search

Winnaars kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Winaars kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers

Op onze mooie Alpe d'HuZes-dag in Hoevelaken werd bekendgemaakt wie twee kaarten hadden gewonnen voor de theatershow ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers.  
Wie zich vóór 1 maart had ingeschreven voor Alpe d’HuZes 2018 maakte kans op twee toegangskaarten voor de
‘Masterclass Geluk’. Deze vindt plaats op diverse plaatsen in Nederland in maart, april en mei 2018. Wij hebben vijf compleet ingeschreven deelnemers gelukkig gemaakt met kaarten voor deze inspirerende theatershow.

Klik hier voor de voorwaarden

Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors