamelen.

Inschrijven kan hier.

Wil je eerst meer informatie over wat deelnemen aan Alpe d’HuZes inhoudt? Klik dan hier. 

Tot ziens op de Alpe d’HuZes-bijeenkomst

We zien je graag terug als deelnemer op de berg. Je bent ook welkom op onze Alpe d’HuZes-bijeenkomst in november. Hier ontmoet je andere deelnemers, maak je kennis met de organisatie en de vele vrijwilligers van Alpe d’HuZes, hoor je waar het sponsorgeld aan wordt besteed, spreek je (ex-)kankerpatiënten en doe je ideeën op voor sponsoracties en trainingen. Houd deze website in de gaten voor de eerstvolgende bijeenkomst op zaterdag 10 maart, in Hoevelaken.

Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors