search

Jan Kouwenhoven nieuwe voorzitter Alpe d’HuZes

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
3004137
Gedoneerd

Jan Kouwenhoven nieuwe voorzitter Alpe d’HuZes

 

Jan Kouwenhoven is door de raad van toezicht benoemd als de nieuwe voorzitter van de stichting Alpe d’HuZes. Vanaf 4 februari 2018, Wereldkankerdag, gaat hij aan de slag met de organisatie van het jaarlijkse evenement waarbij deelnemers fietsend en lopend de legendarische Alpe d’Huez maximaal zes keer beklimmen en daarmee geld ophalen voor de strijd tegen kanker. Jan Kouwenhoven zal de functie van voorzitter vrijwillig vervullen naast zijn baan als directeur van busmaatschappij Qbuzz.

Jan Kouwenhoven: “Met duizenden deelnemers fietsen en lopen we jaarlijks de Alpe d’Huez op. Ieder met zijn of haar verhaal en mogelijk gemaakt door de fantastische vrijwilligersorganisatie Alpe d’HuZes. Als wielrenner doe ik daar natuurlijk graag aan mee en helaas heb ook ik privé langdurige ervaring met leven met kanker. Daarom kijk ik ernaar uit om in mijn nieuwe rol als voorzitter, samen met onze duizend vrijwilligers en sponsors, een bijdrage te kunnen leveren aan Alpe d’HuZes met als doel: zoveel mogelijk geld inzamelen in de strijd tegen kanker.”

De eerste editie van Alpe d’HuZes waarvoor de nieuwe voorzitter aan de slag zal gaan, vindt plaats op 7 juni 2018. Deelnemers kunnen zich inschrijven via inschrijving.opgevenisgeenoptie.nl. Iedereen die zich nu inschrijft, is verzekerd van deelname en heeft voldoende tijd om geld in te zamelen voor zijn streefbedrag. Dit wordt de dertiende Alpe d’HuZes. In de afgelopen twaalf jaar is er al ruim 150 miljoen euro opgehaald, waarmee baanbrekend onderzoek is gefinancierd. Het uiteindelijke doel is dat er niemand meer sterft aan kanker.

Voor de redactie: 
Voor meer informatie: Kato Marijs, woordvoerder Alpe d’HuZes: pers@alpe-dhuzes.nl of 0618300510

Laatste nieuws

Win kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers

15-02-2018

Win kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers Wanneer je je vóór 1 maart inschrijft voor Alpe d’HuZes 2018, maak je kans op twee toegangskaarten voor de ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers. Deze vindt plaats op diverse plaatsen in Nederland in maart, april en mei 2018. Wij kunnen 5 compleet ingeschreven deelnemers gelukkig maken met kaarten voor deze inspirerende theatershow. Je hoeft je alleen maar in te schrijven voor Alpe d'HuZes 2018.

Lees verder

Bijzonder: “Wat daarna komt, zien we dan wel”

15-02-2018

Een week voor de negenjarige Luna overleed, schreef vader Jurgen van Riel zich in voor Alpe d’HuZes 2018. “Papa, je moet niet twee maar drie keer die berg op”, zei Luna toen ze met haar vader het plan smeedde.

Lees verder

Tweede Alpe d'Huzes-dag 10 maart 2018

09-02-2018

Voel de saamhorigheid die iedere deelnemer tijdens de koersweek ervaart! Meld je aan voor de Alpe d’HuZes-dag, bij Expo in Hoevelaken. Het programma in het kort: drie workshops, een plenaire bijeenkomst vanaf 12.00 uur, een informatiemarkt, een deelnemersmarkt en de Alpe d’HuZes-winkel.

Lees verder

Onze sponsors