search

Meld je aan voor een sportmedisch onderzoek

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Jouw gezondheid is jouw verantwoordelijkheid. Alpe d'HuZes raadt jou met klem aan om als deelnemer van Alpe d’HuZes of Alpe d’HuZus een sportmedisch onderzoek te doen. Met name wanneer je een onregelmatige sporter bent, je een aandoening of ziekte hebt (of hebt gehad) of wanneer er hart- en/of vaatziekten in de familie voorkomen, is een sportmedisch onderzoek zeer aan te raden.

Twijfel je of een sportmedisch onderzoek nodig is? Doorloop dan dit stroomschema voor een antwoord.

Op de site van Sportzorg – een overkoepelende organisatie van SMA’s in Nederland – vind je meer informatie. Je kunt je hier aanmelden voor een sportmedisch onderzoek. Na aanmelding ontvang je een mail van SportvitalIT, met je inlogcode en de mogelijkheid een afspraak te maken met een sportarts bij jou in de buurt.

Meer informatie over het sportmedisch onderzoek en de veelgestelde vragen, vind je hier.  

Laatste nieuws

1 oktober nieuwe site Alpe d'HuZes

23-09-2018

Vanaf 1 oktober heeft Alpe d’HuZes een compleet nieuwe website. Omdat er aan de website wordt gewerkt, kan het zijn dat deze week niet alle linkjes meer werken. In ieder geval gaan de actiepagina’s vanaf 25 september offline. Dat betekent dat er geen donaties meer gedaan kunnen worden.

Lees verder

In memoriam: Frank Speets

21-09-2018

De dood wachtte om de hoek, maar Frank Speets hield hoop. Tot 19 september 2018. Frank is deze dag op 23-jarige leeftijd overleden aan kanker.

Lees verder

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Onze sponsors