search

Winnaars kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
5518819
Gedoneerd

Winaars kaarten ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers

Op onze mooie Alpe d'HuZes-dag in Hoevelaken werd bekendgemaakt wie twee kaarten hadden gewonnen voor de theatershow ‘Masterclass Geluk’ van Guido Weijers.  
Wie zich vóór 1 maart had ingeschreven voor Alpe d’HuZes 2018 maakte kans op twee toegangskaarten voor de
‘Masterclass Geluk’. Deze vindt plaats op diverse plaatsen in Nederland in maart, april en mei 2018. Wij hebben vijf compleet ingeschreven deelnemers gelukkig gemaakt met kaarten voor deze inspirerende theatershow.

Klik hier voor de voorwaarden

Laatste nieuws

Milieusticker nodig in Frankrijk, levertermijn van 4 tot 6 weken!

17-04-2018

Houd rekening met een milieusticker op je auto wanneer je naar de Alpe d’Huez afreist.

Lees verder

Catering tijdens Alpe d’HuZes: maaltijden bestellen t/m 7 mei

03-04-2016

Tijdens de koersweek van Alpe d’HuZes 2018 kun je ontbijten, lunchen en dineren in de grote Alpe d'HuZes-tent op het finishplein. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je maaltijden vooraf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor alle supporters en vrijwilligers: iedereen is van harte welkom. De tent is open vanaf zaterdagmiddag (17.30 uur) t/m vrijdagavond en je kunt er gedurende de hele dag (tot 23.00 uur) ook terecht voor een hapje en een drankje.

Lees verder

Zondag 6 mei: kick-off Alpe d'HuZes (en fietsfestival Holland Classic)

03-04-2018

Op zondag 6 mei is de officiële kick-off van Alpe d'HuZes 2018! Dan tellen deelnemers en vrijwilligers samen af in aanloop naar de dertiende editie van ons mooie evenement. Fijn dat we alweer voor de achtste keer op rij te gast zijn op Sportcentrum Papendal. (Aansluitend kun je je klimbenen testen tijdens fietsfestival Holland Classic.)

Lees verder

Onze sponsors