search

Meld je aan voor een sportmedisch onderzoek

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
?
Gedoneerd

Jouw gezondheid is jouw verantwoordelijkheid. Alpe d'HuZes raadt jou met klem aan om als deelnemer van Alpe d’HuZes of Alpe d’HuZus een sportmedisch onderzoek te doen. Met name wanneer je een onregelmatige sporter bent, je een aandoening of ziekte hebt (of hebt gehad) of wanneer er hart- en/of vaatziekten in de familie voorkomen, is een sportmedisch onderzoek zeer aan te raden.

Twijfel je of een sportmedisch onderzoek nodig is? Doorloop dan dit stroomschema voor een antwoord.

Op de site van Sportzorg – een overkoepelende organisatie van SMA’s in Nederland – vind je meer informatie. Je kunt je hier aanmelden voor een sportmedisch onderzoek. Na aanmelding ontvang je een mail van SportvitalIT, met je inlogcode en de mogelijkheid een afspraak te maken met een sportarts bij jou in de buurt.

Meer informatie over het sportmedisch onderzoek en de veelgestelde vragen, vind je hier.  

Laatste nieuws

Oproep bij Evers Staat Op

16-05-2018

Zojuist waren we bij Evers Staat Op op Radio 538! We zijn nog op zoek naar de volgende goederen.

Lees verder

Het aftellen is begonnen!

13-05-2018

Zondag 6 mei was de Kick-off van Alpe d’HuZes 2018. De Kick-off vond plaats in het altijd gastvrije Papendal. Koerskleding kon worden opgehaald, het was druk in de Alpe d’HuZes-winkel en de vele vaste vrijwilligers van Alpe d’HuZes voorzagen de deelnemers van de laatste informatie

Lees verder

Alpe d’HuZes-app is onmisbaar tijdens de koersweek 2018

06-05-2018

Met het koersboekje én de Alpe d’HuZes-app hoef je niets te missen in de koersweek. Alle informatie en het weekprogramma heb je dan altijd bij de hand of op je smart phone of in print versie!

Lees verder

Onze sponsors