search

Jan Kouwenhoven nieuwe voorzitter Alpe d’HuZes

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5518819
Gedoneerd

Jan Kouwenhoven nieuwe voorzitter Alpe d’HuZes

 

Jan Kouwenhoven is door de raad van toezicht benoemd als de nieuwe voorzitter van de stichting Alpe d’HuZes. Vanaf 4 februari 2018, Wereldkankerdag, gaat hij aan de slag met de organisatie van het jaarlijkse evenement waarbij deelnemers fietsend en lopend de legendarische Alpe d’Huez maximaal zes keer beklimmen en daarmee geld ophalen voor de strijd tegen kanker. Jan Kouwenhoven zal de functie van voorzitter vrijwillig vervullen naast zijn baan als directeur van busmaatschappij Qbuzz.

Jan Kouwenhoven: “Met duizenden deelnemers fietsen en lopen we jaarlijks de Alpe d’Huez op. Ieder met zijn of haar verhaal en mogelijk gemaakt door de fantastische vrijwilligersorganisatie Alpe d’HuZes. Als wielrenner doe ik daar natuurlijk graag aan mee en helaas heb ook ik privé langdurige ervaring met leven met kanker. Daarom kijk ik ernaar uit om in mijn nieuwe rol als voorzitter, samen met onze duizend vrijwilligers en sponsors, een bijdrage te kunnen leveren aan Alpe d’HuZes met als doel: zoveel mogelijk geld inzamelen in de strijd tegen kanker.”

De eerste editie van Alpe d’HuZes waarvoor de nieuwe voorzitter aan de slag zal gaan, vindt plaats op 7 juni 2018. Deelnemers kunnen zich inschrijven via inschrijving.opgevenisgeenoptie.nl. Iedereen die zich nu inschrijft, is verzekerd van deelname en heeft voldoende tijd om geld in te zamelen voor zijn streefbedrag. Dit wordt de dertiende Alpe d’HuZes. In de afgelopen twaalf jaar is er al ruim 150 miljoen euro opgehaald, waarmee baanbrekend onderzoek is gefinancierd. Het uiteindelijke doel is dat er niemand meer sterft aan kanker.

Voor de redactie: 
Voor meer informatie: Kato Marijs, woordvoerder Alpe d’HuZes: pers@alpe-dhuzes.nl of 0618300510

Laatste nieuws

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

17-04-2018

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist.

Lees verder

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder

Zondag 6 mei: kick-off Alpe d'HuZes (en fietsfestival Holland Classic)

03-04-2018

Op zondag 6 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2018! Dan tellen deelnemers en vrijwilligers samen af in aanloop naar de dertiende editie van ons mooie evenement. Fijn dat we alweer voor de achtste keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal. (Aansluitend kun je je klimbenen testen tijdens fietsfestival Holland Classic.)

Lees verder

Onze sponsors