search

Inschrijving Alpe d’HuZes 2018

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
10021548
Gedoneerd

Inschrijving Alpe d'HuZes 2018 is geopend!

Alpe d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Alpe d’Huez beklimmen en geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 6 en 7 juni 2018 tot maximaal zes keer de legendarische Nederlandse berg in Frankrijk. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander. 

Inschrijven

De inschrijving voor deelnemers aan Alpe d’HuZes én Alpe d’HuZus 2018 is geopend. Iedereen die zich nu inschrijft, is verzekerd van deelname én heeft voldoende tijd om een team te vormen en het streefbedrag van 2500 euro per persoon in te zamelen.

Inschrijven kan hier.
Wil je eerst meer informatie over wat deelnemen aan Alpe d’HuZes inhoudt? Klik dan hier. 

Tot ziens op de Alpe d’HuZes-bijeenkomst

We zien je graag terug als deelnemer op de berg. Je bent ook welkom op onze Alpe d’HuZes-bijeenkomst in november. Hier ontmoet je andere deelnemers, maak je kennis met de organisatie en de vele vrijwilligers van Alpe d’HuZes, hoor je waar het sponsorgeld aan wordt besteed, spreek je (ex-)kankerpatiënten en doe je ideeën op voor sponsoracties en trainingen. Houd deze website in de gaten voor de eerstvolgende bijeenkomst in november.

Laatste nieuws

9 miljoen euro van Alpe d’HuZes naar nieuw kankeronderzoek

20-08-2017

Een grote groep onderzoekers kan van start met baanbrekend onderzoek naar de behandeling en bestrijding van kanker dankzij Alpe d’HuZes. KWF Kankerbestrijding heeft 22 projecten geselecteerd waar in totaal 9 miljoen euro naartoe gaat uit het Alpe d’HuZes/KWF Fonds. Het geld uit dit fonds is opgehaald door deelnemers aan het jaarlijkse fiets- en loopevenement in Frankrijk.

Lees verder

Save the date: 1 oktober chequeoverhandiging

22-06-2017

Op zondag 1 oktober wordt het eindbedrag Alpe d'HuZes 2017 bekendgemaakt en overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Lees verder

Inschrijving Alpe d’HuZes 2018

02-06-2017

De inschrijving voor Alpe d’HuZes én Alpe d’HuZus 2018 is geopend. Op 6 en 7 juni 2018 beklimmen we tot maximaal zes keer de Alpe d'Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Lees verder

Onze sponsors